Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за превода😘

Значи може би ще искат да отвлекат детето, роднините на баща му😲😲😲

Баде ми харесва много, изправя се срещу брат си. Евала. Заради Баш комисаря започва да се променя!

И май ще имаме гореща сцена🔥🔥🔥 Какво прави така Фара върху Тахир🥰 Нямам търпениеееее....

# 556
  • Варна

"Казвам се Фара", трейлър 2 към еп. 11 на български.

"Казвам се Фара", трейлър 2 към еп. 11 на български.

Благодаря, Марианка Two Hearts за превода !!
Е, поне се разбра, че бащата на Керимшах наистина не е жив !
На някакъв пикник ли отиват всички ?  Фара с кошница ...
И май огнени сцени в леглото Nature Boom леле, леле ...

# 557
А-у-у ,какъв фраг само.Благодаря за превода. Изясни се, че няма да се появи бащата на Керимшах, другото е в мъгла ...
  Баде ми хареса още с първото си появяване. Енергична , кадърен адвокат, умна ,и явно е  добро сърце

Началника е мъртъв може би, май държи пистолет, самоубил ли се е или са го самоубили

А ФаХир са огИн BlushNature FireNature BoomMisc Bomb

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:47 от araselia

# 558
  • Пловдив

Нали трейлърите са затова да ни объркват. Може би целта е да отвлекат Фара, по нареждане на Ага - правя връзка с 1-ви трейлър - има разговор м/у двамата. Отиват на пикник или в някоя от многото къщи, които имат и после Тахир ще я спаси. Вечерта ще има любов...

Сутринта Фара е с белия потник и вечерта на спалнята също.

# 559

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Снощи сме имали трейлър - благодарности за превода!
Съвсем  ми объркаха сценария.
 И пикника е в два варианта -  един в мечтите и един в реалността.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 06:53 от Марта_49

# 560
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник.
Дано и днес имаме нещо ново, свикнахме така.

Енгин постна в сторито си трейлър 2.

# 561

Добро утро🤗

1 ден остана до продължението на нашия сериал. Да видим дали ще ни изненадат с още нещо. Като например визуализация на тази сцена😄☺️😉

Хубав ден, момичета🥰

# 562
  • Варна
Привет, момичета Two Hearts

Хайде, не остана до сряда Smile много.. Всички май сме се вторачили в този момент

Как само са го загатнали и ни дразнят, не е истина Smiling Imp много хитро от тяхна страна !

Cataleya_23 Yellow Heart  това с визуализацията ми харесва, ама най-вероятно ще ни държат до сряда вечер на нашите визуализации Smile
Да видим, колко са смели нашите очаквания и дали Фара и Тахир са по-смели от тях Stuck Out Tongue

Хубав ден ви желая !

# 563

Anista💓 дано те да са по-смели и да надхвърлят очакванията ни. Моите не са големи, щом става въпрос за турски сериал🙂 Но пък ако искат висок рейтинг, трябва да наблегнат повече на любовната история. Всички това искат да гледат според мен, а и има защо. Разкошни са и двамата!

# 564
  • Пловдив

Виждаме две уплашени лица - Иляс, Орхан. Н-к полицията е самоубит от един от двамата.
Виждаме Керимшах как си играе със статуетката на бялото агънце, да си спомним и Али Галип как гали живо бяло такова и Керимша си играеше с него назад в историята, дори имаше видения с него... Агата ще връща/отмъщава на Тахир за предадения пистолет на Мехмет като доказателство за да спаси Фара и Керимша. Мехмет ще направи връзката с бележката на Алп, с помощта на Баде... Но и Тахир ще разбере - подсказаха ни от Фокс: Какво ще направи Тахир, когато разбере... Значи нещо ще направи. Вървим към развръзки. Фара каза на Тахир: Ако семейството му разбере, че това е дете на покойния им син... Те ще ми вземат Керимшах.

Защо обаче си мисля, че бащата ще е жив и това ще видим в обещаната история за втори сезон.
Писах, най-интересно ще е, да се появи на финала на 1 сезон.

# 565
  • Варна

Виждаме две уплашени лица - Иляс, Орхан. Н-к полицията е самоубит от един от двамата.

Защо обаче си мисля, че бащата ще е жив и това ще видим в обещаната история за втори сезон.
Писах, най-интересно ще е, да се появи на финала на 1 сезон.

Аз залагам на Иляс, той е по мокрите поръчки Rage  то и видът му е такъв, още от началото е с качулка на главата и ръкавици ...

Да, може би си права си, Може и да е жив, пак ни пускат по пързалката Smile

# 566

След сериите досега и след последния трейлър, ето по какъв начин натаманих пъзела в главата си: Laughing
Няма две конкретни личности, които са бяло и черно агънце. "Бяло агънце, черно агънце" е името на организацията на Орхан  и неговите "футболисти". Орхан, след причиненото му от Али Галип, раняването, отнемането на любимата, както и след като още 20 години като полицай не е успял да го тикне в затвора, е обсебен от идеята за мъст. Неговата нелегална организация мъсти  на всички, свързани с Али Галип, вкл. и на тези полицаи, които са му станали слуги. Началникът е бил такъв, такъв е станал и Алп. Затова и двамата са убити от Орхановите хора (Иляс е един от тях).Алп е научил нещо за тази организация, затова е носел листчето с името й на този, с когото е имал среща (Иляс, най-вероятно, без да знае, че и Иляс е от тази организация).

# 567
Буркина, възможно е да е така

Пускат снимки

# 568
  • Пловдив

Въведение към епизод 11:

Смъртта на донора промени всичко. Фара смята, че тази смърт не е била просто инцидент. Въпреки че Тахир крие това от Фара, той преследва престъпника и подбудителя.

Всичко е обърнато с главата надолу в резултат на необмисления акт на Тахир. Наложително е Тахир и Фара да се подслонят в по-защитена къща от къщата на Ага.

Мехмет, от друга страна, вече е сигурен за изтичане на информация за сигурността, докато проучва какво е черното агне. Какви са тези черно-бели агнета? Кой стои зад това?

Редно ли е Баде, която е разбрала, че чичо й е убил донора, да съобщи тази информация на Мехмет? И каквото и да се случи, може ли Фара да избяга от любовта си към Тахир?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 16:14 от mariana51

# 569
Здравейте момичета Two Hearts
Цял ден на работа, имам да чета и да гледам какво сте сложили.
От двата трейлъра и озета -  само засилиха интереса ми към серията. Объркаха ми сценария, а като прочетох и вас - още повече.
Не ми е ясно обаче едно - защо Фара и Керимша са в дома на Агата, а за Сепиде пък  въобще. Перихан е при Гьонюл.
Необмисленият ход на Тахир си мисля, че е свързан със задачата която постави на адвоката. Най-вероятно с това  да отворят "Кутията на Пандора"

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 19:51 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт