Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 135

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Много интересни предположения. На Мехмет /според мен/ доста време ще му отнеме да прозре истината и да разкрие истинския убиец. Няма нужната прозорливост. Ако Илияс подмени уликите, Тахир би се оказал в трудно положение.
Да ама нали всъщност трябва да имаме три куршума -  един убил Алп, втори от пистолета на Каан, този който намериха забит в заведението и трети от пистолета на Тахир.
Какво е изхвърлил Илияс тогава?
На ранина ми е трудно да подреждам предположения, а и трябва да тръгвам на работа.

Ех, къде беше  гл. комисар Йомер Демир, къде е Мехмет Кошанер...

# 136
  • Пловдив

Добро утро в петък.
Марта, ако има истина в предположението, Иляс ще подмени втория - този убил Алп и търсейки пистолета изстрелял го, ще стигнат до Тахир. Ще подмени...

И стигаме до Фара, ще не ще, ще трябва да свидетелства. Няма как - трябва да спасява мъжа си. Всичко обаче предстои. Отивам да проверя в еп. 1, дали тя видя кога и откъде влезе Тахир.

Да честитим празника на всички приятели мюсюлмани.
Фокс: https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1649291882076225541
Весели празници, за които копнеете с любимите хора!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 09:22 от mariana51

# 137
  • Варна
Добро утро, момичета !
Бая ни оплетоха СЦ, отлична работа Heart Eyes Тоз Иляз не съм го наблюдавала изкъсо досега, а може и да са ни давали подсказки с неговото поведение, напр. как спокойно излъга Мехмет как е изтървал Сепиде или просто реакциите му, които признавам си не съм следила Smiling Imp

https://twitter.com/FulyaEngine/status/1649155311733813248

Предположение - не случайно ни пуснаха и Иляс в трейлъра:

Имам много лошо предположение, готови ли сте? Мехмет специално провокира Тахир да стреля с пистолета си, като облече бронежилетка. Така куршумът остана в жилетката.
Тъй като е отстранен от служба, той ще даде куршума на Иляс, за да го прегледа. Тъй като убиецът е Иляс, той ще смени куршумите.

Допълвам: Не случайно дава папката на Фара - с балистичния доклад. Все едно Тахир е убиеца на Алп. Затова Фара накрая така говори за любовта. След радост, следва гадост.

Допълвам отново с мнение - https://twitter.com/FulyaEngine/status/1649160632841777155:
И тестът на Фара ще започне веднага щом Мехмет даде своето доказателство на Фара. „Значи беше толкова сигурна в мен“, попита Тахир в епизода на сцената с колата. „Бях сигурна“, каза Фара. Така че не беше напразно този диалог. Да видим на кой и в ​​какво вярва Фара?

Много логично предположение, Мехмет е достатъчно луд да скочи да го стрелят с тази цел Smile
Засега много ми е интересен Орхан и каква е неговата история. Как само ни завъртяха с него, не е истина, тихичък, благ и мил, а пък да видим сега какво ще изкочи от храста !

Ха-ха , страхотна фотосесия им направи Хайдар, особено снимката дето е на мястото на младоженеца Stuck Out Tongue Winking Eye

Я малко сватбени снимки за спокоен сън Wink

Хубав да е денят ви!

# 138
Аниста, и мен ми стана смешно,че младоженеца го има само на едно място и то в гръб Joy

Иляз и аз не съм го наблюдавала съсредоточено, изтървах го Simple Smile, видя ми се един хрисим, изпълняващ заповеди без много да коментира . За Сепиде си викам има добро сърце това полицайче, пусна я , а може би просто не му се занимаваше да се разправя да я кара , да я предава на емиграционните, все му е тая за нея , за туй я пусна .

# 139
  • Пловдив

https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l-210963629_21985

Малкият сладур Растин честити празника днес: Желая на всички здраве, щастие и спокойна почивка. 😊
Весели празници.

И Демет в сторито си пожелава: Güzel bayramlar/Весели празници.

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1649367387425198081/photo/1

Фокс: Нека поговорим малко за Тахир.
СИЛЕН, СИМПАТИЧЕН, УМЕН, КРАСИВ, ТАЛАНТЛИВ, ХАРИЗМАТИЧЕН

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 15:42 от mariana51

# 140
След тази характеристика на Тахир, остава сам да разбере кой е убиецът на Алп.
Но Фара да му каже и на него за двата изстрела. Явно комисарят няма да направи нищо. Ще арестува Тахир воден от амбицията, че виновникът е от Акънджъ.

