Отговори
# 555
Мале, Фифо и Гайтанов какви плочки имат! Оплакнах очи!❤

# 556
  • София
Мирела в Жеравна на фестивала на народната носия

Ганко са още заедно
п.п. за който се чуди какво е това Ганко, ами идва от Ванко и Ганка (Сървайвър 6)

Ивана и Ивайло (от същия сезон) и те са си все още заедно

Гайтанов с хубаво салто от трамплина

И Гого шоу за финал!
Баланс с една река и после надпревара с някаква фенка гимнастичка кой ще изкара по-дълго на ръце... Е, нинджата много ясно. 😉

# 557
  • Другата България
Аз минавам само да се оплача.
Толкова сметки и планове, и закупени билети, и май няма да мога да гледам и слушам Владо Михайлов утре.
Понякога плановете се объркват.....
Остава ми надеждата да измисля нещо за последната спирка, Плевен.
Има време, месец, засега няма да смятам, че ей го на какво става когато се смята прекалено.
Надявам се някой, който присъства утре в Южния парк, да сподели впечатление и някоя снимка.
Ако аз не успея.

# 558
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Отново всички опции са свободни, от вас си зависи.

Новият сезон е все по-близо (по-малко от 2 седмици), време е за класическото общо допитване, какво ще следите от всички предавания накуп. И на кой канал ще прекарвате повече време. bTV или НОВА? Или пък ще следите онлайн...

Иначе резултатите от НОВА допитването в някаква степен се припокриват с тези на БТВ, с тази разлика, че тук ИВ просто размазва останалите предавания на телевизията, докато при БТВ имаше повече баланс.
8 човека няма да гледат изобщо bTV и 6 няма да гледат НОВА. И тук са близки резултатите. Някои са от един и същи потребители. Абе, кога ли и аз ще им дръпна шалтера... 😉

# 559
  • Другата България
Аз гласувах и за НОВА, и за БТВ.
Защото още не знам какво ще гледам.
Знам какво искам да гледам със сигурност - “Клетката“.
Оттук насетне и за “Фермата“, и за ИВ, и за “Стани богат“ /особено за него/ ще е когато има време. За момента към този сезон на ИВ съм силно предубедена заради роднинските връзки на хора, които са вкарани вътре /майка с дъщеря, баща с дъщеря, братя, сестри и намсикви учинайковци/, както и гаджета /май/ и някакви поне за мен /не/ известни хора, докато случайни дали ще има няколко човека. Това поне по предварителни данни. Та живот и здраве /че плановете се объркват/ ще го започна, но ще се опитам да гледам и “Фермата“ заради различното, което И&А обещават този сезон.

# 560
Една Анка:

И за когото му е интересно, малко визуална представа за предполагаеми участници в ИВ 5:
Скрит текст:
Кристиан Кирилов ("София - ден и нощ")
Скрит текст:
Денислава Велкова (Дени от "Един за друг" и "Максимал")
Скрит текст:
Румен Радев (модел)
Скрит текст:
Теодора Мудева
Скрит текст:
Албена Ситнилска
Скрит текст:

Красимир Дунев
Скрит текст:
Никол Дунев
Скрит текст:

Мартин Николов - Елвиса
Скрит текст:
Димитър Илков (Дани от "София - ден и нощ")
Скрит текст:
Цвети Станева
Скрит текст:
Вики Йорданова
Скрит текст:
Благомир Мастагарски
Скрит текст:
Елена Петрова
Скрит текст:
Даниел Димов
Скрит текст:
Мария Оряшкова
Скрит текст:
Пеньо Гатевски
Скрит текст:

Виктория Пенелова
Скрит текст:
Теодора Маринова
Скрит текст:
Моника Николаева
Скрит текст:
Трифон Симеонов-Туньо
Скрит текст:
Крум Апостолов (футболен съдия, ще е от Гладатори)
Скрит текст:

Радостин Кръстев (световен шампион по плуване в ледени води и рекордьор на "Гинес"; очаква се да е най-добрият плувец досега)
Скрит текст:

Братята Рълеви
Скрит текст:

Имам и разни съмнителни, но тях няма да ги пускам.

Племето "Гладиатори" (доста хилави "гладиатори" 🤪)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 09:59 от Bilyana14.

# 561
Интересен каст,почти никой не ми е познат.Радвам се че няма гротески като в предния сезон,някой си бяха пълни посмесища.

# 562
Ето ги все пак и двамцата, за които лично (подчертавам, че е само на база детективския ми нюх) се усъмних:
Скрит текст:
Валентин Петров (културист, на 23 години, вторият българин, участвал в "Мистър Олимпия")
Скрит текст:

Последван в ИГ от
Скрит текст:
Васил Василев
Скрит текст:

Последван в ИГ от
Скрит текст:
Допълвам: За втория има потвърждение от съфорумка.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 13:07 от Bilyana14.

# 563
Бтв водят при мен с 2:1. Ако Алеята не ми хареса, ще водят Нова с 2:0. Като цяло не намирам нещо интересно, с което да ме привлекат.

Част от коментираните персонажи тук не ги знам, но поразгледах няколко снимки от любопитство. И се чудя кога стана тяло тип културист супер промотирано, поне 2-3-ма се изживяват като такива от постнатите снимки. Пък на мен ми е чак грозно, ама явно това се търси от жените, типаж батка Grinning Или аз остарявам Grinning

# 564
Търси се в техните среди. Не съм забелязала да е модерно.

# 565
  • София
Тези тела в ИВ обикновено се скапват. След седмица  - две като изпикаят анаболите и се спихват. Да не говорим, че гледайки ги все повече се убеждавам, че тия мускули са само декоративни, собствениците им редовно издъхват в игрите.

# 566
Справка Веско Панчев. В момента на осмокласник ми прилича. В Игрите беше като трътлест мечок.

# 567
Кога започва излъчването на ИВ тази година?

# 568
Кога започва излъчването на ИВ тази година?
На 2 септември от 20 ч.

# 569
  • пустинен пъпеш
Справка Веско Панчев. В момента на осмокласник ми прилича. В Игрите беше като трътлест мечок.
Точно преди 1 година на плажа в Лозенец Веселин Панчев беше с доста едри крайници,присъщи за естествено по-набито по структура тяло и не изглеждаха да са придобити чрез прием на химии.

Общи условия

Активация на акаунт