Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Ох пропуснах началото. Тези знаят всичко,черни са  ми. На първо място Орхан,нали е най-праведен.   Мехмех в този епизод, много ме дразни. Дано  скоро разбере как са го почернили:confused:

# 271
Голям майтап ,Тахир пита двамата глупаци да му преведат съобщението Joy

Крайно време е Фара да излезе от тая маза, че Тахир ще си издръни някой ден главата във вратата

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 21:50 от araselia

# 272
Баде каза на Мехмет,че ревнува Фара?  Омг...
Двамата братя влюбени в една и съща жена ? Колко повече може да е прецакан Тахир? Cry

# 273
Баде се раздаде да го сваля комисаря, то бяха чупки,стойки,погледи,намеци, обаче той жИлезен Joy

Нина, гадостите са резервирани за Тахир явно, единствената светлина са Фара и Керимшах. Има нещо обаче към Фара, може и да си права. Затова и така злобее към Тахир, обвини го ,че щял да хвърли мръсотията си върху невинната жена и детето

# 274
  • Варна
Да, бе башкомисаря дава индикации за Фара Rage а Баде как готино му се слага, голямо шоу  са двамата  Stuck Out Tongue Closed Eyes

изтървах началото на серията, в бара и разговора не хванах съвсем, но имаше искри между Фара и Тахир и то какви Heartbeat
и двамата са привлечени един към друг , заряда е страхотен  !

# 275
Аниста , заряда е 100кила Misc Bomb, като му паднат децибелите и одрезгавее гласа на Тахир, направо не знам на Фара как и държат коленете Blush
  В бара общо взето той се хвалеше с бара, какво е направил, с музикантите- свиреха иранска музика,че един вид не е някакъв бияч само, че иска да промени живота си към някаква нормалност. Тя му каза ,че е хубаво, но не е нейното (то и аз не го харесах тоя бар ,като дупка е Simple Smile) И тръгна да и омеква капачките - каза и, че и той има сън за тях - Керимшах оздравял, в парка яде сладолед, двамата го държат за ръцете и се разхождат. Тя му каза ,че е майка, че мисли единствено за сина си, не е някоя 20годишна хлапачка. Общо взето му охлади ентусиазъма и той се спихна Head Band

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:07 от araselia

# 276
Като на тръни е този Мехмет до Баде. Ако  харесваше Фара, никога не би и причинил всичките злини.
Искрено се надявам да  му стегнат образа,че в този епизод ми иде да му тегля един пердах:imp:

Дано разбира скоро кой е брат му...

Фара е ледено момиче:heart_eyes:

# 277
  • Варна
Тоз Мехмет е дразнещ, пистолета все е в ръцете му Smiling Imp

Разказа му играта Тахир, Алп е играл за тях, и Мехмет се спихна Smile

Гадняр е Мехмет, причерня му, сега ще си го връща на Тахир

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:16 от Аnista

# 278
А сега се оказа, че Каан наистина е влюбен в Гюнюл, обаче тя напук иска да се жени, не го обича. Фара и набиваше в главата,че това е нещастен брак, той ще е щастлив, защото обича жена си, но за Гюнюл не е добре. Ама малкото се е запънало и не иска да знае. Обаче все пак е приела съвета, каза на Каан ,че не го обича, той обаче искал въпреки това да се оженят

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:19 от araselia

# 279
Тази пародия на полицай Мехмет защо заведе престъпника точно в болницата където  бяха Фара и Тахир?
И как стоеше и се подсмихваше отстрани.
За пореден път се питам - такива ли са полицаите в Турция?

# 280
  • Варна
Еее, така ли ще ни оставят, поне на Керимшах нищо му няма Heart

Марта, то сега ще се окаже, че само Мехмет е полицай в този отдел, Алп не е, Иляз също, шефа е под въпрос, бившия и той  Joy

# 281
От кога Иляс получи съобщението да убие Алп? Али Галип или Орхан?  
Сърцето ме боли за Тахир Broken Heart
Фара ще стой далече от него.
Ах Мехмет, ахх ... ти ще страдаш най-много Smiling ImpRage  Бедите са направили Мехмет силен полицай осиновен от Орхан но лош човек...
Няма да имаме фрагмент Confused

# 282
Нищо не разбрах от серията, но поне се видя как  е убит Алп.
За другото - гледах картинки.
За това, че Тахир е малтретиран Вера и Али Галип са знаели, но Агата го е оставил да се справя сам.
Абе, тъпи и гадни са ми всички - и Кошанер, и Акънджъ.

# 283
Изпуснах края, Мехмет съвсем случайно ли доведе точно най-големия кошмар на Тахир точно в същата болница в същия момент,когато и той е там Thinking Някой уцели ли стерелеца, от къде взе пистолета

Стана ми много мъчно за Тахир, как му повтаряха Тахир си няма никого, и то си е така. Много ме разстройва тормоз на деца и възрастни хора, най-отвратителното нещо ,което може да прави някое същество, защото не мога да ги наричам хора такива.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 00:13 от araselia

# 284
  • Варна
Момичета, благодаря за компанията и за обясненията, хванахме оттук-оттам, после и повече Smile
Серията беше супер динамична, но и много диалози имаше, така че ще се наслаждавам като излезе превод !
Сега трябва да обърнат внимание на детето, трябва да го излекуват .
А този от миналото на Тахир от къде го извади Мехмет не разбрах, да не вземе той да е донор ?

Араселия, писали сме едновременно с един и същ въпрос Smile
Не може да е случайно !

Общи условия

Активация на акаунт