🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 156
  • 890
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Спекулира се че вчера са снимали финала и се прибират. Май така обявяват официално че сезона е провал.
Дано да не е спекулация само и единствено.
Дано и заради това да нямаше промо.

Мъчно ми е малко за Ваня. Човекът наистина се постара. Как ли не им подсказваше, какво ли не направи, как ли не се опита да раздвижи играта, евала и на турците, че се вслушваха в гласа на зрителя. Ами не и не, когато пълнежът не е качествен, в каквато и опаковка да го облечеш, най-много веднъж да излъжеш крайния потребител.

# 706
Писах, трих, писах, трих. Без думи съм.

О, свещена простота.

# 707
На този етап Ваня е единственото хубаво в това предаване.

# 708
  • Другата България
А, то и аз няма да го зарежа, Хелса зарязах заради Сървайвър, сега няма да се връщам там. Тук поне се смея от сърце с участниците, в Хелса много его и много сценарий, Тупарев този сезон е прекалил. Поне при Кичъна виновникът е един. В Сървайвър вече не знам кой от всички да посоча като виновен за грандиозния провал на сезона.

# 709
Кастът е огромният провал.

Хората избирали участниците трябва моментално да изхвърчат. Този сезон няма никакъв шанс да бъде спасен с каквито и да е похвати. Ако ще още 3 идола да пуснат, да организират 3 съвета по тройки, да закичат 6 имунитетни идола и да направят 2 острова на отшелника, коалицията System Error 404 ще спаси палача си и ще му връчи чек за 150 000.

Вече започвам да се замислям дали не са решили да си делнат наградата на равни части, съответно да саботират формата. Не мога да приема, че съвършената тъпота има човешки образ.

# 710
  • София
Ама то дори във форума няма едно различно мнение. Смятай... Няма противоречия, спорове, дискусии, няма разногласия, разправии. Всички сме на едно мнение.
Е, то и хора няма де... Останахме има няма 10 - 15 човека и всички си довършваме мисълта Joy

# 711
Много ме е яд, че се подиграха така с формата. Много.

# 712
Точно идвах и аз да пиша, че в темата за спойлерите се писа, че финалът се е снимал вчера. Нали уж щеше да е три месеца. 😀 Продуцентите явно са по-отчаяни и от нас и са решили набързо да претупат финала. И по-добре де, да се свършва с тая мъка.

# 713
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз след днешния епизод се връщам към първоначалното си намерение да го гледам като пародия на Сървайвър. В своя защита и за оправдание ще кажа, че те първи започнаха. Щом не са сериозни, няма как да очакват от зрителите да ги приемат насериозно. Да вкарат някоя по-забавна игра като тази с асоциациите, поне да се посмеем от сърце, вместо да се ядосваме на яловото развитие на този Сървайвър от Капалъ чарши.
Постараха се действително, не може да им се отрече на продукцията, че показаха желание. Но с този анемичен каст, единственото което постигнаха е, да направят плавен кръг - започнаха много, много зле, после нещата леко задобряха, дадоха се разнородни шансове, но в крайна сметка се върнаха на изходна позиция - пълен, грандиозен провал. Жалко за мащабността на начинанието и вложените средства!

# 714
Точно идвах и аз да пиша, че в темата за спойлерите се писа, че финалът се е снимал вчера. Нали уж щеше да е три месеца. 😀 Продуцентите явно са по-отчаяни и от нас и са решили набързо да претупат финала. И по-добре де, да се свършва с тая мъка.

Според мен основната причина за премахването на СМС-ите не беше толкова, защото са се вслушали в зрителите, а защото видяха, че няма полза от тях, и е по-добре да ги махнат, за да не се налага да снимат почти в реално време и съответно да съкратят сезона от 90 дни на колкото е станало (може би около 70, ако е сниман вчера финала).

# 715
  • Враца
Абе що нямаше отказ/тийзър кво ще стане следващата седмица? Смятайте, колко е зле положението.

Защото, на драгият зрител, вече всичко му е ясно и няма смисъл да си хабят "лентата".. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 716
Настроението в темата е много минорно. Дори най-големите навитаци и оптимисти вдигнаха ръце от предаването.

Да се свършва тази мъка вече, както някой по -горе ме е изпреварил да напише.

Много тегав сезон, много сбъркана концепция, безумен каст, смени на правилата в движение.
Това май е най-слабия сезон на реалити предаване в Бг. Поне не помня такъв провал да е имало в бг ефира.

Не вярвам да има следващ сезон, май ще пуснат кепенците на предаването.
Дори вече не съм ядосана, тъжно ми е...

# 717
Аз ще изкажа малко по-различно мнение. Не смятам, че става въпрос  чак за "свещена простота" и т.н. Стана пределно ясно, че Булкин си прави сметката за острова и добрите шансове да се завърне в крайния етап от там (понеже се смята за най-добре физически подгтовен), а до отиването му там си го каза - избира да му е приятно и колкото толкова (въпреки че очакваше да не излети чак толкова скоро).

Мария, Дани, а дори и Геви също  не са "приспани" според мен и никой от тях не си чака реда. Чакат подходящ момент за сигурен ход (имунитет, идол, промени в регламента), а до тогава се държат близо до коалицията, за да са спокойни и това е съвсем нормално.  Ако се обърнат срещу нея още на първи-втори съвет след обединението рискуват прекалено рано да си сложат мишена на гърба. Светльо играе някакъв паралелен сървайвър, в който е сигурен финалист и за това си трае, а Татяна е единствената, която изобщо не знае къде се намира.

В действията на Тино аз намирам много логика и смятам, че са правилни. Първо той вече си доказа колко добре е подготвен физически и не се притеснява дори да го пратят на острова. Второ и по-важно не мислите ли, че ако той стигне финал има най-голям шанс да обере положителния вот с точно тази своя игра. За петорката ще си гласуват само помежду си, а всички останали ако имат избор между Тино и някой от сините биха избрали Тино, почти сигурно. Ако има двама души от петорката на финал всеки от тях ще получи още по-малко гласове. Изобщо от всички останали в играта Тино е абсолютен фаворит за вота на финала. Ако беше предприел активни действия срещу сините, както много пъти се доказа - веднага щяха да го отстрелят, още преди Иван и Чефо.

Не на последно място е важно, че сините се държат много добре социално и са приятни чисто като хора за всички, което не бива да се подценява при взимането на решения, особено от по-емоционални хора. Това също е част от играта и им носи дивиденти.

И накрая - според мен нищо не е толкова сигурно колкото изглежда. Само с един ход Мария може да елеминира някой от сините. При следващо разиграване на идола и ако никой от тях няма имунитет и не решава при равенство, вече няма да им стигнат гласовете за сплитване и някой от тях ще изгори. Извън това, скоро всеки от тях ще започне да мисли, че целта не е простото отиване на финал. От там ще дойдат и интересни ходове.

# 718
Червените нямат достатъчно интелектуален капацитет да разберат, че по един и същи начин ги будалкат воините. На Иван казаха, че ще гласуват за Таня, на Таня, че ще гласуват за Иван и те даже си се самономинираха. Не знам колко тъп трябва да си да не загрееш какво става.

# 719
  • earth
Повече тъпи отколкото мижитурки, или повече мижитурки отколкото тъпи?

Общи условия

Активация на акаунт