Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 630

Да, сбъркана работа е при тях. Добре че има къде да я гледаме цялата сцена. Вече е навсякъде🙃
Значи, може да дават как се убиват и стрелят, а целувки не може. Ами аз примерно се ужасявам от сцени като тази с убития началник. Не мога да гледам такива, ама това го допускат!

Марианка 💓и аз не мога да им се нагледам.  На 100% истинска целувка, каквито бяха и при Елиф и Йомер. Но тук май беше още по-страстно. Тахир е истински мъж и се спря, респект! Повечето веднага биха се възползвали от пийнала жена. И беше прав. Тя умираше от срам като се събуди и като се сети какви ги вършиха😊😊😊
И сега се почна с всякакъв вид коментари, че е прекалено истинско...сещайте се🙃

# 631

Да, сбъркана работа е при тях. Добре че има къде да я гледаме цялата сцена. Вече е навсякъде🙃
Значи, може да дават как се убиват и стрелят, а целувки не може. Ами аз примерно се ужасявам от сцени като тази с убития началник. Не мога да гледам такива, ама това го допускат!

Марианка 💓и аз не мога да им се нагледам.  На 100% истинска целувка, каквито бяха и при Елиф и Йомер. Но тук май беше още по-страстно. Тахир е истински мъж и се спря, респект! Повечето веднага биха се възползвали от пийнала жена. И беше прав. Тя умираше от срам като се събуди и като се сети какви ги вършиха😊😊😊
И сега се почна с всякакъв вид коментари, че е прекалено истинско...сещайте се🙃

+100 .
    Я си  представете такава сцена с половинката си и в стаята да има минимум 4 човека още - оператор, режисьор ,осветител, човек за звука . Дали няма да ви пука и ще сте естествени както сте и със своя човек. Smirk съмнявам се. Така че това е висш пилотаж актьорско майсторство, независимо актьорите в какви отношения са. В интервюта всички актьори казват,че най-трудни са любовните сцени, в българските сериали изобщо не им се получават, независимо колко красиви са актьорите.

# 632
Привет.
 Не успях да изглидам  цялата серия, но видях огъня между Фара и Тахир.  Тахир както винаги брани чувствата и сърцето на Фара.  Не се възползва от момента. А пък Енгин показа колко трудно му беше. Blush

Ее направо, като истинска си беше цялата сцена  JoyNature Boom
Предполагам,че се дължи на високите заложби на Енгин и  Демет, като актьори.
Винаги съм се чудила на турците,показват насилието като нещо естествено,  пък целувките аморални. Все пак имаме различна култура и вяра.
Орхан и Али Галип ми стават  все по противни.
Зя капак и бащата на Керим.  Мисля, че бързо ще разбере,че не е добър човек.   Детето е много умно  за възрастта си,  а и е възпитано с нипринудената доброта и чисто сърце но майка си.

# 633
  • Пловдив

Ама се върна и я целуна, иска я, но не сега, не така...
Ще дочакаме и този момент.
Колко ли пъти са я заснемали...

# 634
2млн гледания Champagne

JoyJoyJoyJoy

# 635
Аз дори аватара не се сдържах да не сменя от тази сцена. Огън са тия двамата, нямам търпение да гледам още любов от тях, оставят ме без дъх. Чакам серията с букви с нетърпение. Не че не попрегледах отделни сцени, просто любопитството ми надделява  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 11:29 от Priya

# 636
  • Варна
Ей, хора сутринта бяхте на целувката, сега се добрах до компа и вий още сте там Stuck Out Tongue Closed Eyes
Само за целувки си мислите Smile Kiss

Еми не е честно да ни съсипват удоволствието, ама защо са се самоцензурирали ???

Я сега ми кажете къде да я гледам, щом тез тъпа..ри са я орязали в серията, че нямам инстаграм, сложете
някакъв клип ако има, плийз ...

