🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 183
  • 890
  •   1
Отговори
# 735
  • София
За Тино ми направи впечатление Снежана какво каза на Благо. Тино я е предупредил, че червените са обърнали платната, но тя не му е повярвала и го е убеждавала, че планът продължава. Той  явно, е знаел, че това не е така и затова е дал празния глас. Вчера каза, че трябва да прави коалиция с хора, на които не може да се има доверие. Т.е. той също ги приема, че червените са ги "предали", нищо, че е флипнал в последния момент.

Иван е силен на игрите, но на острова на отшелника не са кардио и има голям шанс да отпадне, когато отива толкова рано. Трудно е човек да бие във всяка игра. Благо има повече шансове, защото има повече логическо мислене.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:42 от Niya-

# 736
  • SF
Освободиха ми се ушите от логореята на Снежана.
А и от патосните надъхващи речи на коучинг треньора Стефан. Айденеманужда.
Вчера някак бях за Иван (изненадващо за мен). Този човек щеше добре да се впише при сините - Цецо, Павел и той са ми като един човек.
Тино има способността да говори и да не казва нищо. Ама абсолютно нищо. Нещо ката алабалапортукала. А може и да не съм концентрирана.
И така нататък с анализите ми.

# 737
  • Враца
Къде мога да гледам миналогодишния сезон?

# 738
Къде мога да гледам миналогодишния сезон?
Заповядай

# 739
  • софия
Татяна и Иван са прекалено п...ти, затова Тино нямаше голям избор. Играе добре, харесвам го, дано си спечели имунитет следващия път. Единствено Мария има коз, но не мисля, че ще го използва правилно, а и с тази силна игра на Павел, нещата трудно ще се обърнат.

# 740
Павел го харесвам от първи епизод, така че засега не съм го отписала от "фаворитите" ми. Задобря и на игрите, откакто са индивидуални. Основният му минус е Едис 😆 Виждам ги на финала как всеки от двамата се обяснява, че той е бил мозъка и заедно са мислили схемите.

Тино, да, може би пааак бих оправдала липсана на смелост в него, днес вече на по-спокойна глава след снощните страсти и възмущение.
Няма как да има доверие на тия червени жалкари, а и техният съвет беше втори и видя как първата група не направи нищо.

Не е невъзможно да успее да мине между капките, я с личен имунитет, я със социална игра, да стигне доста напред, ноооо не знам дали има капацитета, засега не.

# 741
  • Варна
Според мен Тино играе добре - в групата в която се беше паднал нямаше особен избор.

# 742
За вчера - да, преди това изпуснаха няколко възможности.
Но за разлика от Стани, Чефо и Снежана, които се опитваха, но бяха много лесно подвеждани и залъгвани, Тино има малко повече мозък в главата си и явно вижда очевидното - че Таня, Светльо, Иван, Дани, не са с тях и не им се доверява.

# 743
Каквото и да си говорим, не може да се отрече че Едис и Благо играят най-смело. Особено Едис, защото е успял да накара напълно непознати хора да му се доверят и да го следват.

Останалите се страхливци.

Уважавам и Снежи за това, че поне опита да раздвеже нещата, а не се кри на сигурно.

# 744
  • Враца
Изключително груба и арогантна е Снежана. Не мога да я харесам.

Много благодаря! Heart

# 745
  • Варна
Но за разлика от Стани, Чефо и Снежана, които се опитваха, но бяха много лесно подвеждани и залъгвани, Тино има малко повече мозък в главата си и явно вижда очевидното - че Таня, Светльо, Иван, Дани, не са с тях и не им се доверява.
Стани, Чефо и Снежи вече не са в играта.. Тино е.
Кой е по-добрия играч? Ако Тино успее да стигне до финал, може да победи и срещу Благо и срещу Павел. Движи се по линията на най-малко съпротивление и не си създава врагове.

