Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 450

Добро утро, момичета🥰

Теменужка💓  Аниста💓 , на 100% написаното от вас се припокрива и с моите усещания и мисли. Вие сте го казали перфектно, няма какво да добавя. Само че аз вече съм влюбена в Тахир, отдавна😉 Той е моят човек.
Не гледам онлайн, за да се насладя на серията с превод, а и не обичам неприятни изненади, зле ми действат. Предпочитам да чета какво се е случило и да съм психически подготвена после като гледам🙂 Но сцената с целувката и с руската рулетка ги изгледах още снощи разбира се. Само по един път, защото толкова силно ми въздействаха, че е достатъчно...няма отърсване. Направо бях в шок. Сега ще ги гледам още много пъти, за да се наслаждавам на този невероятен Тахир. На някои целувката им се видя кратка, трябваше Фара вместо да избяга, да продължи. Но се надявам по нататък да имаме по-дълги целувки.

Хубав ден на всички💗💗💗

P.S що за рейтинг е това, тези хора не са нормални😠

# 451

За пореден път се убеждавам колко порочна е тази рейтингова система.
Какво значи даден сериал да върви 5-6, че и повече сезона и да има рейтинг в небесата.
Интересно дали същият ще се гледа в чужбина?
Турската публика не умее да отсява качество от количество.

# 452
  • Варна
Cataleya_23 Heart Decoration  на една вълна сме, затова сме тук Smiley

Тоя прословут рейтинг Imp турците си имат едни фаворити, света други Smile
Откраднах от темата на Туба / съжалявам Smile  и благодаря/
Televizyon Dünyası
Сериалът #KaraParaAşk с участието на Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн продължава международния си успех. Сериалът, излъчван по Netflix в Германия, е на първо място сред петте най-популярни сериала/Това е от 2022 г/

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1486335143354716160

И това е след близо 10 години ! Какво да кажа, без думи !  Ами Сеул и ЕММИ 2015 Two Hearts

Нека да си редят рейтингите, пилетата се броят наесен Smile

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:08 от Аnista

# 453
Сега изгледах откъса с обяснението,благодаря за превода ! Реално погледнато всичко си е истина Grinning Не лъжат властите, себе си опитваха да излъжат, ама май вече нещата са ачик-ачик Stuck Out Tongue Winking Eye

И да отбележа колко красива е Демет/Фара , особено завиждам за косата, това ми остана неосъществена мечта още от "Хубава жена" и Джулия Робъртс Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 13:27 от araselia

# 454
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1654028600826531841

От акаунта на сериала в туитър - винаги благодарят:
Искаме да благодарим на всички наши зрители, които не ни оставиха на мира в сряда вечер.

Социалният рейтинг.

https://twitter.com/someratr/status/1654048218395598848

Рейтингът на Somera. Имало е и мач, но сме първи от сериалите.
33% времето е за политически дебати.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 13:11 от mariana51

# 455
  • Варна
Араселия, за обяснението -  всичко си е истина, което каза, даже и това Smile
 "Това е когато искате да убиете някого, но съдбата не ви позволява да го направите "         ама хубаво, че  от службите не знаят в буквален или преносен смисъл го казва Wink

Мариянка Heart Decoration иначе в социалния сме добре .

# 456
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1654093527952027648

Фокс току-що: Никой не трябва да поставя под въпрос нашата FaHir любов!
А над снимката пише: Гледам сцените на FaHir.

# 457
Чудя им се, толкова интересна история, а те да зяпат  нещо извадено от миналото им.
По повод рейтинга де.

# 458
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cr04Ib8LILo/

Дистрибуторската компания ни съобщава, че "Казвам се Фара" ще бъде представен на международния телевизионен пазар в Лос Анжелис, който ще е от 17-19 май 2023 г.

Допълвам.

https://www.instagram.com/p/Crxi7rfIpYn/

Ето какво е сложил и написал вчера в инстаграма си Енгин:
Когато сме заедно, можем да преодолеем всичко. Вдъхновен от голямата солидарност, демонстрирана от страната ни, Shell си сътрудничи с Фондацията на образователните доброволци на Турция, Фондацията на доброволците на общността и Федерацията на асоциациите на жените в Турция и предприема действия за дейности за емоционална и социална подкрепа, така че бъдещето на жените , младежите и децата на пострадалата от земетресението страна е надежда за всички нас. Горд съм, че съм част от тази солидарност с @shellturkiye.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 19:55 от mariana51

# 459
  • Варна

Дистрибуторската компания ни съобщава, че "Казвам се Фара" ще бъде представен на международния телевизионен пазар в Лос Анжелис, който ще е от 17-19 май 2023 г.

Допълвам.

https://www.instagram.com/p/Crxi7rfIpYn/

Ето какво е сложил и написал вчера в инстаграма си Енгин:
Когато сме заедно, можем да преодолеем всичко. Вдъхновен от голямата солидарност, демонстрирана от страната ни, Shell си сътрудничи с Фондацията на образователните доброволци на Турция, Фондацията на доброволците на общността и Федерацията на асоциациите на жените в Турция и предприема действия за дейности за емоционална и социална подкрепа, така че бъдещето на жените , младежите и децата на пострадалата от земетресението страна е надежда за всички нас. Горд съм, че съм част от тази солидарност с @shellturkiye.
[/b]
Много добра новина за Лос Анжелис Two Hearts
А Шел са доста социално насочени и отделят средства за различни  Фондации за подкрепа на нуждаещи се, ненапразно Енгин е решил да стане тяхно лице !

# 460
Един разкошен клип Heart Eyes

# 461
  • Пловдив

И да ви завият за лека нощ.
Изгледах клипчето - чудесно е.

# 462

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден!

# 463
Добро утро!
Нека да не пропускаме всяка възможност, която може да ни донесе усмивки и добро настроение.
Благодаря за превода  на откъса и Всичко останало.Flowers Hibiscus Много красиво признание. Heart Eyes

Нуши. Не мога все още да определя кой е любимия ми епизод.  Всички са страхотни.

# 464
  • Пловдив

https://seriesturkish.com/neither-the-kizilcik-serbeti-nor-the-y … h-series/25384178

Добро утро в петък. Да започнем деня с прочита на тази статия излязля вчера.
А днес май ни е ред за трейлър към епизод 11.

Нито „Боровинков шербет”, нито „Присъда”, основната изненада беше поредицата „Казвам се Фара”!

Турската телевизия показва много качествени телевизионни сериали напоследък и един от тях е Adım Farah (Казвам се Фара), който се излъчва по Fox TV в сряда вечер. Сериалът, който впечатли зрителите както с историята, така и с актьорския си състав, е подкрепен и от много силна фен база в социалните медии.

Феновете на Демет Йоздемир и Енгин Акюрек вече показват голямо възхищение в много страни в чужбина повече от Турция, а значението на това взаимодействие в социалните медии се увеличава с всеки изминал ден в момента на разпространение на сериала "Казвам се Фара" по света.

В рейтингите сериалът “Казвам се Фара” всъщност е продукция в средата на сериалите в Турция. С други думи „Казвам се Фара”, който е с един клик по-добър от обикновен сериал, е на много по-високо ниво в социалните медии и възприемане, въпреки че е такъв като рейтинг.

В проучването, проведено от Adba TV между 24 и 30 април, „Казвам се Фара” се изкачи на второ място сред „най-популярните телевизионни сериали“. Това е голям успех за „Казвам се Фара”, който зае второ място с 35 700 съобщения веднага след една от най-успешните продукции за сезона като The Yalı Çapkını (Златното момче/Рибарче).

Размерът на феновете на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир също има ефект. Въпреки че проектът "Казвам се Фара" без Турция, той е възприет от феновете на турските телевизионни сериали в чужбина.

Да кажем сериал, който беше много ефективен този сезон, който успя да получи двуцифрен рейтинг, като например ”Боровинков шербет”, който дойде на 4-то място в списъка, и Yargı (Присъда), който беше на 5-то място, не напусна първото място, получавайки много добри рейтинги до края на втори сезон.

Също така трябва да се отбележи, че телевизионните сериали”Боровинков шербет” и „Присъда”, които спечелиха първите места в рейтингите, изостават от „Казвам се Фара” в социалните медии.

Този списък показва още веднъж доколко факторът Акън Акъньозю влияе върху последната серия на „Tuzak”(Капанът) в социалните медии. Класиран като 3-ти най-популярен сериал, „Tuzak” е проект с много добри международни продажби, благодарение на които успя да издържи 1 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт