🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 762
  • 890
  •   1
Отговори
# 840
  • София
И Благо в центъра на кадрото с две жени Joy
Пардон с три, Снежана е клекнала пред него.

# 841
  • in Wonderland
Хах, а Светльо, жълтият зъб где е? Имаше коментар у фб да не са го забравили на острова на отшелника Grinning
Дали в Бг ще птварят урната с вота, както обикновено?

# 842
  • Варна
Хммм Павел е между Жоро и Тино...

# 843
  • Бургас
От една страна предаването ще ми липсва като нещо, което да си върви като фон вечер, но от друга - УРА! , че тая мъка свършва! От все сърце се надявам след това фиаско да има нов сезон истински Сървайвър. Дано този крах не е причина за дълга пауза, а урок, който правещите предаването да научат!

# 844
  • Разпиляна във въображението
Дано има нов Сървайвър. Накрая влязоха в ритъм нещата, но кастът не беше добре подбран. Но като игри, заснемане - супер.

# 845
Разиграха един леко скучен театър и се прибраха.

# 846
  • Варна
Игрите бяха много добри, но както някой каза, прекалиха с 19те рунда на етап, когато трябваше да опознаем участниците и все още нямаме пристрастия.
Аматьорско беше.

# 847
И на мен ще ми липсва предаването.

Надявам се финала да не е като миналогодишния.

# 848
  • Другата България
Значи още 6 епизода мъка? Или по-скоро забава. Ами, добре. Blush
Само дано финалът не е на живо тук, с отваряне тържествено на урната и официалното връчване на чека на Благо.
То май няма на кой друг.

Жълтият де го? На острова на отшелника? Или е оплел в “мрежите“ си /от лъжи/ някоя доминиканка, под наставленията на брат'чеда? Пардон, братчето?
Никак няма да ми липсват, напротив, радвам се, че това фиаско приключва и си пожелавам - дано повече не се “наслаждаваме“ на такъв пародиен каст.

# 849
Геви що се е подпряла на Едис, а не на Павел? 😃
На Благой само зъбите му  се открояват. 😁
Татяна що не е усмихната? 🤔

Колкото и да не ми харесва сезона, ще ми липсва. Ще ми липсват и участниците.

# 850
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Да си имате занимавка до неделя. В случая тази анкета е по предложение тук в темата, а аз винаги се вслушавам в подобни предложения.

Идвах с инфо, че финала ще е на 16 май и със снимка на сървайвърите от летище София, но вече е писано. 🙂

Ами надявам се да опазят тайната кои ще са на финал (все пак основния екип е турски, така че според мен този път трудно ще излезе информация), защото ако не друго ще има тръпка като остане само синята коалиция и после когато се завърне единствения оцелял отшелник. Дано поне това се получи интересно.

# 851
Гласувах с Благо,Тино,Снежана и Божана.Като гледам както и повечето гласували.
Мисля,че Бллаго ще е крайният хобедител,да видим.

# 852
И Благо в центъра на кадрото с две жени Joy
Пардон с три, Снежана е клекнала пред него.
Играч Nerd
Може го човекът, няма как да му се отрече.

Точно заради тази слава на палавник, бях резервирана към него, да не кажа по-силна дума, но само печели щом човек го опознае по -добре. Според мен е повече от клишето за вървежен футболист. Има някой на втория етаж.

Кастът беше ужасен. И не, не ставаше дори за смс- вота. Защото бяха събрани невзрачни и скучни персони, за които освен родата и приятели няма кой да гласува. Те затова и махнаха смс-ите, защото никой не гласуваше.

От участниците имаше само няколко, които бяха наясно с играта, но дори те в навалицата не играха съвсем сървайвърски, както се казва "с какъвто се събереш..."
Благо, ПаФкЪ, Дани, Чефо и Тино за мен разбираха играта. Не всеки от тях успя да я изиграе добре, но поне знаеха за какво иде реч и опитаха.
Чефо е доста подценявам според мен. Той, а не Снежа беше инициатор да се пробва да се разтури къщичката на Сините и двата пъти. Снежа даже си го каза в прав текст, че пак е послушала Чефо вместо да играе със Сините, но поне опитала, но нямали с кой да направят обрата. Чефо  в синхроните беше показван, като мега неориентиран. Той знаеше как да играе, но беше наивен и лесно се доверяваше, това беше проблема и  не намери съмишленици освен Снежана.
Снежа и Божана бяха най-пъстрите и колоритни персонажи, но не са за такъв формат.
Калпав каст, калпав сезон.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:54 от sineva 1

# 853
  • Другата България
Беше важно да конкретизираме “известност“.
Щото за мен лично, хора като Танче, СветльоТО, Гошо мозъка, Булкин придворния, Стефани червени гащи, Стефан и Едис синузита до започването на предаването бяха едни супернеизвестни хора, а, забравих и Мара инфлуенсърката. Сега са ми известни, но всички до един в отрицателна “светлина“, че и надолу. Единствените, които “познавах“, а именно Благой, Снежана, Божана, Марго Купър...май няма други, /отново за мен лично/, си тръгват с положителен нюанс в личните ми представи. За Благой дори съм приятно изненадана от себе си, че пиша това. Joy
А иначе - Станилия, Тино са хората, които си тръгват с положителна известност като цяло.
От сините нямам добро мнение нито за един. Само за Елина. Тя май най-много спечели, защото си тръгна рано, това като че ли ѝ донесе повече позитиви, отколкото негативи. Останалите се взеха насериозно, и сега ще паднат отвисоко.

# 854
  • София
И аз колко пъти се чудих защо не са ми известни "Известните" и кому бяха нужни изобщо. То във Войните реално май се оказа, че има повече известни, кой дъщеря на баща си, кой син на баща си, кой брат на брат си, кой певец, кой гребец и т.н.
От продукцията можеха да поправят грешката си с оформянето на предварителните коалиции, водещи до скука, и да ги разбият и провокират да правят ходове само като ги развъртят през 2-3 дни племената и ги смесват с жребий напр. Защо направиха такава размяна само 1 път? Грешка

Общи условия

Активация на акаунт