🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 852
  • 890
  •   1
Отговори
# 90
Аз си мислех,  че тук сте против това играта да става предвидима. Ама  явно това важи само,  ако  не печелят "нашите " от интелигенцията

# 91
Нормално е мъжете да ядат повече, но или всички или нито един. А да се дава само на Благой... мега наглост.

# 92
  • София
Нямаше как да се предвиди кой ще отпадне на дженга, отпадането на Георги беше чиста случайност, за разлика от последователното гонене досега.

# 93
Ермина и Цецо заедно ли са?

# 94
  • София
Все по-често ни дават Ермина и Цецо прегърнати, само те се къпаха заедно, сега ги дадоха, че спят и се събуждат гушнати. Елина също го беше казала в Надкаста. Кофти, че е обвързан отвън. В контекста на Сървайвър мисля, че има голямо значение, няма да се предадат никога.

# 95
  • София
Според Неделчо и Туджаров изпитват симпатии един към друг.

# 96
Оххх, Чефо, Чефооо...чак Едис ми става симпатичен.
Много ме е яд, че Божана отпадна. Трябваше Станилия и Божана да се върнат.
За Георги ме е яд. Вижда ми се объркан. Той явно счита, че даде ли дума е до край.

# 97
Според Неделчо и Туджаров изпитват симпатии един към друг.
Нидиелчу ги усеща нещата.

# 98
  • София
Още един недостатък на гледането на живо... Не мога да превъртам като заговори Татяна......

# 99
  • София
Георги отпадна съвсем закономерно - както обикновено не мислеше и в тази игра. Изтегли плочка, която нямаше как да не събори кулата.
За Татяна се чудя дали пък не е разбрала, че Благо е отново свободен и на пазара. Какво беше това нейното чудо - то мазнене, то докаросване, то специално отношение, пране, готвене, обгрижване... Rolling Eyes

# 100
Иван дали снесе информация на Благой, че Чефо го дърпа към себе си? Не дадоха този път.
Мисля, че при първа възможност трябва да се опитат да отстранят Благой. Но пък какво ще става на острова на отшелника? Ще има ли там двубой?

# 101
  • Другата България
Къде отидоха последните постове? Човек да не дръпне един фас....

Много се радвам, че Гошо отиде в изгнание.
Сега Благо какво ще чини без най-близкия си? Скучно му е на човека....Joy
Овакантеното място има от кого да се заеме обаче - Дани е на линия.

Мария май се присламчи към бивши сини?
Така се оцелява, показно им прави.

# 102
Тоя Чефо с големи претенции за стратег , а подходът и изборът на съмишленици доста елементарен. Не е лошо да потърси разговор с модела, за да го привлече срещу бившите сини , но определено изпреварва събитията . Има едно висока самооценка , а всъщност много хаотичен и дразнещ.
Той в каква посока инфлуенства?

# 103
  • Другата България
Чефо, който нямаше да отмъщава, уговаря Иван за Едис? Joy
Снежана защо е при Благо и Даньова мама и топи Мара?
Много се оплетоха всички ми се струва....един Павел е незабележим, дори не знам там ли е това момче?

# 104
  • София
Татяна прекалява с нападките и тирадите срещу Мария, още повече, че от другата страна не получава отговор.

Общи условия

Активация на акаунт