Отговори
# 615
  • Другата България
Някой нещо не ял чух....
Пък Фифо го приготвил.
Алекса и тук ще ги бие сигурно, няма да е изненада.
Аз не гледам Черешката, и тези епизоди не съм гледала, че тази седмица само нощем работя, но колеги коментират и така разбрах, че Фифо пак сгафил. Сексист, какво да го правиш.....

# 616
  • София
Щом съм стигнала до там, че да искам утре Алекса да вземе 40 точки и той да е победител, считайте.

# 617
  • Другата България
Някой може ли да каже кои дни и от колко часа ще се излъчват ИВ и “Фермата“?

# 618
ИВ са в ефир утре от 20:00 до 22:30.
В неделя също са от 20:00 до 22:30.
ИВ Понеделник е три часа от 20:00
ИВ ще са в ефир от понеделник до събота включително.

# 619
  • София
ТВ Есен 2023

НОВА

Игри на волята:
премиера:
събота и неделя 20:00 - 22:30
-
стандартно:
понеделник: 20:00 - 23:00
вторник, сряда, четвъртък и петък: 21:00 - 23:00
събота: 20:00 - 21:30

С Рачков всичко е възможно:
неделя (от 10.09): 20:00 - 22:00

Семейни войни:
понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък: 17:00 - 18:00

Сделка или не:
понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък: 18:00 - 19:00

bTV

Фермата:
премиера: понеделник (04.09): 20:00 - 23:30
стандартно: понеделник (20:00 - 23:00) ; вторник, сряда и четвъртък: 21:00 - 23:00

Мастършеф:
петък и събота: 20:00 - 22:00

Гласът на България:
неделя: 20:00 - 22:30

Стани богат:
понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък: 18:00 - 19:00

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 21:43 от Diavolo

# 620
Началото 🥰:

Ей го потника, но къде затри знамето 😒🤪:

Сезон 4 следи сезон 5:

И:

# 621
  • Велико Търново
Diavolo, сигурно ли е това разпределение на ИВ? Имам предвид конкретно съботните дни, защото обявиха началото на "Клетката" от 30-ти (събота) в 21.00, а пак тогава от 20.00 започва и "Ол инклузив".

# 622
  • София
В събота ще са специални епизоди и ще са само няколко, стари участници срещу отпаднали на кастинг.

# 623
  • Другата България
Аз съм разочарована на прима виста, от видяното снощи.
Довечера не знам ще успея ли да изгледам, но след като прочетох, че отново има изтекъл сценарий, “случайно“ намерен от незнайно кой вероятно на плажа, след като още на първата игра в първия епизод правилата се сменяха в движение, защото хора, влезли с гръмки заявки не можеха да се справят с елементарни физически /за тях/ упражнения, след като явно си личаха нагласените реплики в края, нескопосания монтаж и хаотичността през цялото време.....чудя се дали да си го оставя за фон и да гледам “Фермата“. Ще видя кои ще влязат там, ако не се предам довечера, ще видя и в ИВ кои ще ДОвлязат /въпреки, че знам повечето/, и накрая най-много да се прехвърля в темата за спойлерите и да се забавлявам там когато имам време.
Първи сезон май ще остане без аналог - непознати и никому неизвестни хора, всякакви хора, които го направиха гледаем що се отнася до атрактивни играчи, за които още се говори.
След като им лъснаха манипулациите и схемите, и след като наблегнаха от сезон две нататък на /не/ известни спортисти и всякакви напомпани батки, каки, миски и т.н., всичко отиде на наистина ШООЛ. Поне за мен де. Миналия сезон си заслужаваше заради определени хора, но отново манипулации, схеми, нагласени истории....сега се връщаме на сценария на плажа. Смех, смех....
Аз съм сигурна, че вероятно и крайния победител вече е известен на някаква аудитория, въпрос на време е да стигне и до клюкарските сайтове. Алекса миналогодишния го спрягаха въпросните сайтове почти от самото начало, и се оказаха прави. Пълна аматьорщина, тотална!

# 624
  • София
Diavolo, сигурно ли е това разпределение на ИВ? Имам предвид конкретно съботните дни, защото обявиха началото на "Клетката" от 30-ти (събота) в 21.00, а пак тогава от 20.00 започва и "Ол инклузив".

Сигурно е, но съм забравил да уточня, че епизодите в събота са само до 30.09, именно когато започва Клетката.
Тези съботни епизоди ще са бонус епизоди, ексклузивни в които ще гледаме стари участници борещи се за Ол Старс срещу отпаднали от кастинга и борещи се за сезон 6. И няма да са само двубои. Племената ще наблюдават и може би ще има някакви залози или по някакъв начин кой ще победи или загуби ще се отрази и на тях косвено или пряко. Ще видим.

# 625
  • Sofia
Скрит текст:
Аз съм разочарована на прима виста, от видяното снощи.
Довечера не знам ще успея ли да изгледам, но след като прочетох, че отново има изтекъл сценарий, “случайно“ намерен от незнайно кой вероятно на плажа, след като още на първата игра в първия епизод правилата се сменяха в движение, защото хора, влезли с гръмки заявки не можеха да се справят с елементарни физически /за тях/ упражнения, след като явно си личаха нагласените реплики в края, нескопосания монтаж и хаотичността през цялото време.....чудя се дали да си го оставя за фон и да гледам “Фермата“. Ще видя кои ще влязат там, ако не се предам довечера, ще видя и в ИВ кои ще ДОвлязат /въпреки, че знам повечето/, и накрая най-много да се прехвърля в темата за спойлерите и да се забавлявам там когато имам време.
Първи сезон май ще остане без аналог - непознати и никому неизвестни хора, всякакви хора, които го направиха гледаем що се отнася до атрактивни играчи, за които още се говори.
След като им лъснаха манипулациите и схемите, и след като наблегнаха от сезон две нататък на /не/ известни спортисти и всякакви напомпани батки, каки, миски и т.н., всичко отиде на наистина ШООЛ. Поне за мен де. Миналия сезон си заслужаваше заради определени хора, но отново манипулации, схеми, нагласени истории....сега се връщаме на сценария на плажа. Смех, смех....
Аз съм сигурна, че вероятно и крайния победител вече е известен на някаква аудитория, въпрос на време е да стигне и до клюкарските сайтове. Алекса миналогодишния го спрягаха въпросните сайтове почти от самото начало, и се оказаха прави. Пълна аматьорщина, тотална!
В спойлерите вече има име.😉
Ще видим дали ще се окаже вярно.😀

# 626
  • Другата България
А, ето. Сигурна бях. Joy
Миналата година се пазех от спойлери, докато от един клюкарски сайт не ме осведомиха /случайно изляло заглавие във ФБ/, че Алекса печели. Оказа се вярно. После разбрах, че и в спойлерите се е споменавало същото.
Та той ще е сигурно. Този от темата за спойлерите.

# 627
Мери, под "сценарий" разбирай репликите на Димо и Ралица (каквито и преди са се веели по плажа Арена).

# 628
  • Другата България
Да, аз още снощи това разбрах, лист с напечатани реплики, като предишните.....за кой сезон бяха, тогава имаше още листи, повече от един май?

# 629
Да, да, от същия вид е. 🤣 И аз не помня сезона.
И все пак от репликите на водещите можеш да си извадиш извод за сюжета (сценария) на този сезон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт