Отговори
# 105
  • София
Неделчо с новата си анимация за Ергена 😁

# 106
А Юлиян знае ли се защо е в Чикаго? Да не е емигрирал и той?

# 107
  • Другата България
На гости на Веско....май.
Не знам, Билянка ако знае повече?
Билянко?

# 108
  • София
Много странен пролетен тв сезон ми е на мен. 🙄😯
Всички предавания имаха своя връх и падение.
Точно в този момент и само засега сякаш на първо място ми е Един за друг. Усещам, че ми е най-интересно да гледам епизодите и най-малко ме натоварва. Въпреки, че и там съм избухвал и за много неща се дразня, но въпреки това ми е най-интересно как ще се развият нещата. Но нещата са толкова динамични, че следващата седмица може да е нещо друго, ще видим.
Но ако сега трябва да ги оценя, то ще поставя на 1 място Един за друг, като личен интерес и тръпка.
Със сигурност най-гледаното предаване Хелс Кичън ми е на дъното. Много слаб сезон. Това че се гледа повече от останалите риалити предавания не знам как да го коментирам. По-скоро го отчитам на трагичния Сървайвър и хората няма какво друго да гледат в този диапазон. Друго обяснение нямам. Докато Ергенът и Един за друг си крадат зрители един от друг.
Кое риалити предаване ми е на второ място след ЕзД? Ами Ергенът. Там хайпа ми премина сякаш и вече започнах да се отегчавам и да не ми е толкова интересно, но все още имам някакви очаквания.
На трето място е Сървайвър. Сървайвър имаше един момент за около седмица/две в който ми беше на върха, но в момента само заради скандалния ХК не е на дъното. И то въпреки, че харесвам много игрите им и навсякъде ги хваля за това. Сървайвър въпреки всичко има своя шанс да дръпне много напред, така че не съм ги отписал все още. Сезонът ще е дълъг и е важно какво ще се случи в последната му фаза.

Към момента и общо за риалити форматите които следя:
1. Един за друг
2. Ергенът
3. Сървайвър
4. Хелс Кичън

# 109
На гости на Веско....май.
Не знам, Билянка ако знае повече?
Билянко?
Гостуването при Веско мина и отмина отдавна. Веско и приятелката му си живеят семейния живот. Градинарстват, Веско размята мотиката, ходят на фитнес, пият си винце пред телевизора. Юлиян и Лили обаче още са в Чикаго. Последното му стори беше от някакъв български (може би спортен) център в Чикаго, в който в рамка беше фланелка на Стоичков с автограф, имаше и кукерска маска.
Любопитно е какво е написал под последния си пост:

# 110
  • Другата България
Дали ще останат и те там?

# 111
И аз това се замислих. Имам чувството че са от преди нова година там. Каква ли виза са взели, толкова дълго да пребивават в Щатите, че и двамата. Много са ми съмнителни...Да не са спечелили зелена карта....

# 112
  • Велико Търново
Merri_An, Йорданка от толкова много години си е все същата (аз съм съвсееем малко преди теб). Любима ми е. И е толкова земна и светла. А иначе, в много близък състав като от "Обич и песен" и тази година ще имат турне.

Diavolo, заради слабия сезон на Сървайвър е високият рейтинг на Китчъна и според мен.
Един за друг и Ергенът въобще не ми се съревновават - на второто съм му сложила хикса още преди да започне първият му сезон. Капките така или иначе нямат конкуренция, Много мой човек - също, а за Мен не ме мислете - да живей интерактивната телевизия. Въобще аз с часовия пояс след 20 ч. драма нямам. Драмата ми е с Голямото преследване и Стани богат. Но и там си връщам, в зависимост какво съм гледала в реално време. Ама то при тях (включително и при Последният печели) е на приливи и отливи, не е нещо, което да те дърпа да гледаш нон стоп...

# 113
  • Другата България
ТВ рейтинги' седмица 15 (великденската седмица)

Има спад спрямо 2022 г.
Иначе няма нищо интересно.
Този пролетен сезон само ХК държи едно константно нормално високо ниво.
Един за друг от две седмици насам бележи спад, явно на хората им писна от коалицията на Радина и Петър, както и бутането на Иван и Сани.
Ергенът е все така зле, но за първи път излезе макар и символично над Един за друг.

Сървайвър е най-големия провал. Продължава да е на дъното. Никакви признаци няма да му се покачи рейтинга въпреки всички промени, които направиха.

Последния сезон на Мен не ме мислете е направо със срамно нисък рейтинг. Или не попада в класацията или е на дъното и.
Сега се загледах....аз ли съм кьорава, или тук “Като две капки вода“ не виждам?
Никакъв шанс Хелса да е преди Капките.

# 114
Капките нямаха издание на Великден.

# 115
  • Другата България
Капките нямаха издание на Великден.

Кой да чете, че става въпрос за Великденска седмица!
Благодаря ти. Така съм съгласна.

# 116
Хелс Кичън ми е като фон обикновено, но тази вечер не можах и за фон да го изтърпя. Не знам защо непрекъснато го дават това момиче с безумният диалект и мисли. Тя ми е като клонинг на едно момиче от миналогодишният сезон - Мариела. Но Мариела беше по-симпатична и не толкова лигава. Не знам кое му е толкова оригиналното да кажеш, че Наполеон е литератор, а Чехов май беше провъзгласен за прасе или нещо подобно. Та вече сменям програмата, когато й чуя гласа.

# 117
  • Велико Търново
Вече няма да ти се налага. Поне не заради нея.

# 118
Тази година Хелса беше празник на злобата. Добре, че изпидуркаха Цветито, че беше изпитание на волята да се слушат синхроните ѝ. Остана Станислав, но явно той ще стои до последно – нали е напорист, точно по вкуса на Ангелов.

# 119
Превърнаха Хелса в долнопробно предаване. Ако има следващ сезон бая ще се замисля дали да гледам. Прехвърлях вчера на Сървайвър - еми, и той не става. Джаферович не мога да го възприема за водещ.

Общи условия

Активация на акаунт