🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 270
  • 890
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
Точно днес гледах надкастърчетата как обясняват Стани колко не разбира играта... Жалко. Не очаквам да се върне.
Тино и мен ме разочарова, защо беше този глас в нищото? Да отбие номера, а с кого мисли да играе занапред?
Именно. Ей това ме дразни мен - че няма мисъл за НАПРЕД. Всичко е СЕГА, ами УТРЕ?
Не може да разчиташ само на късмет, поне малко усет имай....

Станилия няма шанс с Благой, жалко. Но според мен тя се предаде, далече е от машинации, манипулации и всякакви такива. Наистина не е за тая игра тя.

# 301
Жалко, че не можаха да разбият сините. Щеше да раздвижи играта.

Тино е решил да играе със сините, но сините не му вярват и затова са го заблудили, че вотът ще е за Булкин. Дано да се усети, че при сините е на дъното.
И да се усети, е късно.
Вече нямат полезен ход и ще си отидат един по един. Не виждам как ще стане да ги разбият. Няма никакъв начин.
А защо Снежана мислеше,че Геви ще е с нея, не знам. Горкия Чефо и той. Излъганото овчарче. Другия път той ще е на пангара според мен.

Снежана е с 10 г  по голяма от сините дечурлигата ги лъжат един по един.

# 302
Най-симпатичните ми играчи са най-наивни. Ще се научат как се играе играта чак като гледат вкъщи от дивана.
Разбраха ли останалите къде е бил идола, защото гледам с половин око? За да гласуват точно така, най-вероятно са. Ако не са - браво за пресметливостта.

# 303
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снежана играе много наивно и е страшно доверчива. Смята, че щом е говорила с някого, го е убедила и той вече е сменил лагера и е в нейната коалиция. Ако е една риба, с бастуна ще я хванат. А при нея е за трети път!

# 304
Едис вероятно е разбрал, че Станилия има идол, затова и разделянето на гласовете.  А може и Станилия да се е издала.

Все още има шанс малцинството да обърне вота с един правилно изигран идол.

# 305
  • Другата България
Аз вече не знам дали малцинството няма да е само....Снежана.

# 306
Игра за Станилия,  като жена е с най-тънки пръсти. Много си я коткат от предаването

# 307
На Станилия не и се стои там сред тези хора. Не се вписва, няма си другарче, няма никой с който да е поне отчасти комбина. Нито Тино, нито Снежана са и на нивото, симпатични са си, харесват се, ама не са от една мая. Тино се усеща , но се надява излишно. Вместо да си размърда мозъка и нещо измисли и той, направи ход, само се мята. Снежа много повърхностна и доверчива, първосигнална.  Просто Стани е човек на друго ниво там.
Интересен сблъсък сега между трима добри спортисти.
Нещо се отчайвам. Ако ще гледам детската градина и глупостите на някои ... Пък този Дани , дето го величаех и защитавах едно голямо разочарование излезе и мишок.

# 308
  • София
Тук май Георги ще си ходи...

# 309
Аз не чух, един ли остава пак на острова след тая битка?

Ох, защо трябва другите да гледат тези битки, нека има изненада за тях кой е оцелял.

# 310
  • Другата България
Аз не чух, един ли остава пак на острова след тая битка?

Ох, защо трябва другите да гледат тези битки, нека има изненада за тях кой е оцелял.
В това предаване изненада е само....регламента.

# 311
Имаме новина! Имаме отпаднал!

Поредният абсурд, сътворен този сезон: човек без нито един глас на съвет (ако не се лъжа) отпада от играта.

# 312
Георги и Дани хич не им се играеше днес. Ама никакъв хъс. В Сървайвър сте хора!!!

# 313
  • Другата България
Имаме новина! Имаме отпаднал!

Поредният абсурд, сътворен този сезон: човек без нито един глас на съвет (ако не се лъжа) отпада от играта.
Нееее, не е отпаднал.
Първият член на журито. Но да, от играта да. /Въпреки, че не е сигурно до финала де..../. Както сам каза Гошо, това не е неговата игра. Е, тогава за какво е там, аджеба??? Аааа, бил поканен, и то от страната на ИЗВЕСТНИТЕ! Ти да видиш!

Радвам се, че не познах за Станилия, въпреки, че с Благой наистина е много на кантар работата. Ако всички игри са статични, може да поостане.
Всъщност, като гледам как се развива ситуацията в обединеното племе, ако Снежана не намери идола или не спечели имунитет, ще се наложи да се срещнат двете на острова на отшелника. Да видим Снежа дали е “пич“ и дали ще върне жеста на Стани. Мдааа, ще е интересно да се получат така нещата.....

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 23:01 от Merri_An

# 314
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това "Ти отпадаш от играта завинаги" не го бяхме чували този месец май. Joy
Радвам се, че Станилия и Благо се спасиха, обаче защо ще стоят по двама на острова, за компания ли? GrinningСтранно решение. Както и това останалите да гледат битките.
Членовете на журито щели да присъстват на всички съвети. Голям праз и голямо изключение, то всеки присъства навсякъде в това предаване, няма нищо скрито-покрито.

Общи условия

Активация на акаунт