Не се и съмнявам в способностите на Енгин, винаги е бил на супер ниво в любовните сцени, не могат го стигна ...
всякакви целувки и нежни, и страстни, и каквито си пожелаете Heart Eyes Със всички свои герои ни го е доказал Yellow Heart Как ги умее тези работи ..
Ами той е без целувка те кара да почувстваш любовта, която изпитва героя му към любимата . Сцената в колата когато Фара заспа беше великолепна, няколко движения само - с такава нежност свали седалката и я зави със сакото.. Нищо работа, но така изиграно .... е няма такава актьорска игра Yellow Heart

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 21:52 от Аnista

# 637
Хубаво всички сте оптимисти и се радвате на романтичните моменти, но още следващата серия ще бъдем приземени. Такова мазало стана с елиминирането на донора, че не виждам как Фара ще се стърпи срещу Али Галип. Значи тайна, която се знае от още един човек - вече не е тайна. Знаят Бекир, онзи "дебелото агне", Баде, Мехмет и Фара.
Но дали и Тахир не го подозира? Да не се е сетил за това, за което се сети Мехмет? Не го вярвам.
А и факта, че бащата на Керимша е жив допълнително ще усложни ситуацията.

# 638
https://www.instagram.com/reel/CsE03GLNLIV/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Аниста💓 това е линк към Инстаграм с клипчето. В официалният акаунт на Adim Farah е и Енгин също го е лайкнал🙂
Енгин има само Инстаграм, така че те съветвам да си създадеш и ти😉

Аз  гледам там и също правят много клипчета в Тик Ток 🙂

# 639
  • Варна
https://www.instagram.com/reel/CsE03GLNLIV/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Аниста💓 това е линк към Инстаграм с клипчето. В официалният акаунт на Adim Farah е и Енгин също го е лайкнал🙂
Енгин има само Инстаграм, така че те съветвам да си създадеш и ти😉

Аз  гледам там и също правят много клипчета в Тик Ток 🙂

Cataleya_23 Yellow Heart  много ти благодаря  !
Еми, май е време за  Инстаграм ...

# 640
Ей, хора сутринта бяхте на целувката, сега се добрах до компа и вий още сте там Stuck Out Tongue Closed Eyes

Я сега ми кажете къде да я гледам, щом тез тъпа..ри са я орязали в серията, че нямам инстаграм, сложете
някакъв клип ако има, плийз ...

Аниста, няма и да мръдна от тук скоро , даже си взех 1 ден отпуск утре, че акъла ми е другаде и никаква не я върша на работа Nerd (шегувам се, за друго я взех отпуската, ама е тъкмо навреме де Stuck Out Tongue Winking Eye)

Аз също нямам инстаграм, гледам в туитър ,там има много клипове , давам ти линк за 2-милионния

https://twitter.com/attianadizix/status/1656735477955690497

# 641
  • Варна

Аниста, няма и да мръдна от тук скоро , даже си взех 1 ден отпуск утре, че акъла ми е другаде и никаква не я върша на работа Nerd (шегувам се, за друго я взех отпуската, ама е тъкмо навреме де Stuck Out Tongue Winking Eye)

Аз също нямам инстаграм, гледам в туитър ,там има много клипове , давам ти линк за 2-милионния

https://twitter.com/attianadizix/status/1656735477955690497
Мерси,  araselia Two Hearts , браво, за по-малко от  денонощие 2 милиона гледания, ами те така създават май по голям интерес, няма лошо ! 

Прекрасни са и двамата, те вече са най-харизматичната двойка ! Балсам за романтични души Heartbeat

Марта Yellow Heart каквото и да става те ще са заедно, вярвам в щастливия край !! Heart Decoration

# 642

Araselia🥰, разсмя ме😄

Зациклила съм и аз тук❤️

Но като изгледам серията с превод, ще ми се стъжни, знам☹️

Положението е зле...Големи разкрития...подозирахме за Орхан, ама чак толкова, не. Чок шашардъ😲

# 643
Зааформя  се  голяма каша около Фара и Тахир.
Ще  има много драма, трягедии и трудни ситуации.   Сложни избори и сълзи. Напълно очаквано е.  Ситуацията между Фара и Тахир си усложнява и изглежда все по-невъзможно да са заедно.  Интересно е как, ще разплетат всички тайни.  Определено  съм оптимист,че ще се борят рамо до рамо. Вярвам в щастливата развръзка накрая. Двамата братя ще погнат злодеите.
Мисля си, че  Баде и Бекир, ще се обърнат  срещу Галип.  Много е подъл и със сигурност  повече им е навредил,  отколкото помогнал.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт