🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 153
  • 890
  •   1
Отговори
# 825
Сериозен спойлер.

Скрит текст:
Последен шанс да не го прочетете.
Скрит текст:
Днес на летище София имаше поне 7 участника от Сървайвър. Благой много държеше да бъде забелязан. Другите не ги фокусирах, но мои приятели бяха пътували с тях в един полет. Да, Сървайвър приключва.

# 826
  • София
Имам уж сигурно инфо (вярвам на над 90%), че финалът е сниман на 24 април, т.е. преди 4 дена.
Т.е. всичко е приключило вече. Цялото това забързване е заради проваления сезон. Иначе други са били плановете.
Нищо друго не знам, така че моля да не ме питате за спойлери. Всъщност можех да питам, но не го направих, защото не искам да знам нищо.
Много моля да се запази добрия тон в темата и да не се пускат никакви спойлери. 🙂
Ако не друго, голямото предимство на този Сървайвър бе, че нямаше никакви спойлери и всичките ни прогнози, мнения и емоции бяха истински, а не изкривени (да се нагаждат спрямо спойлерите).

# 827
Diavolo, моят спойлер се съдържа в първите 4 реда на твоето мнение. Просто е потвърждение. Няма спомената подредба.

Реших, че може да има хора в темата, които не желаят да знаят тази информация. На твое място бих я скрил.

# 828
  • София
То е официално, писахме го още онзи ден. Имаше и сторита на хора от екипа. Приключили са снимките, това с нищо не подсказва как е продължила играта освен, че наша една седмица вече не е била равна на тяхна една седмица. Това обаче се усеща и в предаването, в началото не беше така. Личеше си, че скучаят по цяла седмица. Няма смисъл да висят просто така като не е със смс-и.

# 829
Резил. Имаха един малък коз - да чуват зрителско мнение и него хвърлиха на кучетата.
Очаквам с интерес да се разнищи кълбото - кой прецака сезона?
Дали телевизията с тия два дни  седмично, дали екипът подбирал кандидатите, дали нещо друго.   На фона на целия тоя резил, Ваня и неговото прохождане в новото амплоа е най-малкия кахър.

# 830
Кой прецака сезона ли? Според мен неправилната преценка на телевизията  какъв формат иска зрителя. Оттам неправилния избор на продуцент.
Трябваше да се направи класически Сървайвър, но с добра реклама и разяснения какъв точно формат е.
Не е проблема, че се излъчва два пъти седмично. Помня, че във форумите към предишните сезони, някой беше казал, че американските се излъчвали по два пъти седмично и пак има интерес. Гледала съм някои сезони, епизодите са къси, но съумяват да покажат много.
Има ли информация дали ще има нов сезон?

# 831
  • София
Сезона се прецака още със смяната на водещия. Не може да махаш един вид лицето на Сървайвър просто така.
След това имената на племената. "Войни" бодеше очите на много хора.
За есемесите и дума да не отварям.
Продукцията направи каквото можа, за да оправи нещата в движение ама с този каст толкова.

# 832
Кой прецака сезона?
Аз бих питала " Кой НЕ прецака сезона?
Толкова много са проблемите,че не знам откъде да започна.

1. Продуценти,които не познават бг пазара и какво ще се хареса
2. Промени всяка седмица и нагаждане на правилата в движение,което оставя у зрителя впечатление на аматьорска продукция
3. Водещ,който не става за водещ заради дикция и монотонен говор (нищо лично към Ваня),но това да речем е най-малкият проблем на Сезон 7.
4. Абсолютен провал откъм каст ( половината не знаят защо са там, какво се очаква да правят,да не говорим и колко умствено ограничени са въпреки,че продукцията буквално им дава ходовете в ръцете). БЕЗУМИЕ и обида към зрителите и този страхотен по рода си шоу формат.
Искам да знам кой е екипа,който е кастнал тези хора и как са го допуснали??! Аз съм сигурна,че на интервютата и въпросниците веднага става ясно кой е запознат с играта и кой не.

Много ми хареса Неделчо как каза "Отишли някъде, и питали "Кои са най-скучните тук хора, тях да кастнем за шоуто. А,този е интересен,не го искаме!"

# 833
Имаше един съфорумник, който разказваше как на кастинга казал на екипа, че ще прави постоянно blindside-ове, а те го гледали неразбиращо и не знаели какво е това. Очевидно не били гледали никакъв сървайвър досега.

# 834
И аз много се смях на коментара на Неделчо, че ги избирали от къща за скучни хора 🤣
За мен като зрител големият проблем на сезона са точно участниците. Но те са избирани за смс-вот и почти всеки профил си има поне двама представителя, за да може зрителите да изберат кого харесват повече.
А иначе съревнованието с Капките отказа най-много зрители. Първи епизод не беше направен като хората - трябваха визитки, а не 19 рунда целене с топка… и отиде конят у ряката.

# 835
  • Буркина Фасо
Имам уж сигурно инфо (вярвам на над 90%), че финалът е сниман на 24 април, т.е. преди 4 дена.
Т.е. всичко е приключило вече. Цялото това забързване е заради проваления сезон. Иначе други са били плановете.
приключило е. нали ги даваха по ТВ как посрещат на аерогарата всички участници.
финалът ще е на 16 май.

# 836
Тино по-скоро си направи добре сметката. Усети, че няма с кого да се коалира, за да бутне петицата и прецени, че е по-добре да не се набива на очи.
Точно това е проблемът на всичките участници. Все да не се набиват на очи, скромнички, тихички, там на 6-тото място, клекнали на колене пред Едис....
Ако имаше повече Снежани в каста, щеше да е много по-лесно и раздвижено всичко.

# 837
Първи епизод не беше направен като хората - трябваха визитки, а не 19 рунда целене с топка… и отиде конят у ряката.
Първият епизод отказа повечето хора. Включително и мен. Три седмици след това нищо не можеше да ме накара да го гледам. Продължих в един момент, защото следях тази тема във форума. Иначе никакъв шанс.

# 838
Ох в суматохата забравих да напиша някой конкретни мисли които ми се мярнаха в последния епизод:

Що за глупост проявиха повечето да хвърлят с една ръка в този улей, когато с две очевидно е по-стабилно.

Татяна лее сълзи от провала за награда с близките. Ваня дълбокоумно пита:
  - Татяна, съжаляваш ли, че не спечели?
Ами така като я гледаш на какво ти прилича???

Цецко:
- Всички си станахме много близки
Ваня:
- Ама с Ермина не сте ли по-близки.
Цецко:
- Ами доста близки сме си.
В този момент аз си представям приятелката му която иска да го удуши с голи ръце.

Битката за личен имунитет кефеше с многокомпонентност.

Пъзелът го започваха от еднаква начална позиция. Браво! Може би са чели форума?

Всички се събрали  и обсъждат Иван и Чефо. Само Иван и Чефо са се запиляли някъде.
Е как става тоя номер бе джанъм?
Вероятно режисьора казва: Сега съберете се всички тука да си говорите.
Сега ти Чефо и ти Иване, отидете да се разходите малко докато ви викнем. 
Камера! Екшън!   
( а в случая на турски - aksiyon!)
Joy

# 839
  • София
Иии официална снимка:

Готини са, ще ми липсват като свърши, просто не бяха за това предаване повечето.

Общи условия

Активация на акаунт