Поредната серия чисто удоволствие за гледане
Започна красиво и завърши ужасно 
Ще нахвърлям малко от впечатленията си :
Започна наистина красиво - Много хубав беше сънят на Фара, надявам се да стане и действителност скоро

Аз вече си мисля, че в един момент ще се появи истинския баща на Керимшах, не напразно вкарват думи в устата на детето- да не нарича Тахир татко, защото истинския му баща ще се разстрои ако дойде.
Много готин хумор, интелигентен, на висота, и то в прилични количества, доволна съм

„Има ли санаториум за полицаи, вземи си почивка!“
„Да не си келнер в извънработното време?“,
„Да не минаваш вече в бизнеса с коли?“ между Мехмет и Тахир
„Като не разбирам какво ми казваш, не знам какво да очаквам- шамар ли ще ми забиеш, юмрук ли, не ми е ясно, и се изнервям“ - между Тахир и Фара. Това е малка част от свежите диалози

Каан е като дресирана маймуна, много ясно че му е писнало от семейството и затова е излязъл извън пътя. И Вера и Агата само му дават команди като на петгодишно дете, а Али Галип дори го мрази , заради това какъв е станал след като е оставил майка му да го възпитава. Агата е направо жесток със сина си и думите, които му каза са ужасни.
Орхан се страхува да не излязат старите истории наяве и започна направо да заплашва Мехмет, но и той вече си задава доста въпроси, явно отношенията им не са били само цветя и рози като баща и син. Орхан би трябвало да се чувства много виновен пред Мехмет, но виждам , че не е така, сякаш присъствието му не му дава да забрави и за миг това, което е направил преди години и това го напряга.
А от миналото, разбирам, че са били явно приятели Орхан и Али Галип, но и може би са били заедно в мръсния бизнес, независимо, че е полицай. „Може ли един полицай да арестува друг полицай ?“ – скоро може и да го видим

Защо проведе акцията Орхан- за да сплаши Агата, но какво очаква като отговор – само да спре Али Галип да не се пречка на Мехмет ? Големия въпрос е, защо са убили Алп, да не би защото е разбрал за Орхан и тайната му.
Престрелката в имението беше перфектна като сцена, Тахир беше във вихъра си и още веднъж показа, че е много смел и даже безразсъден. Спец отряда на Орхан е загадка, не ми се вярва, той да диктува всичко

Специално място заемат сцените на Мехмет и Тахир, а те са доста. Хареса ми разговорът на Мехмет с Тахир в кръчмата, беше наситен с много заряд и много смисъл, дори да не знаят, че са братя те се държаха като такива. Големия даваше съвети на малкия, а малкия ги потърси. Много добре беше изпипан и прехода между сцените, оставаш с впечатление, че Тахир е стрелял по Мехмет, а той го е докарал с колата у баща му, страхотно са се справили СЦ.
А Фара и Тахир естествено са черешката на тортата. Страхотен Тахир, с едно –„ Разбирам те“ успокои нервната Фара преди подписването при Агата и открито сложи границите на брака им. Две изречения и „Бъди спокойна“ , а Фара вече знае, че думата му на две не става! Много хубав разговор имаха в магазина , а Тахир има и вкус за хубави дрехи, той й избра роклята, която й стоеше перфектно. И двамата бяха много хубави на подписването/и първото и второто/, само дето не бяха усмихнати на това в имението

Фара вече познава Тахир по погледа му, бързо напредва, ама нали е умна, а и не само, вече го усеща. Няма да остави Тахир, макар и „фалшива съпруга“ не е съгласна с неговите правила, ще му наложи нейните, чакаме …
Разговорът в колата вечерта беше като едно признание за чувствата и на двамата, малко завоалирано. А целувката на Тахир макар и по бузата и думите му – нека всичките ми сезони да са пролет- беше вълшебна. Невероятна сцена, не знам , може ли да има повече емоция от това …
„Отпусни се, объркай се малко“- Фара си е вече доста объркана, ама корназ е още ..Фара след официалното подписване веднага влезе в ролята си на съпруга, но и Баде не остана по назад за да пази Мехмет , братята си имат вече ангели хранители !
ПП Много е сладък Растин и много талантлив !

радвам се да те "видя" и още повече ще се радвам да се включиш с коментари. Няма как да останеш равнодушна на тоз Тахир и на интересната история, нали

ама дано е покъсно ! 

защо пък Агата да не го е натопил Тахир нарочно 

Онзи ден си мислих за теб, понеже сина ми има съученичка Калатея и и обърках името с твоето