Отговори
# 585
Най-сигурният начин Мери да пребори лятната депресия и апатия е Влади Михайлов да участва в "Игри на волята". Grinning

# 586
Най-сигурният начин Мери да пребори лятната депресия и апатия е Влади Михайлов да участва в "Игри на волята". Grinning
Право в десетката. 😄👍

# 587
  • Другата България
Даааа, в десятката! Heart
Още боледувам пропуска в понеделник, въпреки че донякъде се освободи прозорец за друго, а и вчера можах да изпратя в последния й път дружка, близка дружка от 30 години, на моята възраст....и това ме досрина. Cry
Но мечтата да чуя Влади наживо остава, все някога.....

# 588
Ех, Мери, много жалко за приятелката ти. Прегръдки! А Влади все някога ще го гледаш, само здраве да е!

# 589
  • Другата България
Оплакнах очи в ИГ.
Страхотен е бил концерта, както и предполагах. Да, само здраве да е, той няма да спре да пее, просто се надявам да обиколи повече места и градове в България, защото хората го обичат навсякъде. Heart

Изгледах видеото на Ванката, на части, кой запомних, кой не....но много силикон, мускули, половината от видяните според мен са вътре само за “рейтинг“ и реклама. Миски, танцьорки, Кен, участници във фолк хитове и всякакви такива, да не говорим за жената от САЩ и онзи с покера, който всъщност доколкото разбрах е милионер. На този фон рекордьорът на Гинес в плуването в ледени води и Мария Оряшкова като че ли са ми фаворити на прима виста, и то без да съм запомнила другите по-сериозно, Оряшкова дори дава много силна заявка за краен победител ако Тупарката не я цакне с топла бира за сметка на Мама на Дени например. Дани от “София ден и нощ“  го познавам лично, той е от Лом, добро момче, но не го виждам да изкара много вътре. Дунев също влиза със силна заявка, но няма шанс според мен, за нещо по-сериозно, а и със сигурност ще има нещо около Никол /така ли беше щерката?/.
Просто нямам никаква вяра на Тупарев и съм подготвена за всякакви интриги и манипулации, още повече, че сега има “почва“ за тях с толкова роднински връзки и дори гаджета вътре. Тези първи ще изхвърчат вероятно, Румен Радев и Теодора.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 17:53 от Merri_An

# 590
  • София
От София ден и нощ май няма да има участници, две имена се спрягаха, но бяха отхвърлени.

Аз си мисля за роднините, дали не е възможно единият роднина да е в Резерви/Изгубени - четвъртото племе и реално да не влязат всички, а само няколко от тях. От 32 сигурно ще оставят не повече от 26.

Надявам се Дени и майка ѝ да влязат, стори ми се, че ще е колоритен участник от видеото на Outcast.

# 591
  • Другата България
Дани е във видеото на Ванката.
А и аз отдавна имах инфо, че участва. Ще видим.
За  Димитър Илков говоря.

# 592
  • София
Димитър Илков със сигурност няма да участва. Самият той бе шокиран от новината и на стената си във Фейсбук категорично отрече.

# 593
  • София
В коментарите под видеото хората пишат, че не участва, а Ковид потвърди, че са верни, плюс поне още един от видеото не е вътре.

# 594
  • Другата България
Хм, това съм го изпуснала.
Значи и Ломското ми инфо е грешно.
Благодаря ви!

# 595
Ето още двама предполагаеми участници в ИВ 5:
Скрит текст:

И няколко нови съоръжения:
Скрит текст:

И като ще съм пиар, да съм пиар:

# 596
  • София
Тези двамцата са сигурни според мен. Сложил съм ги през тези с над 90% шанс.
100% сигурност чак на визитката по НОВА на 2 септември. Grinning

Сега таман изготвих финалния си списък, всчко събирано от кол и въже, хаха. Колко е вярно не знам, шоу да става.

# 597
Споменава се и някакъв "отшелник" от Лондон 😳, ама не знам...
Скрит текст:

# 598
  • София
Видях го аз него, но не ми стои убедително и засега не го включих в моя списък. Но ако е той, ето ти. Стават 32-ма. 😉
Сигурен съм обаче, че ще има някои изненади и да кажем няколко имена от тези няма да ги има за сметка на други. Изобщо това, че от предаването не обявяват по-рано участниците си прави нещата много интересни. Като някакво криминално разследване... 😀

# 599
Ковид се присмя на този "участник", тъй че го отписвам. А и тези със затворените акаунти по принцип са съмнителни.
Аз вече открих своя син рошльо след ъпдейта ти. 🤣
Не съм много съгласна с разпределението по племената (някои имена са 100-процентови), но няма да коментирам, защото несъгласието ми е свързано с кадри от промота и изтекло клипче. Wink

Общи условия

Активация на акаунт