Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 550
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Така е, егати голямата случайност, обаче Мехмет имаше вид на много уплашен.

Последния костюм на Тахир не го харесвам, много широк беше и понежe плата беше тънък хич не му стоеше добре цвета също беше гаден. На Фара всичко и отива, но и много ми харесва спортния стил.

Sob

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 06:16 от araselia

# 286
Не може да е случайност.  Мехмет видя и чу когато Тахир настъпи снимката му в тях.
Ооо защо нямаме фрагмент?
Много искам глупавия Мехмет  да разбере още в другия епизод,че Тахир е брат му.   Да се гърчи... Confused

Ама знам ли го... Да не се окажат смъртни врагове, голяма ирония...

Фара ще приема Тахир за заплаха. То си е така де. Без него зле, но с него винаги е в опасност Confused

# 287
Нина, така е, Тахир е мишена на кой ли не и всеки в близост до него  може да го отнесе. Той самия се уплаши.
  Обаче и пак е сам Worried

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 06:11 от araselia

# 288
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=TU28kuRDUQ4

"Казвам се Фара" - 9 епизод - ОРИГИНАЛ.

# 289
Фара ще осъзнае,че  той няма вина.  Но Тахир,ще се одръпне. Заради такива, като Мехмет е останал без родители и избор в живота Cry
Това,че си полицай не те прави нито човек,нито достоен Rolling Eyes
Тази вечер Мехмет ме разочарова. Сигурно  се е изучил от "баща си." Ня който дължи цялото си нещастие в живота.

И ги не е срам. Тези твари,тримата да си играят с тези две осиротели деца.  Как спят нощем?
Мисля,че един по един, ще изплуват спомените на Мехмет.  Ще си спомни бебето,името му и гривната.. Дано двамата братя направят възмездие за себе си.

# 290
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък със снимка от сета на Енгин и Демет.

# 291

Добро утро, момичета🤗
Аз не гледам онлайн, но ви четях снощи. Чакам серията с превод, за да се насладя на всяка една думичка и да хвана правилно целия смисъл на случващото се.

Но...знаех си че така ще стане. Визирам финала на епизода. За Фара най-важното нещо е детето й и не иска никога да го излага на опасност. А с Тахир това не може да се избегне. Тя му каза да стои далече от тях под влияние на уплаха си и емоцията, но трудно ще се промени това. Не знам как ще си ги върне Тахир. Лошо му се пише на Мехмет сега. Тахир ще го накара да си плати за тази глупост. И на мен не ми се вярва, че един полицай е способен на подобни безрасъдни действия. Позор! Видях, че сте писали че комисаря харесва Фара и ревнува. Това е отвратително. Баде е за него. Надявам се да не развиват сюжетната линия в такава посока. Не ми харесва.

Гледах и сцената в заведението с почти целувката. Невероятно!  Дори ако се бяха целунали нямаше да е толкова въздействащо колкото това. Но само Енгин го може това, да ти замае главата с гласа си, с погледа си, с начинът по който й шепнеше. Думите му бяха много красиви. Музиката за фона на това обяснение беше страхотна. Ще има да гледам тази сцена 100 пъти😊

Приятен ден на всички!🌸

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 10:14 от Cataleya_23

# 292
  • Пловдив

Рейтингът - добре, в две от групите сме нагоре.

И конкуренцията - липсва боровинковият шербет:

Скрит текст:

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1651487003194564608
Благодарим на всички наши зрители.

Ето рейтингът на 10 програми и сериали от снощи.

И най-обсъжданият сериал в социалните мрежи - тук присъства и шербета.

https://www.youtube.com/watch?v=qJsUzxriyIc

И песента с която Тахир посрещна Фара в заведението.
Ако намеря превод... ще го сложа.

Ето и изпълнителят: https://www.youtube.com/watch?v=sNqLwtX-Nqo&t=2s

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 10:56 от mariana51

# 293

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък!
Дъждовно, студено като за пролет време навън, но нека да си намерим приятни за вършене неща.
Късно кафе и да подреждаме деня оттук- нататък.

Гледах серията снощи без превод, само по картинки, легнах и станах тази сутрин с един неприятен емоционален "привкус". Тъжно, болезнено и мъчително черно е било детството на Тахир. Цяло чудо е, че в сърцето и душата му са останали чувства, които сега открива благодарение на едно дете и майка му. Но животът отново му показва своята жестокост. Но сега отхвърлянето от страна на Фара ще го боли много повече от побоищата в миналото.
Дали ще се отдръпне от тях и ще ги пази отдалече  или ще се бори за разбиране? 

Мехмет много  злобно го провокира в болницата. Жесток човек е Мехмет, но искам да му видя физиономията  като научи /ако въобще стане/ кой е убиецът на Алперен. Но понеже Алп го е предал, едва ли вече ще се трогне толкова, че това е доверения му помощник. Ама се чудя, след като е бил осиновен от Орхан Кошанер такова възпитание ли е получил, защото видяхме че в детството си не е бил такъв. Оставяше се да бъде  беззащитния в детските игри. Най-вероятно е обичал и братчето си. Но това са много дълбоки спомени, които явно никога няма да "излязат" на светло.

Бекир пак се издъни пред Тахир. Сега Тахир е в много лошо емоционално състояние в личен план, но би могъл да навърже всичко свързано с Бекир. Трябва да му изтрие мазната физиономия, но по много умен и фин начин.

Баде -  не можах да схвана нищо от нейните игрички с Мехмет. Всъщност, тя и другият адвокат разбраха, че е имало втори стрелец и Каан няма нищо общо с убийството - ако правилно съм се ориентирала.
Умна е и дано се добере до истината, още повече, че Бекир не е замесен и тя смело ще търси виновника. Виж за другите издънки на брат си, би го защитавала защото са семейство. Обаче дали ще е толкова вярна на Али Галип амджа?

Интересна интрига забъркаха малките с бързия си брак - дали обаче не е някаква постановка от тяхна страна, само и само да дадат урок на семействата си. Мисля, че Гьонюл призна, че не обича Каан - всъщност той разбра  това май сам в разговора им в болницата. Това на Гьонюл е бунт срещу всички - срещу Фара, срещу майка си, срещу "брат" си. Мисля си, че това също е  фиктивен брак - да видят реакциите на всички. Опасна игра играят и двамата, дано да успеят да излязат читави от нея. Ще има открита война между Кошанер и Акънджъ фемилита, и неминуемо ще има "жертви".

Не изгледала още серията с превод, чакам с нетърпение следващата. Поне в нея вече се надявам, че ще видим донора и да преминем малко в другата сюжетна линия - болестта и лечението на детето. Да загърбят малко "мафиотската" страна на историята, както и проблемите на възрастните  и да обърнат внимание на немалките такива на малкото дете.  Трябва да внесат този баланс, защото имам чувството, че сведоха "участието"  на Керимша до дразнещ минимум /поне мен, де/.

Започнах този пост сутринта - стана обяд. Така, че спирам с "разливането".
Слагам нещо обедно за компенсация.

# 294
  • Пловдив

Не можем да не отбележим и подходящо избраните песни в сериала ни.
Ето и превод на песента: https://www.youtube.com/watch?v=_yjgztjc1VU
Песента се казва: Да вървим заедно

Да отидем в далечна земя.
Ще стана камък на търпението ти.
Твоят опияняващ аромат,
твоите горящи устни, вкарват ме в транс.
Въртя се като в танц на дервиш.
Ти си моята любов, нежна и неустоима.

Разтапяш сърцето ми като бучки захар във вода.
Нагоре по полегатата спирка, до върха на планината,
тичаме боси.
Покрай полята с глухарчета, тичаме боси.
През зелените поляни, тичаме боси
Целунати от пърхането на пеперуди,
тичаме боси.
Да вървим заедно.

Твоите черни вежди,
обещанието на твоите дълги мигли,
зад твоите опияняващи очи,
затъмни блясъка на далечни звезди.

Нагоре по полегатата спирка до върха на планината,
тичаме боси.
Покрай полята с глухарчета,
тичаме боси.
През зелените поляни, тичаме боси,
тичаме боси.
Да вървим заедно.

Нагоре по полегатата спирка до върха на планината,
тичаме боси.
Покрай полята с глухарчета,
тичаме боси.
През зелените поляни, тичаме боси,
тичаме боси.
Да вървим заедно към далечна земя.
Да вървим заедно.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 14:15 от mariana51

# 295
Благодаря за споделеното..
Рийтинга ни е  добре.. Hug

# 296
  • Пловдив

Сънят, който Тахир разказва на Фара и намек с текста от песента:

Тахир: Чувствам те с цялото си сърце... водата ще се превърне в захар на върха на планината... Тичаме боси към пеперудите.
Фара: Недей, Тахир...

Тахир: Ти ми разказа за своя сън.
Фара: Беше случайно. Не търси смисъл.
Тахир: Тогава и аз случайно ще ти кажа нещо. Аз също видях сън, където Керимшах възстановен отиде в парка. Ядеше сладолед… ти работеше по своята професия.
Фара: Спри се вече.
Тахир: За едната ръка Керимшах държиш ти, за другата аз. Обикновен живот, като обикновените хора. Това място е вратата, която води към пролетната градина, за която мечтая. Един ден този брак стана истински... сънувала си, ядосала си се на себе си. Не се сърдя, усмихвам се, когато си спомня това. Благодаря ти. Фара, може би един ден, може би един ден, може би?

# 297
Прекрасни са и песента и съня на Тахир, но неговото щастие ще е единствено и само в съня му.
Може и да е дал името си на Фара, но го направи с цел да им помогне. Каза, че този брак ще продължи дотогава докато е в полза. Фара ще  преценява този момент. Обаче след мръсната игра на Мехмет, просто не зная какво да предположа.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:57 от Марта_49

# 298
  • Пловдив

Синджирът на врата на Тахир, онзи синджир ли е...

Марта, доколкото си спомням, Баде каза на Фара, че 3 години не трябва да се развежда за да стане турска граждонка - да не я ескрадират. Така, че нещата не са толкова лесни. Каза на Тахир, не те искам до мен и Керимшах вече - каза, ама надали ще е така.

Пускат ни снимки, а трейлър дали???

Енгин сложи снимката в инстаграм сторито си преди малко.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 19:59 от mariana51

# 299

Хубавия ни Тахир Лекезис!

Общи условия

Активация на акаунт