🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 899
  • 890
  •   1
Отговори
# 210
Ох Чефо е хубавичък, ама защо трябва да говори Grinning

# 211
  • Другата България
Чефооооо, Чефоооо, изобщо не знае къде се намира този човек, какво прави, с кого го прави, струва ли си да го прави......
И не, не беше отмъстителен, изобщо, не, никак! Stuck Out Tongue Winking Eye

За първи път съм съгласна с Едис, за първи път от началото на формата.
Ей сега е момента за идол.....

# 212
  • Пловдив
В тази ситуация си признавам, че съм зя по-възрастните. - Благо, Булкин. Не виждам с какво Благо ги дразнеше, освен с това,че има авторитет без усилие. Стратегически правилно го махнаха иначе. Но Едис ми е в пъти по-противен, схеми играе, интриганства, дано и него то изиграят, направо ще се чуди откъде му е дошло. Чефо е ... много семпъл. А се мисли за умен, стратег, знаещ. Това да е инфлуенсър, просто ....  Такава свещена наивност лъха от него , не е истина просто. Но, в момента ще се радвам измишльотините му по изключение да свършат работа.

# 213
Хахахаха Светльо победи Тино 🤣🤣🤣

# 214
Разцепиха ги пак на 2 отбора - бели мишки лабораторни.

# 215
Включвам по-късно и кво да видя … пак отбори ??!! Нали се обединиха и всеки е сам за себе си !!

# 216
Това само за играта за награда.  Така става, като правиш обединение с 1000 души
Много искам Иван до вземе имунитет и Едис да ходи за компания на баджанаците

# 217
Защо не си играят самостоятелно? Булкин бие Цецо - взима награда. Татяна бие Снежана - взима тя, примерно...

# 218
Защо не си играят самостоятелно? Булкин бие Цецо - взима награда. Татяна бие Снежана - взима тя, примерно...
Или всеки срещу всеки и който остане … взима наградата .. тоя турски Сървайвър нови правила написа !!!  Rage

# 219
Тоя случаен принцип от небето ли пада

# 220
Е те жените какви шансове имаха в тая малоумната игра. Добре, че Ермина изблъска Иван , за да се включи някъде в последните етапи.
А тайната на Павката е че е дългуч и предимството е за него. Мисъл се изисквало според него в последните 2 игри.

# 221
  • Другата България
Аз съм ...малко изненадана /предвид потенциала/ как никой до момента не вижда и не оценява каква заплаха е Павел. Ако изключим неговите “приближени“, от останалите никой дори не го споменава, не го коментира, не го слага в никакви сметки, на преден план са чалгарите, но те в един момент ще свършат и после? Един страхотен Сървайвърски ход би бил да се “стреля“ по Павел точно когато не очаква. Явно няма да е днес, но поне да се замислят.

Опс, четат ни. Отново идол.
Дано го намери някой, който знае какво да прави с него.

# 222
  • София
Добре дошъл на идола 😄
Направи ми впечатление как Иван пусна знамето и го остави на Ермина. Малко от играчите биха го дали без бой, още повече че той е застрашен.
Браво на Павел! Беше перфектен на финалния етап.

# 223
Аз съм ...малко изненадана /предвид потенциала/ как никой до момента не вижда и не оценява каква заплаха е Павел. Ако изключим неговите “приближени“, от останалите никой дори не го споменава, не го коментира, не го слага в никакви сметки, на преден план са чалгарите, но те в един момент ще свършат и после? Един страхотен Сървайвърски ход би бил да се “стреля“ по Павел точно когато не очаква. Явно няма да е днес, но поне да се замислят.

Опс, четат ни. Отново идол.
Дано го намери някой, който знае какво да прави с него.

Чефо например...

# 224
  • София
Павката играе добре, социално досега беше все в определящата коалиция, а в същото време е тих и не привлича внимание, не влиза в кавги и не дразни никого. Би могъл да влезе в коалиция с всеки при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт