Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 240

И Енгин го отрази на стори,

# 241

Нали имахме снимка от сета - нещо като решетки и предполагахме, че най-вероятно Мехмет може да прати Тахир в затвора.
Има сцена от затвора наистина, но това ще е спомен на Тахир.
Оттогава е любител на полото. Сигурно и навика да го подръпва  нервно.
А този със синджирчето или е тормозил Тахир или го е защитавал. Това синджирче или е "трофей" или е подарък.

Явно на откриването на новото заведение, което Тахир искаше да е "чисто"  са дошли провокатори и един от тях вади пистолет, затова и Тахир най-съвестно го наби.

# 242

Леле! Фрагранът наистина е бомба! Ще си имаме и доста гореща сцена с тази почти целувка! Припадам направо. Тахир е зашеметяващ!
А другото ще е много драма. Какво иска Мехмет от Тахир? Знае, че той не е убиеца. Когато разбере кой е, ще съжалява жестоко за постъпките си. Тахир е преживял много тежки моменти в интерната и сега отново ще се сблъска с миналото. Но вече има Фара, която ще е до него и ще го подкрепя. И аз мисля, че погрешка уцелиха Керим, но разбира се детето ще се оправи. Може би обаче, заради това Фара ще осъзнае, че живота й с Тахир е опасен за нея и детето и ще иска да се отдалечи от него. Все пак Тахир е мафиот все още...
Гьонул и Каан ме изненадаха. Бързо действат. Сега ще се опитат да ги разделят сигурно. Но са ми много сладки двамата. Подхождат си.

# 243
Буркина  И аз мисля, че е дете от сиропиталището. Този новия през лицето белег ли има или рана? Rolling Eyes
Ромео и Жулиета се взеха,но  физиономиите на Галип и Перихан са незаменими Joy

Araselia Heart
."..сякаш у комисаря омразата се увеличава като снежна топка по склон."

Много красиви,верни думи и тъжни.
Сякаш сега всичко ще се върти около миналото и разкриването му. Мехмет ще попадне на болезнена истина, освирепял е от гняв.  Като го  знаем, ще разнищи миналото на Тахир до 10 коляно. За да открие себе си там,голям сюрприз Joy

Не могат да ранят Керим. Ще е много фатално и жестоко:confused:

# 244
  • Пловдив

https://twitter.com/tv_stari/status/1650939192061337605

Актьорът Мехмет Илке Саваш е включен в образа на Садула Кара в "Казвам се Фара".
Садула Кара е създателят на проблеми/съкилийник на Тахир.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 07:56 от mariana51

# 245

Добро утро момичета Two Hearts
Ден сряда - нашият ден за среща с Тахир, Фара и Керимша.
Да работим  по-бързо, така и вечерта ще дойде по-рано.

# 246
  • Варна
Добро утро и усмихнат ден Smile

# 247
  • Пловдив

https://www.yenicagri.com/roportaj/rastin-paknahad-en-iyi-turk-o … cin-cok-sansliyim

Добро утро в ден сряда - нашият ден. И за начало на деня - интервю с Растин/Керимшах:

РАСТИН ПАКНАХАД: "ИМАМ ГОЛЯМ КЪСМЕТ ДА ИГРАЯ С НАЙ-ДОБРИТЕ ТУРСКИ АКТЬОРИ"

* Здравей Растин, малката звезда от телевизионния сериал „Казвам се Фара”. Искам да опозная малко твоя свят. Можеш ли да ми разкажеш за света на Растин?
- Много съм придирчив при избора на храна. Не обичам печен лук, надничам в храната и я ям така. Изобщо не обичам варен лук, гледам в чиниите и се храня така. Когато взема решение, чакам, докато се случи, правя всичко възможно, за да се случи. Имам 200 коли. Обичам колите, но при дълги пътувания ми се гади от тях. Когато рисувам, обичам да създавам неща. Обичам да играя компютърни игри. Обичам да прекарвам повече време вкъщи. Баща ми казва, че съм много спокойно дете, но не мисля така. С баща ми разговаряме много по различни теми и винаги получавам отговори от него на въпросите си. Много обичам да тичам. Много се интересувам от динозаврите и какво се случва с тях и винаги искам да науча повече за тях. Искам да печеля пари, за да си купя кола, която наистина харесвам.

* Играеш с майстори актьори пред екрана, как минават снимачните дни?
- Това е хубаво и забавно, но понякога много трудно. Работим много интензивно. Освен това играем игри на снимачната площадка. Играем игри с колана ми. Прекарваме много време с кака Демет (Йоздемир) и Енгин (Акюрек). Забавляваме се, когато сме заедно. Много се радвам, че участвам в такъв проект с тях. Обичам нашия режисьор, Реджай Карагьоз. Много добродушен режисьор, гледаме заедно моите сцени. Имам голям късмет да работя с него. Баща ми винаги ми казва да уважавам актьорите, които са по-възрастни и по-опитни от мен, и ме предупреждава много за това. Разбира се, опитвам се да уважавам и другите актьори. Но не познавам много велики актьори. Но сега играя с най-добрите турски актьори и съм щастлив.

* Обичаш ли снимките?
- Да, обичам. Не ми харесва, когато вали, защото искам да изляза навън и да подишам чист въздух, но става много студено. За мен всеки ден е вълнуващ, тъй като сме на различни места. Срещам се с различни хора, създавам нови приятели и се радвам, че съм част от това голямо семейство.

* В „Казвам се Фара”, играеш дете с балонна болест. Трудно ли е да играеш с костюм на астронавт, които носиш?
- Трудно ми е. Дишам много тежко в каската. Надявам се, че когато се възстановя, няма да се налага да играя с каската, но ми е трудно да работя в този костюм, защото е необичаен; особено там, където трябваше да бягам и да падам. Но имам странно чувство зад това стъкло и пожелавам здраве и изцеление на децата, които наистина се борят с тази болест.

*Обичаш ли актьорството? Това, че си дете и играеш истории на други деца, прави ли те щастлив?
- Обичам да играя, сега хората ме познават повече заради драмата. Обичам да си говоря с тях, но понякога ми е скучно. Знам, че върша една от най-трудните работи в света, но за мен е забавно.

* Харесва ли ти историята на Керимшах?
- Обичам да бъда Керимшах, но изиграването на неговата история е много трудно. Тъжно дете, което плаче много. Аз съм по-щастливо дете като Растин, но историята на Керимшах ме натъжава много. Въпреки че не съм като Керимшах, за мен е едновременно трудно и красиво да играя този герой.

*Как върви училището? Кой предмет ти харесва най-много?
- В момента съм в почивка от училище поради натовареността на снимачната площадка. Любимият ми предмет е математика, турски език и знания за живота. Много обичам да помня. Понякога наизустявам и диалозите на други актьори, защото наистина харесвам това, което правя.

* Кажи ми, Растин, палав ли си?
- Обичам да играя игри сам. Не мисля, че съм палаво дете. Защото никога не съм чувал от баща си или от майка си, че съм палаво дете. Обичам спокойствието и не нарушавам спокойствието на никого.

*В семейството имате баща и сестра, които се занимават с актьорство, режисура и писане. Искаш ли да станеш актьор заради семейството си?
- Баща ми много ме подкрепя. Нямаше да играя толкова добре, ако баща ми не беше режисьор. Сестра ми много ме подкрепя, въпреки че е по-опитна от мен, винаги е била до мен и ме е насърчавала.

* Можеш ли да ми разкажеш малко за твоето семейство?
- Баща ми е писател и режисьор. Той е от турско-ирански произход, майка ми е адвокат, а сестра ми е актриса като мен. Роден съм в Истанбул и живеем тук. И аз се смятам за турчин.

*Кой обичаш най-много в семейството си? С кого се разбираш най-много?
- Много обичам семейството си, но повечето време прекарвам с баща си. Тъй като баща ми е режисьор, той е с мен на снимачната площадка. Понякога, когато баща ми не може да дойде, отивам на снимачната площадка с майка ми. Майка ми също много ми помага и е до мен. Играем много със сестра ми, но понякога се караме.

* За много кратко време хората те обикнаха толкова много, че имаш много фенове, които ти пишат в социалните медии. Четеш ли постовете им?
- Понякога майка ми, понякога баща ми четат. Те изпращат съобщения от много страни, опитвам се да изпращам отговори на всички тях. Понякога не става, защото съм на снимачната площадка и нямам възможност да отговоря на всички. Но цялата тази любов и състрадание от хората е много привлекателна за мен и ми дава добро чувство. Благодаря на всички тях и също ги обичам.

*Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?
- Искам да бъда и актьор, и архитект, защото имам толкова много неща в главата си, които искам да изграждам едно по едно. Обещах на баща ми, че ще му построя много красива вила, която той много ще хареса.

# 248
Щипка радост, безброй усмивки, много късмет и един прекрасен  ден от мен!
Добро утро !

Благодаря за интервюто. 
Днес ни очаква вълнуващ епизод:heart_eyes:

# 249
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekPolishFans/posts/pfbid02oxq … cP5adxH5nmVUnG8Rl

Какво пак измисли Мехмет?
Това ли е начинът, по който иска да защити Фара - като провокира Тахир и показва, че не може да се промени?
Той намери някой от миналото, който, както в старите времена, се подиграваше на Тахир, че е намерено дете, намерено дете, без семейство - което винаги нараняваше Тахир.

Предполагат, че Мехмет съзнателно е издирил Садулла Кара. Да, но май детето ще пострада...

# 250
Мехмет има доста "калпави" и подли методи. Не отива на един полицай, това което прави. Може би в дадени моменти е позволено, но по скоро се увлича емоционално и приема нещата лично.
Нали се мисли за прав и  борещ се със злото.
Мисля,че Тахир е зад Фара. Дано не  е  ранен Керим,в неговото състояние ще е рисково за живота му. Пък има други драматични нишки,които могат  да ползват в сериала.

# 251

Енгин ни приканва да гледаме серията довечера в сторито си! Нашият прекрасен Тахир❤️
Сега ще прочета интервюто на малкия сладур Растин. Благодаря за превода. Жалко че нямаме интервю с Енгин и Демет. Дано да има за в бъдеще. Много ще ни зарадват.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 12:13 от Cataleya_23

# 252
  • Пловдив

Ще гледаме епизода довечера. Ама как ще издържим номерата на Мехмет - та той с нищо не се различава от тези, с които е свързана работата му на полицай. Нали го отстраниха от работа... трябва да сдаде пистолета и значката си...

Какво държи Тахир - статуетка на пиленце май...

# 253
Страхотно умно дете е Растин - такива хубави и смислени отговори дава в интервюто / благодарност за превода Two Hearts /

# 254
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1651171763332448257

Фокс: Когато мислим за тази сцена, сърцата ни се чувстват сякаш ще се пръснат.

Общи условия

Активация на акаунт