Отговори
# 600
  • София
Аз такива неща не гледам, за да не се спойлна с нещо. Simple Smile
Знаеш пазя се от тези неща доколкото мога.
Уви, знам за някои участници докъде горе-долу стигат (но не са много) заради инстаграмите им. И само толкоз.

Пф, нищо ли не познавам по племената? 😲😳

# 601
Ооо, познаваш Дяволче! 🤗
И аз те пазя от спойлери, знаеш. 🙂

# 602
  • Велико Търново
Черешката я гледам чат-пат, но понякога много ме дразнят Simple Smile Особено тези с големите претенции за яденето - ок, и аз съм с определени предпочитания и не ям много неща, но не бих и отишла на гости да претендирам да се съобразяват с мен. Като не ми харесва нещо - ще ям по-късно вкъщи.
А още повече се дразня на тези, които само защото не ядат нещо, дават по-ниски оценки.

# 603
  • София
Започна Черешката с участници от сезон 4 на Игрите.
И по-точно: Фифо, Алекса, Мишето, Зори и Мирела.
Снимали са предпоследна или последна седмица на Юни.

Тази вечер готви Зорница и като цяло се справи ама имам някои съмнения... И да се беше облякла малко повече докато готви нямаше да е зле.

Голямата новина е, че ще има дуели между стари участници (сезони 1-4) и отпаднали кандидати за участие на финалната права от кастингите. Ако победи отпадналия от кастинга ще участва директно в сезон 6, а ако спечели стар участник, то ще участва директно в Ол Старс (но за Ол Старс никой не е уточнявал кога ще бъде).

Тези битки са заснети вече, но дали ще ги видим е големия въпрос?

# 604
Може затова така групово да се бяха изсипали стари участници на морето. Аз се чудех как са решили, да речем,
Скрит текст:
Генчо и Джералдин да почиват заедно, Мирела с Валери и Мария Бакалова да отидат по едно и също време, защо Жорката не е заминал за САЩ с Фейгин, а се мота на снимките на ИВ.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 00:20 от Bilyana14.

# 605
  • Sofia
И аз хванах тази вечер Черешката от средата и чух за тези битки със златен билет.
Фифо и Мишето казаха,че са доста по-сложни битките.По-дълги и многокомпонентни.
Алекса явно още не е бил минал,та беше доста притеснен как ще се справи.Сватби,приготовления...,не бил тренирал,беше се спекъл.
Явно след сезон 6 ще чакаме All stars.😉

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 19:32 от avi10

# 606
  • София
На 23.09 Владо Михайлов пак ще е на Самърфест, гледах вчера. Grinning

# 607
  • Другата България
Не само тогава, и още дати има, по-назад ги слагах.
Градовете са различни.

# 608
  • София
Явно ние българите сме си световна сила в тежките плувни маратони. 😊
Всички знаем за Петър Стойчев.
Ето сега в новия сезон на ИВ ще участва наш сънародник вписан в Гинес, а ето ви още един герой.

# 609
  • Другата България
Това добре.
Харесвам спортисти.
Но Алесите във Фермата ми идват ту мач......

# 610
Добро утро! 🌞

# 611
  • София
Малко инфо от кухнята. Туджаров и Неделчо имат планове в своя Надкаст да покриват и Фермата, а не само ИВ както досега. Вече имат тренинга от Сървайвър и Ергенът, но тогава с много по-малък брой епизоди седмично. Та не знам как ще смогнат сега, но такива са плановете и стискам палци да се осъществят, защото на Фермата твърде малко внимание се обръща и то незаслужено. 🙂

# 612
  • София

Но Алесите във Фермата ми идват ту мач......

Ох, верно ли ще са там?

# 613
  • Другата България
Такива слухове се носят.
Дано са само слухове.

# 614
  • София
Фифо пак го прецакаха. Михаела за втори път. От Зорница друго и не се очаква, вятър и вее между ушите.

Общи условия

Активация на акаунт