Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Пускат снимките и озета.
След малко и превод.

И трейлър - ето го:

https://www.youtube.com/watch?v=JCziOepJXFE

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:30 от mariana51

# 226
Уфф, какъв е този трейлър и каква драма ще се заформи  отново.
За да попадне Тахир в този лагер пряка вина имат тези, които го оставиха сираче -  Орхан, Али Галип и Вера.
Ама хак им - май станаха сватове.  Направо съм в потрес, какво се случва обаче с Керимша?
Онзи  психо дето е тормозил Тахир в  лагера ли е арестувал Мехмет? С каква цел са всички в болница? Защо Керимша припадна и защо не е с Фара и Тахир, ами е сам?
Много въпроси, нещо ми скапаха вечерта с този трейлър...

# 227
Оле мале...те наистина ни взривиха. Целувка ли ще имаме или опит? Признание за чувства? И тъкмо се обнадеждих и финала на трейлъра? Ще има много, много екшън и динамика, нямам търпение! Scream

# 228

Пускат снимките и озета.
След малко и превод.

И трейлър - ето го:

https://www.youtube.com/watch?v=JCziOepJXFE

Огън трейлър!
Признание в любов, ли чух!
А ,изстрела и после падналия Киримшах,те т
него ли простреляха!
Ако е така,ще има доста сълзи!

# 229
  • Варна
Ооох, голяма драма пак, какво ни чака Imp
Нямат милост Rage

# 230
  • Пловдив

"Казвам се Фара" - трейлър 2 към еп. 9 на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239543%2F7a84c979 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/9-2.avi-r08hcjhE15OKTZks

Въведение към епизод 9:

Тахир тръгва по пътя към създаване на семейство с Фара. Сега е подходящият момент за разкриване на чувствата. „Обяснявам се в любов!“ Изненадата от Тахир за Фара шокира и нея самата. Тя трябва да вземе решение сега. Може би трябва да приеме факта, че е време да бъде едновременно и майка, и жена.

Въпреки че Мехмет и Тахир не знаят историята си,  нищо няма да е същото, както преди. Могат ли двама родни братя да са врагове един на друг? Ще могат ли да останат същите, ако разберат, че са братя?  

Докато Тахир се опитва да въведе ред в живота си, Мехмет не го оставя нито за миг да вдигне глава. Защото сега всичко е много лично.  

Докато ровят в миналото на Тахир, се разкрива една тайна, за която Фара не знае. Каква е причината това дете да е така жестоко ударено от живота? Какво се е случило в младостта му? Как ще се почувства Фара, когато се сблъска с този факт?

Тахир ще има да каже една последна дума на Мехмет и това ще е много болезнена дума. Това ще разруши спомените на Мехмет и ще разтърси равновесието му.

Крайното решение, което Каан и Гюнюл вземат за живота си, ще засегне дълбоко и двете семейства. На Акънджъ и Кошанер е отредено да се съберат отново след много години.
И така, нашето минало ли ни прави това, което сме, или настоящето ни? Търсейки отговора  на този въпрос, Тахир и Фара ще преминат през изпитание.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 21:35 от mariana51

# 231
Благодаря на Свети за озета Flowers Tulip

Трейлъра е бомба, има от всичко. Не вярвам да е прострелян Керим, станало му е зле нещо сигурно, ще трябва да се ускори лечението.

"Чувствам те със сърцето си" - казва Тахир Sparkling Heart

Ама много са красиви Heart Eyes

# 232
  • Варна

"Казвам се Фара" - трейлър 2 към еп. 9 на български.

Благодаря за превода  Two Hearts
Объркаха ме тотално, но се надявам нещата да не са толкова зле, колкото изглеждат Rage
И да има повече романтика Yellow Heart

# 233
Благодаря за преведения трейлър.- Какво значи това повтаряне "Самотния, несвободен Тахир Лекесиз" ,сякаш у комисаря омразата се увеличава като снежна топка по склон.
  Тахир ще сподели с Фара за това, което е направил като дете, вижда се ,че е с насинено око малкия Тахир, много тормоз е видял в изправителния дом Sad

Да гледаме положителното Simple Smile

# 234
Благодаря за превода Flowers Hibiscus

Не мисля,че съм гледала по-хубав сериал  в последните години.
Страхотен трейлър,игра и история. Ще има драма,сълзи, смях и огън.

Керим можа да е припаданал. Според мен ще ранят  Тахир.  Зад Фара са се надвесили над някой или раниха стрелеца.
В съзнанието си  Мехмет трябва да помни  онази вечер и Тахир. Сигурна е заключен спомена, като самозащита от преживяната трамва.
Мисля,че Мехмет ще страда много след като разбере истината. Могат да ни изненадат с равнодушето му,знам ли.
Чудя се какъв е този факт от миналото на Тахир? Убил е,но това вече ни е известно. 

# 235

Продължавам да мисля, че този, когото Мехмет арестува и доведе и който стреля (неизвестно улучи ли и кого), е от миналото на Тахир, най-вероятно вуйчо му или някой от обкръжението му. Аз от трея това разбрах.
Още - може сцената с падналото дете да е от друг момент - може да му е прилошало, да е припаднало.

# 236
Надявам се да не са простреляли Керим и това да е от друга сцена, защото ще ми дойде в повече и детето да замесят така.
Иначе се замислих...как Тахир и Мехмед ще открият, че са братя? Освен, ако раненият наистина не е Тахир и се наложи някакво преливане на кръв, знам ли..това ми дойде на ум, без да съм много в час с тези неща. Thinking Или пък е твърдо рано да стигат до този момент?

# 237
И другите сладури, много ги харесвам

Да видим "Монтеки и Капулети" какво ще правят сега Joy

Priya, и с една кръвна група да са , това не доказва нищо, Трябва генетичен тест

# 238
Сега с превода - още повече се оформя драма на всички фронтове.
Както и предположих - малките са се оженили и роднинската подредбата става "полицай/мафиот".
Аз чаках новия персонаж да е донорът от Латинска Америка, а то май излезе някой от миналото на Тахир.
Само Буркина Two Hearts   май предположи, че може да е чичото / или този който се е представял за него/ и Тахир да е подставен за убиец от Али Галип.
Ако е така, то Али Галип е направил този план за вкарването на Тахир в лагера с цел да го пречупи за своите си цели. А  "добрата" Вера най-вероятно е знаела всичко.  Без да съм сигурна в това, я слагам в графа - подла и гадна. 
Големите да се стрелят и бият, но не искам Керимша да пострада от  някой куршум, дали нарочен или заблуден, защото този  психо отне пистолета  от полицая и умишлено стреля по някого.

Ама винаги съм се чудела /като прост зрител естествено/ защо ги закопчават в турските сериали престъпниците с белезници отпред, а не ръцете да са отзад? Малко американски кримита са гледали явно.

Ако сте забравили - ще припомня.

# 239
  • Пловдив

Признанието става в някакво заведение.

Спомен на Тахир - вероятно от дома за сираци.
И това е Мехмет.

Бой в заведението, Хайдар зяпа отстрани...
Този дето стреля май е надзирателят от затвора.
В болница са - сигурно има пострадали от боя и мисля, че Керим е прострелян - дано тук греш
а.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 22:27 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт