Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

Да се радваме на целувките, първо Тахир, после Фара.
Ще сме по върховете на черешите.

Фара казва, че са откраднати мечтите им, да тича Керимша без скафандър и т.н. Мечти и реалност.
А защо се карат - където има любов има и караници... Но до края на сезона се надявам Тахир да намери донор роднина. Представям си, че 1 сезон завършва с пристигането на бащата на Керимша. Да сме на тръни цяло лято. Естествено, ако има 2 сезон, а ни е обещано, че ще има.

Енгин в сторито си.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 22:05 от mariana51

# 511
Има ли проблеми - "Такър-такър "= всичко върви по мед и масло Joy

# 512
  • Варна
Чак сега сколасах да понапиша малко размисли по 10 епизод.
Прочетох вашите хубави анализи и моите усещания се припокриват с вашите!

Имахме поредната прекрасна серия, не искам да свършват, а пък то не останаха  Sad

Araselia Yellow Heart казала си го чудесно за Тахир и Мехмет за случилото се. Точно, като братска завист и надпревара. А те и двамата са лудички и склонни на крайности Relaxed

Сцената в старата изоставена къща беше покъртителна Sob Какво е преживял Тахир като дете, наистина са за затвора виновните за това. Преживял го е по някакъв начин, но душевно е останал половин човек. Фара и Керимшах бяха като лъч надежда за Тахир, че може и той да бъде нормален човек, но …. Мехмет със злобата си го върна пак в изходна позиция ! Колко трябва да си силен за да преживееш и това ?  Хубав беше паралела с малкия Тахир, играчки и  куршуми, игра на руска рулетка … Идеше ми да удуша Мехмет ! Тахир беше направо страшен в тази сцена, стана пак Тахир от първите епизоди. Невероятно превъплащение на Енгин, Тахир с двете му лица, сцена за Оскар !! На 200 % му повярвах на Тахир, беше наистина човек на ръба, как успява да го прави Енгин не знам ? Радвам се много и на партньорството с Фърат, удоволствие да ги гледам в общите им сцени ! Жестоки са !
Но Тахир пак нагази пак в мръсотията на Агата за съжаление...

Имаше за моя радост много разговори между Фара и Тахир Two Hearts в епизода с хубави, смислени диалози Heart Eyes
В спалнята с Фара бяха много сладки, особено като си свали ризата Тахир, да се преоблича Smirk  но засега  като тяхното място за срещи и обяснения стана Кухнята. Всичко важно се случва там.  А първия семеен скандал когато се договаряха какво да говорят пред инспекторите в апартамента на Тахир щеше да остане недовършен, но Фара не го допусна. Догони го в клуба и си продължиха от там докъдето бяха стигнали, и разбира се пак в мутфак-а . Това което й каза беше уау и особено последното „Ще се самозапаля и ще изгоря“  последвано от целувкатааа, такава каквато я чакахме , а песента като фон – прекрасна Heartbeat Всичко си е на мястото в този филм, всичко !!

Срещата Баде с Мехмет носеше голяма забава, Баде накрая направо се гавреше с башкомисаря,  а той- „Така ме караш да се чувствам използван!“ Големи свежари са двамата, голям майтап Joy
 Изобщо Мехмет в тази серия стана за посмешище, Тахир му спретна номер с пратките и сазовете  “ Баш комисар, ще ни изсвириш ли едно парче?“  Хахахах, фен на съм на страхотното чувство за хумор на СЦ, супер интелигентен, много забавен, 5 звезди от мен !
 И още култови фрази:  „Ще влизам вътре в къщи само ако нямам  избор“  Тахир на Фара
Мехмет и журналистите " Запишете всички въпроси и ще ви отговорим наведнъж",
Баде на Мехмет – „Извинявай, но като видях усмивка и те помислих за някой друг!“

Вера и Агата си знаят и кътните зъби, и двамата не са читави, иначе как толкова време са останали заедно, всеки си има планове, но не си ги споделят. Агата както винаги изненадва с неочакваните си ходове, Тахир явно не е в приоритетите му и никога не е бил, то изобщо кой пък е се чудя ? Бекир също не издържа на теста му, но пък показа, че и той е човек все пак и има капка съвест.
Хубаво е, че и Перихан се осъзна какво причинява на дъщеря си, не всичко е загубено за нея, дано и Гюнюл да не пострада от бързия брак с Каан и новото семейство.

Имахме и обяснение в любов на Тахир. Това беше едно кратко и ясно обяснение на връзката им с Фара, от неговата камбанария, хубава хрумка и макар и не толкова романтично беше трогателно да й каже всичко, което мисли, под прикритието на необходимост.  Интересно дали ще има обяснение и от нейна страна. Разбрахме и че той още на първата среща в кухнята/ пак тази кухня/ я е забелязъл, докато тя не го е запомнила.
Ах, тези агънца бели и черни, да видим докъде ще я докарат с тях. Началник Хамди  засега ни го навират в очите, ама дали ще е той къртицата?
Накрая беше сърцераздирателен момента с Фара и Керимшах, надеждата угасна. Но засега ... Тахир е тук и е с тях !

# 513
Изгледах серията. Агънцето в кабинета на полицейския шеф беше черно, а живото агънце на агата е бяло. Странна работа, кой кой е
  Много хубави диалози, много стойностни разговори на общочовешки теми има в сериала . Разговора Перихан-Фара и откровението на Фара бяха трогателни. Знам, и аз съм се обвинявала понякога ,когато съм уморена и се ядосам на децата за някоя дреболия. Това е да си майка, нямаш право на грешна стъпка и живееш в перманентен страх за децата , паралелно с щастието и пълнотата в живота, които носят.

# 514

Страхотен  трейлър!💗Имаме си пак огън целувка, този път Фара му налетя😄 Не го очаквах, много дръзка и спонтанна постъпка. Но всички искаме да виждаме повече любов и интимност между тях, е ще го получим🥰 Тахир ми напомня за Санджар (обичам го) като крещи така, но явно и Фара с поведението си успява да го изкарва извън нерви. Жена с характер, свикнала да се оправя сама в живота, често ще му противоречи. Но той и това хареса в нея-силата и смелостта й.
Баде дали няма да мине от към страната на полицията заради Мехмет, като разбра за жестоката постъпка на чичо си. Тя се отличава от останалите членове на семейството си-много умна, но и явно състрадателна. Много ми харесва до тук и ме забавлява. Сцените с комисаря на вечерята бяха смях, особено с чехличките😄
Не знам Фара какво прави при Агата, разбрали ли са истината? Как точно може да им помогне Мехмет? Нямам търпение да разберем.

araselia💓 и този Хайдар е голяма скица, как си денси човека, няма грижи. От комедийните образи е , за разпускане🤣

# 515
  • Пловдив

Добро утро в неделя с мечти и реалност.

След хубавият и объркващ трейлър....
Тахир и Фара се карат, но той винаги изпълнява каквото поиска тя. Иска да кажат нещо на Мехмет. Казват - вероятно тя, да разберат къде е изчезнал донорът. Тогава Мехмет, въпреки че обиди Баде, мислейки че тя го използва, като чичова щерка, за последния капан заложен му от Тахир, се свързва с нея. И тя, не знаейки, но достатъчно е умна, научава от брат си за инцидента поръчан от Агата.
Така май всички научават. На ход е Тахир, да разберем какво ще направи..
Бяло агънце, черно агънце - организация между босове на незаконен бизнес и високопоставени лица от държавната власт. Обмяна на информация срещу заплащане. Тези статуетки, които притежават, са в някаква степен ранг в организацията. Не вярвам да се познават лично, трябва да имат връзка чрез организатор... Та, дали Вера не е шеф в ерархията на белите - Али Галип много я слуша. Малко руска връзка...
Сезонът на черешите наближава, краят на сезона на сериалите наближава - ред е и ние да си хапнем.
Само сценаристите да не ме опровергаят. Вероятно - писаха, че са най-добрите...

https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l-210963629_24526

Да добавя и кратко видео от зад кадър на 10 епизод.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 08:05 от mariana51

# 516

Добро утро, момичета💗

Удоволствие е да гледам как Тахир си играе с Керимшах, толкова много го заобича.

Марианка💓 много интересни предположения за бялото и черното агънце. Така както си го обяснила, ми е най-логично. Защо иначе началникът ще има тази статуетка на агънце. Явно е корумпиран и е свързан с мафията. Изобщо много заплетено са го измислили сценаристите, да си блъскаме главите. Първоначално мислех, че може да са Тахир и Мехмет тези агънца, но твоето предположение сигурно ще излезе вярно. А за Вера чак да е най-големият бос, ми е малко вероятно жена да има такова влияние. Но винаги може да ни изненадат. Ще видим и от Орхан какво ще излезе, наясно е с всичко, но крие. От страната на злото или доброто е...
Прекрасна и слънчева неделя на всички☀️☀️☀️

# 517

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав, слънчев и позитивен ден неделя!

Докато си пиете кафето - намерете котето.

Скрит текст:

# 518
  • Пловдив

https://twitter.com/AboudaNahla/status/1655060321030094849

https://twitter.com/ENGINcilerr/status/1655089529575833600

Сериалът "Казвам се Фара", започва от днес, с дублаж по MBC 4 и платформата Shahid от 21:30 ч...

Марта, котето е у нас.
Animal Smirk Cat

# 519
Добро утро!

Марта, още го търся котето Thinking Joy

# 520
  • Пловдив

Съдба...
Като видях Тахир в този момент, се сетих, че е време и за поредната история написана от него за списанието.

# 521

Голям смях се смяха тука.

# 522
  • Пловдив

С дъх на Тахир...

# 523
Серията Демет с фенове

# 524

Празници и прекрасно време навън.
Аз сутринта малко  поработих в "импровизираната" задблокова  градинка, махнах  малко трева /един голям чувал/. Тревата да не ѝ е уроки, расте  на воля, охлюви не я пасат /за сметка на една хризантема и още едни жълти цветя от които останаха само дръжките/. Купих няколко цвята и за ден-два остана едно нищо. А по парковете има цели алеи от тях и се размножават и цъфтят цяло лято. Ама, късмет...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт