Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 467
  • 743
  •   1
Отговори
# 480

Благодаряяя😃😃😃 Много ме зарадвахте, очаквах я късно вечерта.

Марианка💐 Barisea💐
Днес съм почивка, така че сядам да гледам серията🙂

Вие сте най-добрите с тези светкавично бързи преводи💗

# 481

Нещо първо - нещо последно.
Уж един човек, но човек не може да сбърка на кои мъже са всъщност тези погледи в огледалото. 

# 482
  • Варна
Благодаря за превода Barisea Two Hearts Марианка Two Hearts

Цена нямате, носите радост Flowers Hibiscus

# 483
Благодаря, момичета , разкошни сте ,толкова бърз превод Blue Heart

# 484

Детството на Тахир...
Вързан с верига за голото легло... Малтретиран, най-вероятно гладен и...  сам...
Знаете ли, направо ми се иска онези тримата Али Галип, Орхан и Вера да си получат заслуженото.
Буца ми е заседнала в гърлото, като си помисля, че  вчера, днес и най-вероятно и утре ще има  такива деца. И ще са сами.  Тахир затова възприема Вера като ангел-спасител, ама не знае истината, че тя също е демон.
Офф, не съм кръвожадна, ама тези хора не заслужават милост и някаква прошка.
И Мехмет ми е черен, независимо, че си призна причината поради която преследва Тахир и защо всъщност доведе Садулах в болницата.
Малко по-малко напредвам със серията

# 485
  • Пловдив

Хубавата и талантливата ни партньорка. Списание InStyle с нейно интервю е на пазара.

# 486

Правилно съм си преценила да не харесвам Вера.
Двамата с Али Галип са си лика-прилика.
Заради Каан тя е готова да мине през всички и всичко.
Първо жертва Тахир.
След това пожела да бъде наказан Мехмет. Едва след като Фара ѝ напомни, че вече Тахир е нейн съпруг и не трябва да го карат да убива някого заради нещо, се  "сети" че Тахир и Мехмет са братя.
Трето - сега е нарочила Гьонюл, защото не я харесва и смята, че тя е поредната играчка на Каан и след месец ще я захвърли. Междувременно  тя  незабелязано ще му помогне да стигне до този край.
Двулична, подла и жестока жена.
Дали  тя не е "бялото агне с черна душа", защото никой не я е прозрял досега каква е всъщност.
Единствено  Али Галип  я познава дотолкова добре, че  изпълнява всичко което тя поиска гласно или негласно, но не защото я обича, а защото го е страх от нея.

# 487
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1654516308543938562

Какво ще стане, когато Тахир разбере за коварния план на Ага?

Марта, да те покрия...

# 488

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1654516308543938562

Какво ще стане, когато Тахир разбере за коварния план на Ага?

Марта, да те покрия...

Според мен ще стане  мазало.
Нагледно показвам.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 21:26 от Марта_49

# 489
Привет.
Благодаря за прекрасните статии и за превода. Готвя се за голямо семейно пътуване на цялата фамилия  за  планина. Hug
Ще го гледам при първа възможност.

Честит рожден ден на Танъш, страхотен актьор .
Нека ролите му  бъдат успешни и все така провокативни.  
Нямам търпение двамата братя да разберат, защо така добре се привличат, като два магнита.  Хем спорят,хем са  врагове,  хем си приличат.. Кръвта вода не става.

# 490

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав ден Великден, още по-хубав – Гергьовден!
Слънчев и цветен да ни е денят!
Честито на празнуващите!

# 491
  • Пловдив

Добро утро в събота. Почивни дни, възможност да се изгледа еп. 10 с превод и надежда днес да имаме трейлър. Вчера ни попитаха от Фокс, какво ще стане, когато Тахир разбере за коварния план на Ага? Дано ни подскажат.

Честит двоен празник - Гергьовден и празник на Българската армия.

# 492
  • Варна
Честит празник, момичета !
Честити да са имениците и на всички празнуващи весел празник!

Серията е мамма миа Smile на първо четене, пак изненади, пак неочаквани обрати, от мрак и тъга до взривоопасни целувки. Абе има от абсолютно всичко в епизода, радост е за всички сетива Yellow Heart
Ще се включа с коментари по- късно.

# 493
Добро утро!

Честит празник и хубав ден!

Стигнах до някъде със серията снощи, днес ще продължа!

Началото в старата къща пак ме разби Broken Heart. И за двамата братя. Аз не мога да съдя Мехмет, още не знаем какво е било неговото детство, може би не толкова кошмарно като на Тахир, но дори факта,че е останал без родители на тази крехка възраст и то убити пред очите му е достатъчен да го травмира дори на подсъзнателно ниво. И като цяло просто е добър човек , професията му и това, с което е сблъсква всеки ден провокира тъмната му страна. Както и у Тахир, все пак са братя, кръвта вода не става, вярвам, че ще дойде време ,когато двамата ще гледат в една посока.
  Точно като братска завист, случва се, нормално е братята в едно семейство да се съревновават някак си, има го това сравнение , и тук прозира позива притеглянето между тях, макар и несъзнателно, "не знам защо избрах теб", ами ние знаем. И все пак ми е чудно защо Мехмет не е разбрал ,че има брат, не го е издирил, все пак има всички инструменти за това. Прикрили са тая следа според мен от него. То беше малък, не помни, или просто е забравил, мозъка засилва надълбоко тежките спомени.

Когато нищо хубаво не си видял в тоя живот от бебе, когато си преживял толкова болка, токова жестокост си понесъл, почваш да си мислиш, че такава е съдбата ти, ти си сбъркан, ти предизвикваш всичко това, вината е твоя. Тахир беше приел това, и изведнъж се появи Фара и детето и, едни ангели, за пръв път може да бъде полезен за нещо хубаво, да помогне на едни добри, чисти хора. И се появи надеждата, че тази чистота ще се прехвърли и в неговата душа, в неговото битие, че ще може да изпита светли чувства, да се усмихва, да обича, да е обичан като всеки нормален човек. Нали това е смисъла на живота, нищо друго не носи миговете на щастие. И изведнъж с тази глупост от завист,която сътвори Мехмет , падна от високо. Е няма как да не паднеш духом, да не се отчаеш, просто за сетен път съдбата ти казва - няма да стане твоята работа, не си мисли изобщо , не е писано Anguished

Disappointed

и тогава наистина стигаш до ръба - ами по-добре е всичко да свърши, няма никакъв смисъл да продължава тази агония Sob

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 10:38 от araselia

# 494
  • Пловдив

https://twitter.com/BurcaMini/status/1654774050680438786

Клик, пуснете си звука и ще чуете песента на коята Демет танцува. Видеото е от сторито на Мортеза и Демет го е сложила в своето стори.

Демет танцува в същия двор, където тичаше Растин вчера. И бяло агънце се вижда.
А Тахир се радва и одобрява танца на Демет, не на Фара...

Чакаме трейлър. И какво ли снимат???

Общи условия

Активация на акаунт