# 141
Прочетох преди малко в темата за Туба:
Снимките на сезон 2 и 3 на сериала „Другото аз“ ще започнат през август и ще завършат през ноември.
Двата сезона ще бъдат показани през 2024 г. в Netflix

Това за нашия сериал е лоша новина - или няма да има втори сезон на Фарата....
Или, в другия вариант, Мехмет ще бъде занулен в края на първия....:
Дано дотогава двамата братя разберат, че са такива и се разправят подобаващо с истинските виновници!

# 142
  • Пловдив

Малко зад кадър...
Burkina, не разбрах какво общо има нашият проект с този на Туба...

# 143
Буркина,има предвид,че Фърат Танъш  играе в проекта на Туба . И трябва да напусне нашия може би...

# 144
  • Пловдив

Първата целувка...
Помните ли, когато Туба дойде в сериала "Дъщерята на послника". Също имаше ангажимент и договора и бе за 15 епизода. Тя си снима ангажиментите към нашия сериал по сценарий, а екипът продължи и след нея. Режисьорите си знят работа и се съобразяват с другите проекти на актьорите. Няма страшно за Фърат. Оправен е, ще се справи и с двата проекта.

# 145

Здравейте вечерно!
Толкова много предположения за развитието на историята, само бих  добавила, че "този, който ще страда най-много" е Керимша.  Харесваше Тахир, за него той беше  приятел и човек на когото довери своите съвсем не детски тайни, пазени ревниво от майка му.  А именно, че живее с мисълта, че "утре" /като ден/ може и да не дойде.

# 146
  • Пловдив

https://www.instagram.com/reel/CrToNylBvfi/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Добро утро в събота и една хубава новина.
От 7 май започва излъчването на "Казвам се Фара" по MBC4 на арабски език. (MBC4 излъчва сериали и токшоута от Съединените щати, Турция, Обединеното кралство и Австралия на арабски.)

Клик върху линка, за да чуем промото на арабски.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1649510436931346434
Новината вече е в нет пространстото от всички издания в Турция - слагам този линк: Televizyon Dünyası

С участието на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, сериалът "Казвам се Фара" ще започне да се излъчва по телевизионния канал MBC4 от 7 май и също така ще се излъчва на Shahid, водещата в света арабска цифрова платформа за излъчване.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 06:59 от mariana51

# 147

Добро съботно утро!
Нека денят ни да е хубав и спорен!

Сериалът набира международна известност и това е супер новина!
Обаче в последната серия най-малко внимание обърнаха на Керимша - този донор пеша ли идва от Латинска Америка? Сега когато положението около Тахир ще се усложни и като нищо Мехмет може да  го вкара в затвора, Керимша ще загуби така нужната му подкрепа от Тахир аби.
Илияс да излезе по-прозорлив от Мехмет и от Тахир взети заедно, че да им свие номер с подмяна на улика?
Някой умен кукловод дърпа конците на Илияс, но кой? Дали Орхан?

# 148
Добро утро!

Домъчня ми за тази прическа Joy

Хубави почивни дни!

# 149
  • Варна
Добро утро, момичета !
Усмихнат ден !

Добро утро в събота и една хубава новина.
От 7 май започва излъчването на "Казвам се Фара" по MBC4 на арабски език. (MBC4 излъчва сериали и токшоута от Съединените щати, Турция, Обединеното кралство и Австралия на арабски.)

Новината вече е в нет пространстото от всички издания в Турция - слагам този линк: Televizyon Dünyası

С участието на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, сериалът "Казвам се Фара" ще започне да се излъчва по телевизионния канал MBC4 от 7 май и също така ще се излъчва на Shahid, водещата в света арабска цифрова платформа за излъчване.

Супер новина! Сериала си има зрители и те са извън Турция, нищо ново за качествените филми! Радвам се и че сценария на "Казвам се Фара" не е турски и дано не са го потурчили много Rage Техните сценаристи вече се изчерпаха много за съжаление !

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 10:23 от Аnista

Общи условия

Активация на акаунт