# 746
Значи Тино ще има участие на 27 май в Пловдив.
Явно наистина по-рано ще приключи сезонът.

# 747
  • София
Аз не упреквам сините. Дори им съчувствам, нямат достоен противник.
Благо, който тук искат повече за победител го виждам за виновникът за поражението на червените. Той така ги успа, така им вмени величие и всеки си знаеше, че има кой да мисли за него, набеляза си жертви, които още в началото имаха някаква малка мисъл за стратегия и да има кой да гони, че му разваля патриархата. Само ми е жал за Жоро, той най-много е ощетен за мен. Без един глас за номиниране, просто го изпратиха на острова, защото...много умно го оставиха последен в групичката за тегленето на клечката, че и го понапиха, та...Нали е заплаха за жените там и се страхували от него и...веднага го изолираха да е спокойно видиш ли.
Божана и Снежана бяха трън в очите на Благо, единствените бунтовни (и то какви) жени в племето, както и Тино (осмеляващ се да мисли и да не е с явна чупка в кръста) Другите бяха някакви...Татяна и Булкин, че и Стефан някакви...нямам думи да не ги обиждам.

Сините са млади, активни, губеха непрекъснато, но не паднаха духом. Едис беше троянски кон при тях, но не подаде на Благо, умно видя и разбра, че там е загубена кауза, няма личности, няма да има подкрепа и ще е бушон.
На мен предаването този път ми хареса. Интересни игри, добре заснето, ако имаше и драма там, имаше и някаква мисъл щеше да е супер, но... с такъв подбор-толкова. Защо са взели Татяна, онази със странния бански дето излезе доброволно, Светльо дори, както и Мария , като са напълно безполезни и дразнещи, нямат мисъл, нямат никаква подготовка, не са за там просто. Божана и Снежана дразнеха с поведение, но поне играеха, Станилия и тя имаше добри моменти, но ..ами този Дани и той с тази отворена уста ...ами просто...нямам думи. Булкин не знам главата за какво му е. Татяна общ работник и с това смята да се крепи или какво...
Всички усилия са безмислени с такъв каст. Известните се оказаха сиви, безлични и без грам мозък в главите си. То и аз нямам, ама поне там да не падат толкова низко и така да се предлагат на младите, излез с достойнство от предаването без значение кой номер си щом не печелиш формата. Всички червени бяха подбрани според мен да са удобни на един човек и да не блестят с ум най-вече (освен Снежана и Божана, ама те пък нямат социална игра и бяха сложени за бушони и чистене предвидливо) Дори и при сините е имало подкрепа в лицето на Светльо и Едис да се подсигурят си мисля .
За снощният епизод съм сигурна, че Благо виждаше.
Баш! 
Нямам възражения!

И то вярно, че един няма, за да му харижем /мислено/ победата /наш си фаворит, така да кажем Wink/, ама като си спомня колко гневна бях, когато Благо победи във Вип Брадър и то пак скатавайки се, та направо не мога да приема пак да му гледам самодоволната физиономия, ако спечели.  Rolling Eyes
Дори Тино с глупавите му решения  ми се иска да победи! Защото, замислете се, когато си обграден с най-нелогичните и безсмислени  хора /други 2 квалификации ми идват наум, ама някой моралист ще вземе да ме докладва/, как да се довериш, как да предвидиш, как да направиш план. Снежана се надяваше, но Тино по-дълго бе м/у тях и знаеше какво може и какво не с тези хора!

Амии,  не ми харесва, когато умните и интелигентните отпадат и още по-малко ми се ще да печелят онези другите!
Хич даже! Weary

# 748
Стани, Чефо и Снежи вече не са в играта.. Тино е.
Кой е по-добрия играч? Ако Тино успее да стигне до финал, може да победи и срещу Благо и срещу Павел. Движи се по линията на най-малко съпротивление и не си създава врагове.
Едис не е глупак. Той харесва Тино и сам би гласувал за него като победител. Дали ще го остави да стигне до финал?

Прогнозата ми от миналата седмица:
https://bg-mam.ma/p/1544646/46315753

Като изключим това, че Чефо хвана промоцията "двама вместо един", то смятам прогнозата ми се сбъдва.

# 749
  • София
Благо не е побеждавал в Вип брадър.
Там се държеше отвратително, нищо общо със сега.

Общи условия

Активация на акаунт