Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Привет в неделя !
Поредната серия чисто удоволствие за гледане Heart Започна красиво и  завърши ужасно Rage
Ще нахвърлям малко от впечатленията си :
Започна наистина красиво - Много хубав беше сънят на Фара, надявам се да стане и действителност скоро Yellow Heart
Аз вече си мисля, че в един момент ще се появи истинския баща на Керимшах, не напразно вкарват думи в устата на детето- да не нарича Тахир татко, защото истинския му баща ще се разстрои ако дойде.

Много готин хумор, интелигентен, на висота, и то в прилични количества, доволна съм Kissing Heart Joy
„Има ли санаториум за полицаи, вземи си почивка!“
„Да не си келнер в извънработното време?“,
„Да не минаваш вече в бизнеса с коли?“ между Мехмет и Тахир
„Като не разбирам какво ми казваш, не знам какво да очаквам- шамар ли ще ми забиеш, юмрук ли, не ми е ясно, и се изнервям“ - между Тахир и Фара.   Това е малка част от свежите диалози Joy

Каан е като дресирана маймуна, много ясно че му е писнало от семейството и затова е излязъл извън пътя. И Вера и Агата само му дават команди като на петгодишно дете, а Али Галип дори го мрази , заради това какъв е станал след като е оставил майка му да го възпитава. Агата е направо жесток със сина си и думите, които му каза са ужасни.
Орхан се страхува да не излязат старите истории наяве и започна направо да заплашва Мехмет, но и той вече си задава доста въпроси, явно отношенията им не са били само цветя и рози  като баща и син. Орхан би трябвало да се чувства много виновен пред Мехмет, но виждам , че не е така, сякаш присъствието му не му дава да забрави и за миг това, което е направил преди години и това го напряга.
А от миналото, разбирам, че са били явно приятели Орхан и Али Галип, но и може би са били заедно в мръсния бизнес, независимо, че е полицай. „Може ли един полицай да арестува друг полицай ?“ – скоро може и да го видим Smiling Imp
Защо проведе акцията Орхан- за да сплаши Агата, но какво очаква като отговор –  само да  спре  Али Галип да не се пречка на Мехмет ? Големия въпрос е, защо са убили Алп, да не би защото е разбрал за Орхан и тайната му.
Престрелката в имението беше перфектна като сцена, Тахир беше във вихъра си и още веднъж показа, че е много смел и даже безразсъден. Спец отряда на Орхан е загадка, не ми се вярва, той да диктува всичко Thinking
Специално място заемат сцените на Мехмет и Тахир, а те са доста. Хареса ми разговорът на Мехмет с Тахир  в кръчмата, беше наситен с много заряд и много смисъл, дори да не знаят, че са братя те се държаха като такива. Големия даваше съвети на малкия, а малкия ги потърси. Много добре беше изпипан и прехода между сцените, оставаш с впечатление, че Тахир е стрелял по Мехмет, а той го е докарал с колата у баща му, страхотно са се справили СЦ.
А Фара и Тахир естествено са черешката на тортата. Страхотен Тахир, с едно –„ Разбирам те“ успокои нервната Фара преди подписването при Агата и открито сложи границите на брака им. Две изречения и „Бъди спокойна“ , а Фара вече знае, че думата му на две не става! Много хубав разговор имаха в магазина , а Тахир има и вкус за хубави дрехи, той й избра роклята, която й стоеше перфектно. И двамата бяха много хубави на подписването/и  първото и второто/, само дето не бяха усмихнати на това в имението Confused
Фара вече познава Тахир по погледа му, бързо напредва, ама нали е умна, а и не само, вече го усеща. Няма да остави Тахир, макар и „фалшива съпруга“ не е съгласна с неговите правила, ще му наложи нейните, чакаме …
Разговорът в колата вечерта беше като едно признание за чувствата и на двамата, малко завоалирано. А целувката на Тахир макар и по бузата и думите му – нека всичките ми сезони да са пролет- беше вълшебна. Невероятна сцена, не знам , може ли да има повече емоция от това … Heart Eyes „Отпусни се, объркай се малко“- Фара си е вече доста объркана, ама корназ е още ..
Фара след официалното подписване веднага влезе в ролята си на съпруга, но и Баде не остана по назад за да пази Мехмет , братята си имат вече ангели хранители !
ПП  Много е сладък Растин и много талантлив !

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 14:44 от Аnista

# 166
  • Пловдив

Най-обсъжданите продукции, актьори и актриси за седмицата (16-22 април)
Аnista, с удоволствие те прочетох.

# 167

Здравейте, Енгинки🤗

Много отдавна не съм писала в темата, но това е защото и аз като доста други съм повече по четенето. Трябва нещо да предизвика огромно вълнение в мен, за да споделя писмено силните емоции, които ме връхлитат. Това предизвиква в мен сериалът "Казвам се Фара" и особено Тахир Лекесиз.
Откакто открих Енгин, не съм спирала да следя всичко свързано с него и да чета темата за най-достоверната информация и вашите мнения. Енгин за мен си остана номер 1 любим актьор и никой не може да го измести от сърцето ми.
Влюбвам се във всеки нов образ изигран от него, все повече от предишния. Намирам визията му за все по-невероятна привлекателна всеки път.
Така сега Тахир измести от сърцето ми Санджар, Йомер, Керим ...☺️
За мен Тахир е абсолютно перфектния мъж, няма нищо в него, което да ме подразни. Харесва ми и прическата му и стила му и походката, маниерите, всеки един негов жест, всеки поглед, цялото му поведение. Направо ме е омагьосал напълно. Той за мен се превърна в любимия ми образ на Енгин от всички до тук и то само с 8 епизода.
Историята е супер интересна, сериите - динамични и смислени. Има огромна химия между Енгин и Демет и аз съм на мнение, че тя играе много силно и равностойно на Енгин. Досега не бях я гледала никъде, но съм очарована от нея и не си представям друга Фара. Енгин случи на партньорка този път, личи си че се разбират страхотно и зад камера. За да не стане прекалено дълъг поста, сега няма да коментирам серията, но бих желала да се включвам с коментари, ако не се натрапвам🙃

Прекрасен неделен ден, момичета!

Чакаме си снимка на Енгин от празника. Предполагам, че са взели кратка почивка от снимките. Дано ни сподели как празнува😊

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 15:46 от Cataleya_23

# 168
  • Пловдив

Дали са влюбени един в друг вече Тахир и Фара - като че ли ДА.
Cataleya_23, липсваше ни. Споделяй с нас както чувстваш историята на последния проект с Енгин.

И нещо, което преди малко излезе в нета: https://twitter.com/tv_stari/status/1650120771878936576

Сериалът "Казвам се Фара" ще излезе на екрана с легендарен епизод.
Питахте много, героят, който ще бъде представен, не е бащата на Керимшах.
Очаквайте спойлери.

# 169
  • Варна

Най-обсъжданите продукции, актьори и актриси за седмицата (16-22 април)

Отлично, Мариянка , не съм се и съмнявала, че ще станат любима двойка Kissing Heart

Cataleya_23 Two Hearts  радвам се да те "видя" и още повече ще се радвам да се включиш с коментари. Няма как да останеш равнодушна на тоз Тахир и на интересната история, нали  Heart Eyes

И нещо, което преди малко излезе в нета: https://twitter.com/tv_stari/status/1650120771878936576
Сериалът "Казвам се Фара" ще излезе на екрана с легендарен епизод.
Питахте много, героят, който ще бъде представен, не е бащата на Керимшах.
Очаквайте спойлери.

Значи ще вкарват нов герой ? Какво ли са намислили ?

# 170

Cataleya_23  Two Hearts
Добре се появила да пишеш, колкото повече мнения - толкова по-добре.
Аnista Two Hearts и тя пише много хубаво!
Пишете момичета, пишете!

Кой би се появил в сериала и да има голямо значение?  Иска ми се да е донорът от Латинска Америка - трябваше да дойде май от Венецуела?
"Забравиха" СЦ Керимша, в последната серия обърнаха повече внимание на Кошанер-Акънджъ,Тахир-Фара  и Тахир-Мехмет отношенията,  и детето остана някъде в периферията. Бях споменала някъде назад в коментарите  си, дали този донор не идва пеша, че още не е дошъл. Времето му за идване съвпадаше с голямата пратка на Али Галип  и се притеснявах дали нещо няма да се обърка.
Така, че аз залагам за донора.

# 171
  • Варна

Кой би се появил в сериала и да има голямо значение?  Иска ми се да е донорът от Латинска Америка - трябваше да дойде май от Венецуела?

[/b][/color]
Марта, май ще е точно това Kissing Heart То, кой друг чакаме, бащата сигурно и той ще дойде, макар и никой да не го чака Stuck Out Tongue Winking Eye  ама дано е покъсно !

# 172
момичета Two Hearts
Следете за тези спойлери и пишете, пък аз  отивам в групата на  четящите.
Ако се питате кой ходи в неделя вечер на работа - аз.

# 173
  • Пловдив

Ох, за първи път ли ще поднася букет Тахир - на любима жена...

Момичета, ако имате време влезте в акаунта, който ни съобщи за новия персонаж - всички в мрежата предполагат, че ще е донора. Как го търсят, просто за настроение разходете се с мишката надолу и погледнеге очакването на персонажа: https://twitter.com/tv_stari/status/1650120771878936576

# 174

Благодаря ви момичета🤗
Марианка💓Аниста💓Марта💓

Влюбени са Фара и Тахир и още как, Марианка😊
И то много.
Тахир е готов (и го доказа многократно) да жертва живота си за нея. Той й се възхищава, намира я за силна и смела жена, любяща и добра майка, а и няколко пъти направи комплименти за външността й, така че я намира й за красива. Той й съчувства искрено за това, което е преживяла, и знае че е имала много труден живот, в който се е борила сама, но това я е направило по-силна, каза й го. Тахир толкова уважава Фара, че не би могъл да я третира като жените с които е бил до сега. Затова не предприема нищо в интимен план. Има и някаква стена в него, която не му позволява да признае и даде изблик на чувствата си. Да й признае, че тя го вълнува като жена😊 Но и това ще стане и нямам търпение. Имаше толкова заряд в съня на Фара и във сцената в колата, когато я целуна по бузата. Когато дойде време за истинската целувка и обяснение ще е феноменално!
Фара е луда по Тахир, но и тя се страхува дори да го признае пред себе си. Иска да бъде негова истинска съпруга и е привлечена от него като мъж. Тя също го уважава и му вярва напълно, а и от любов ще го защитава всячески от тук нататък.
Изобщо техните отношения ще прераснат в една голяма и истинска любов, която дай Боже да завърши щастливо.

Много, ама много харесвам сцените Тахир-Мехмет още от самото начало. Много силно играе Фърат Танъш. Гледах го в "Маслиново дърво", няма нищо общо, сякаш е друг човек. Вие познахте, че ще излязат братя с Тахир. Краят на епизода ме развълнува много, когато показаха бебето Тахир и в същото време разбираме, че е застрелял брат си. Тръпки ме побиват. Добре че бързо ни показаха в трейлъра, че Мехмет е добре. Сцената в ресторанта, където Тахир отиде да изпълни поръчката я гледах няколко пъти. Начинът по който той гледаше Мехмет и после вървеше след него като сянка беше потресаващ. Толкова опасен е бил стария Тахир, преди да срещне Фара. С този потъмнял черен поглед, борещ се със съвестта си...Не е искал да убива комисаря и никога нямаше да го направи според мен. Любимият ми момент от 8сми епизод с Тахир е, когато каза на Фара" Обикнах пролетта. Нека и четирите сезона да бъдат пролет" Той признава пред себе си и нея, че се променя. От любов. Не иска повече да бъде от тъмната страна. Иска да върви към светлината и това става само благодарение на Фара. И двамата ще си станат опора, но първо трябва да оцелеят сред злото в лицето на Али Галип, Бекир, Ясемин и който още се появи.
Относно новия персонаж, аз останах с впечатление, че Фара е убила бащата на Керимша. Значи няма как да се появи, освен ако не са го спасили и тя не знае, че е оцелял. И той тръгне да я търси, за да си отмъсти. Но със сигурност ще ни вкарват нови герои. И дано епизодите да са много повече от 26.

# 175
  • Варна
Имаше толкова заряд в съня на Фара и във сцената в колата, когато я целуна по бузата. Когато дойде време за истинската целувка и обяснение ще е феноменално!

Изобщо техните отношения ще прераснат в една голяма и истинска любов, която дай Боже да завърши щастливо.

Много, ама много харесвам сцените Тахир-Мехмет още от самото начало. Много силно играе Фърат Танъш. Гледах го в "Маслиново дърво", няма нищо общо, сякаш е друг човек.

Сцената в ресторанта, където Тахир отиде да изпълни поръчката я гледах няколко пъти. Начинът по който той гледаше Мехмет и после вървеше след него като сянка беше потресаващ. Толкова опасен е бил стария Тахир, преди да срещне Фара. С този потъмнял черен поглед, борещ се със съвестта си...Не е искал да убива комисаря и никога нямаше да го направи според мен.
Cataleya_23 Two Hearts благодаря за хубавия пост, на 100 % като моите усещания !
Фърат е отличен актьор, радвам се, че си партнират с Енгин,такова удоволствие е да им гледам общите сцени Yellow Heart  
А това, което си написала за сцената в ресторанта, да Тахир наистина беше потресаващ, борбата наистина беше голяма и съвестта и новото чувство към Фара надделяха, страхотно ...
То изобщо всички сцени Фара-Тахир и Тахир- Мехмет са ми любими Yellow Heart Демет е огън, радваме партньорството им Hands Clap

Ох, за първи път ли ще поднася букет Тахир - на любима жена...

Ами май досега не се е налагало, те му се лепяха ...
с Фара едруго, и както се произнесе - Изнервя се в нейно присъствие, щото не знае каква ще е реакцията й - шамар ли, юмрук ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:36 от Аnista

# 176

[/b][/color]
Марта, май ще е точно това Kissing Heart То, кой друг чакаме, бащата сигурно и той ще дойде, макар и никой да не го чака Stuck Out Tongue Winking Eye  ама дано е покъсно !
Хайде да залагаме кой ще бъде новият герой.
Аз залагам на "уж" убития "уж" чичо на Тахир. Laughing

# 177
  • Варна

Хайде да залагаме кой ще бъде новият герой.
Аз залагам на "уж" убития "уж" чичо на Тахир. Laughing
Burkina Two Hearts и твоето звучи логично Grinning защо пък Агата да не го е натопил Тахир нарочно Imp
Но аз съм за донора, трябва да лекуват детето !

# 178
  • Пловдив

От Демет в сторито й.

Сладури... Като в Рияд...

И Енгин репостна снимката от Демет в сторито си.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:04 от mariana51

# 179
Привет!

Прочетох с интерес коментарите на гледалите и залаганията за новия герой.

Каталея ,привет ,радвам се да "те видя"Simple Smile Онзи ден си мислих за теб, понеже сина ми има съученичка Калатея и и обърках името с твоето Joy

Аз сега гледам и ще коментирам, макар  че май всичко сте разкостили  вече и разгадали. Сега се хиля като зелка на сценката в колата Joy А да видим това наказание Smirk People Eyes Joy

И продължавам със смеха Joy

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:51 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт