🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 759
  • 890
  •   1
Отговори
# 855
Много добро решение са взели, след смс-краха поеха по пътя на Сървайвър, добре е да приключат без излишно протакане.
От Милошев при Тото това което "чух" е - пари. Разбирам, че не лиценза е проблем, съдейки дори от турския "нестандартен" вариант, който опитаха да наложат и тук. Но от ниския рейтинг тази и миналата година съм песимист относно бъдещето на Сървайвър-България.
Може би има шанс за нов сезон, ако работят съвместно българския и турски лицензиант, евентуално нашите хора да ползват локациите, разрешителните и съораженията на турците, както и смесени операторски екипи. Просто не виждам как биха си избили инвестицията самостоятелно бг екипа с договорки от БТВ, някакви мижави спонсори и договорени рекламни постъпления. Не знам дали е възможно да се постигне подобно съгласие, телевизията би могла да съдейства, но усещаието ми е, че не държат на този проект/продукт.

Все още смятам, че Павел и Едис са влезли в Сървайвър с подготовка да играят за оцеляването си на всички фронтове, така че се надявам някой от тях да спечели. Засега, до видяното в последния епизод. Може да променя мнението си при оставащите епизоди. Smiley

# 856
Пусната е новата анкета! 😊
 В случая тази анкета е по предложение тук в темата, а аз винаги се вслушавам в подобни предложения.

Благодаря за което!
Гласувах за Тино, Божана и Едис.

Виждам че Благо е събрал гласове но не виждам чак толкова голяма полза за него (финансово). Пък и известността вече си я е имал.  Същото за Снежана.
Иначе нямам нищо против Благо, Едис, ПафкЪ да спечели.  Даже и за Цецо няма да се тюхкам.

# 857
Е,защо Благо да няма финансова нужда.Той даже според мен има най-много,четири деца храни.

# 858
Благой няма нужда от още известност - той си я има. По-скоро му трябват пари. Не виждам как Сървайвър ще му помогне с второто.

Предвид крайно ниската популярност на сезона и цялото фиаско, което се разви(ва) пред очите ни, не мисля, че някой ще “намаже” известност. По-скоро очаквам повечето/всички скоро да бъдат забравени. Гласувах с “Никой”.

# 859
Имам радикално предложение.

Другия път (ако има) да е:
- в квази-реално време
- без есемеси
- в синхроните, понякога да бъдат задавани подбрани въпроси на фенове от темата в БГ-мама!

И за да не вземам думата два пъти Wink
- Разговорите със семействата ми харесаха може би за първи път защото нямаше комсомолски назубрени рецитации а ла "вярваме в теб маме".

# 860
Татяна със сигурност е добила повече известност, тъй като си беше треторазрядна чалга певица. Сега хем покрай Сървайвър, хем покрай веждата ще стане малко по-известна.

Мойта логика е, че ще спечели някой от дружинката на Едис и няма да получи цялата сума и това е договорката. Grinning Ама и участниците заслужават да им се каже, че са играли слабо и скучно и им се намаля и награда, и хонорар.
Благо нищо не игра в социален аспект. Те си го номинираха още при сливането и нямаше време да направи и една схема.

# 861
  • SF
Имам радикално предложение.
Другия път (ако има) да е:
- в квази-реално време

Това е (почти) невъзможно за осъществяване и такова заснемане/излъчване не влиза във формата. Нито имат ресурс, нито техника, с която да го осъществят. А и ние като зрители бихме били много ощетени, ако изобщо допуснем хипотетично, че такова заснемане по някакъв начин може да се осъществи, защото ще гледаме предимно възстановки. Такова заснемане/излъчване се прави именно заради есемесите, които, както се видя, не са приложими към формата. Зрителите вече не гласуват.
Колкото до въпросите в бг мама, това означава, че продукцията трябва да направи този канал "официален", да го рекламира, за да осигури равен достъп на огромна зрителска маса, да отдели ресурс за  анализатори и поддръжка. Това е допълнителна работа и проучване на социалните медии. Всякакви подкасти, надкасти, които също имат претенции, че са източници на въпроси и идеи, също трябва да се осигурят (платят), проследят, анализират, за  да се ползват за целите на шоуто. Иначе и Ивка бейби с нейните въпроси "с кого от участниците би спал" има претенции, че е измислила супер въпроси, които си заслужава да бъдат задавани на синхрони.

# 862
  • София
До сега както се развиват нещата логиката сочи, че печели Благой. Журито е негово.
Светослав го нямало на снимката, защото е излязал през ВИП-а. Това го прочетох във ФБ.

# 863
  • Другата България
До сега както се развиват нещата логиката сочи, че печели Благой. Журито е негово.
Светослав го нямало на снимката, защото е излязал през ВИП-а. Това го прочетох във ФБ.

Ама разбира се, откъде от друго място да излезе? Да се смеси с простолюдието? Че той е ВИП, най ВИП-ов от всички ВИП-ове, такова унижение беше за него първоначалния отбор, в който го бяха поставили, някакви....воини, никому неизвестни, а той ехеееее, световно /НЕ/известен...пийййп. После си дойде на мястото, но подозирам, че вероятно са му показали червения цвят на картона скоро-скоро, и сега как да се унижи да излезе с тези? Правилно, адмирирам, така се прави. А и вероятно братчето го е чакало на “ВИП-а“, те в тази фамилия кой от кой по-голям ВИП. Смешни хора.

# 864
  • София
Не брат му, а братовчедката го чакала Joy
Лилана ли или там както е.

# 865
  • Другата България
Не брат му, а братовчедката го чакала Joy
Лилана ли или там както е.
Как познах! Че и тя е ВИП, как! На Благо една от изгорите.

# 866
Светльо го имаше на една друга снимка, много отслабнал и без брада, направо неузнаваем.
Всъщност спрямо сегашните кадри не е чак толкова по-слаб, просто аз забравям, че още участва и в главата ми е с първоначалната си визия.

# 867
Светльо го имаше на една друга снимка, много отслабнал и без брада, направо неузнаваем.
Всъщност спрямо сегашните кадри не е чак толкова по-слаб, просто аз забравям, че още участва и в главата ми е с първоначалната си визия.

Аз мисля, че буквално всички изглеждат по-добре след като поотслабнаха. Може би с изключение на Цецо, който заприлича на комар.
Драго миналата година като каза че тутакси щял да си върне старите килограми, щях да падна. Тъкмо беше дошъл на едно много по-здравословно съотношение ръст/килограми.

# 868
  • SF
Сега са по-хубави, защото са по-изчистени. Не ядат много боклуци, вафли, солети и т.н. и се пооформиха.

# 869
На мен Марийка не ми се вижда отслабнала.

Общи условия

Активация на акаунт