Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

В момента върви акция в туитър с таг: HepSeninleyiz Fahir/Ние сме винаги с вас Fahir.

# 181

В момента върви акция в туитър с таг: HepSeninleyiz Fahir/Ние сме винаги с вас Fahir.
Добър екип  направиха, затова всичко им се получава.
Нещо като трейлър няма ли да има?

# 182
Прав е човека, обаче така се оцелява, не с мекушав характер, затова я уважава и и се възхищава в крайна сметка.
Респектира го , търкулнало се гърнето и си намерило похлупака Heart Eyes

Ама наистина е мамин синче Каан , каквото му каже майка му ,това е , думата и на две не става. А тя каква е бойна, грабна пушката все едно точилката взе Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 22:40 от araselia

# 183
  • Варна

И продължавам със смеха Joy

araselia Two Hearts хубаво, че приложи снимков материал, паднах и аз от смях с тез двамата Smile
той и Тахир се включи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Изобщо евалла на СЦ, много добре им се получават диалозите, и сериозните, и смешните !

# 184
И срещата на братята, почернелите очи на Тахир, Аниста Hands Plus1, страх да те хване Flushed

Секунди разлика, а погледа е различен - първо виждам нотка жалост към жертвата, в следващия вече студенина и непреклонност да се изпълни задачата.

и пистолета под масата

# 185
  • Варна
И срещата на братята, почернелите очи на Тахир, Аниста Hands Plus1, страх да те хване Flushed

Сцената наистина е потресаваща, Тахир мълчеше почти през цялото време, но всякакви емоции се блъскаха в него и беше изиграно от Енгин невероятно, наистина силна сцена, накрая доброто в него надделя Heart
на моменти си беше безцеремонния наемен убиец, а в следващия приятеля от махалата, стахотно ...

# 186

Сцената наистина е потресаваща, Тахир мълчеше почти през цялото време, но всякакви емоции се блъскаха в него и беше изиграно от Енгин невероятно, наистина силна сцена, накрая доброто в него надделя Heart
на моменти си беше безцеремонния наемен убиец, а в следващия приятеля от махалата, стахотно ...

И мен ме разтърси тази сцена. Тахир мълчеше, но в погледа му прочетохме всичко. Енгин за кой ли път играеше само с очи. Тези невероятни очи. Премина през вътрешна борба и успя да пребори злото. Имам чувството, че беше изпаднал в някакъв транс и не чуваше и не виждаше нищо. Докато не влязоха музикантите, които го изкараха от това състояние. И колко неземно красив е в тази сцена. Сега пак я изгледах. Казва всичко, без думи❤️
Араселиа💓 радвам се, че си се сетила за мен , въпреки че това не е моето истинско име разбира се🙂

# 187

Араселиа💓 радвам се, че си се сетила за мен , въпреки че това не е моето истинско име разбира се🙂

Е, аз те познавам с това Simple Smile

Тъй ,изгледах го тоя пореден страхотен епизод.
Сцените на братята са топ , номер едно , след Фахир разбира се , и то по субективни причини  Simple Smile Вижда се общото между двамата ,генът така да се каже. Само не разбрах , какво се случи с Мехмед след като застреляха родителите му пред очите му, той беше под масичката, после избяга ли Thinking Мисля си ,че Орхан не може да не знае че децата на приятеля му са две, а и нали е полицай, това е бебе, да не е куче, че да не се добере до информацията за братчето на Мехмед ,дори и да не знае. Агата 100%знае, но той няма никакви скрупули. Вера - защо в крайна сметка е с Агата, изглежда за да спаси живота на Орхан , обаче и не ми се вижда нещастна, добре се е вписала в обстановката, има син,който обича толкова много, че чак нездравословно.
  Направи ми впечатление, че Мехмет нарича Гюнюл - шекерена ябълка , и Бекир при първото виждане я нарече по същия начин , съвпадение Thinking
  И другото което ми е загадка, като пушката на стената, дето чакам да гръмне - на 13години Гюнюл е избягала от къщи ,защо ..., след три дни я намерили на брега с червен чадър в ръка. Сега на срещата с Каан ,след като разбра че е невинен , пак беше на брега с чадър ,тоя път розов .И пак искаше да бяга с Каан. Тука има нещо странно .

Стана късно, как ще ставам за работа ,не знам.

Последно - 100% Мехмед нарочно предизвика Тахир да стреля, за да има негов куршум , 90% съм за тая теория,май Мариана я сподели,ако не се лъжа. Личеше си бронежилетката и беше откровенно агресивен.

Много жестоко са постъпили с двете момчета

Това май е патент на Енгин. Лека

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 00:59 от araselia

# 188
  • Пловдив

Добро утро в понеделник. В очакване на трейлър  - имали сме седмици с един, имали сме с два, имали сме и с три. Да видим тази с колко ще е.

# 189
  • Варна
Добро утро, момичета !
Хубава седмица и да идва срядата Joy

# 190

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден понеделник!

Замислих се за “ШЕЛ” и нещо ново от тях?

# 191
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CrXik_5t-xX/

Марта, веднага ти отговарям. Вчера Енгин е лайкнал и сложил червено сърчице на този пост в инстаграма на Шел Турция. А те са написали:

С уважение и милост си спомняме всички, които участваха в нашето учредително събрание, особено великия лидер Мустафа Кемал Ататюрк, 100-годишнината на страната ни. В нашите години винаги гледаме с надежда към бъдещето с новите поколения.
Честит 23 април, ден на националния суверенитет и ден на детето.

Еееее, няма друга такава екранна двойка: https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1650424344055619586

Снимката е пусната от к-л Фокс и пишат: Искахме да започнем седмицата с FaHir.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 12:16 от mariana51

# 192
Канал Фокс добре рекламира сериала.
Чакаме трейлър, нали?

# 193

Вай бе! 🔥Да сложа и аз тази красива двойка🧿 Кръвта по ръката на Фара ме смущава в снимката, но поне си личи че е изкуствена😊
Марта💓 чакаме си трейлър бомба и легендарен епизод в сряда! А само като чуя легендарно веднага се сещам за Санджар и Наре😄 Но тук се създава нова легенда #FaHir💗

# 194
  • Пловдив

https://twitter.com/diziitakipcisii/status/1650198813548638208

Прочетох в нета следната новина.
Предполагам, че някои от вас са чели за скандалите около сериала "Kızılcık Şerbeti"/"Боровинков шербет". Наказан е  да не се излъчва 5 седмици заради насилието на жени. Не знам докъде са стигнали Шоу тв и турският СЕМ в търсенето на правото си, той по принцип се излъчва в ден петък.
Та, новината е, че със своя специален епизод "Боровинков шербет" ще се излъчи в сряда - в нашия ден. Е, от толкова дни в седмицата избраха сряда. Зрителите ще го гледат заради скандалите, ако са разбрали за промяната на деня, а ние - исторически сериал, специален шербетен сериал...

Ако Шоу тв пускат епизод без да е разрешен спора , веднъж ги спряха по време на решението за наказание, има опасност от отнемане на лиценз. Ще видим какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт