Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 46 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Така и не разбрах как да слагам по-големи гифове

Ами освен да ви пожелая лека нощ Blush ако можете да заспите Stuck Out Tongue Winking Eye

Araselia💓мерси за снимките и обясненията за епизода.
Аз не мога да заспя😊😊😊
Гледам си горещата сцена и си пия винцето.
Другото не съм гледала още, така че няма да коментирам засега.
Лека вечер🥰

# 616
  • Пловдив

На снимката пише: С леля ми Демет
чичо ми Енгин
по време на посещение

https://twitter.com/AdbaTv/status/1656430360727617540

Сцената на Фара и Тахир достигна 1,3 милиона гледания в рамките на 3 часа след пускането си.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 02:54 от mariana51

# 617
Добро утро!

Симпатизирах на Каан, но тук ме издразни, що за демонстрация беше това Rage. А бе лекето трудно ще излезе от него ми се струва, ще страда това момиче

# 618
Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Почти нищо не разбрах от серията снощи, само това че бащата на Керимша е жив и най- вероятно ще е най- големият дразнител занапред. Май мечтата на Тахир за семейство  истинско ще си остане само мечта. Детето вече на два пъти споменава баща си, а Тахир аби ще си остане  само като такъв.
Не ми се иска  трета история представена ни от Енгин да завърши трагично за героя му.
Снощи се радвахте на романтиката между Тахир и Фара, но аз бях със свито сърце и сякаш очаквам лош край. Песимизъм някакъв ми се върти…

# 619

Добро утро🤗

Марта💓 аз изобщо не съм се съмнявала, че е жив. Нали трябва да дойде и да ги тормози във втори сезон. Сигурно наистина сезонът ще завърши с появяването му, както предполага Марианка.
Не искам и да си помислям да ни лишат от щастлив край, но всичко зависи от сценаристите. И аз не желая нито един герой на Енгин да свършва като Даахан или Тек. Като се сетя за Даахан, как гледах и онлайн тогава😭 Много нелеп край бяха измислили.
Тахир е страдал цял живот, не е видял нищо от доброто в живота, когато си помисли, че причината да живее му е отнета, искаше да се погуби. После тя отново му припомни как да диша. Любовта им започна. Дано да ни ги запазят до самия край заедно и да завърши щастливо всичко, след много препятствия.
Дано Тахир един ден има истинско семейство и нормален живот с тях. Дано Керимшах го приеме за баща, след като види че истинския му баща е лош човек.
Дано тази история да не се превръща в обречена! Нека се надяваме на това!💗

# 620
  • Варна
Добро утро, момичета Yellow Heart

Супер си беше серията, имаше пак от всичко. Това дето толкова чакахме, естествено пак не ни стигна, доста ни подхлъзнаха с фраговете, ама  ние се хващаме Smile

Да, тегаво ще става и с бащата като дойде, но нека сме с позитивна нагласа. И аз се надявам на хубав край!
Дали има вече нещо общо с оригинала нашия сериал се питам, ама кой да ми отговори Smirk

образи безподобни Smile

Хубав ден !

# 621

Да се разведрим малко с тези страстни целувки😊

Снощи гледах и в тубето сцената, всичко са орязали. Ужас. После само в Инстаграма си я превъртах, там е със 175 хиляди гледания в момента, но цялата сцена.

# 622
  • Пловдив

Добро утро - да не забравите да направите утринна гимнастика...

# 623
Дали има вече нещо общо с оригинала нашия сериал се питам, ама кой да ми отговори Smirk
Гледала съм само американската версия и още от самото начало няма почти никакви съвпадения, освен че Фара (Тони) е нелегална мигрантка, доктор по образование и чистачка по неволя, с болно дете и става свидетелка на убийство, с което се забърква с мафията. Всички други образи, сюжетни линии и обрати са изцяло плод на сценарийния екип Hands V

# 624
  • Варна
Гледала съм само американската версия и още от самото начало няма почти никакви съвпадения, освен че Фара (Тони) е нелегална мигрантка, доктор по образование и чистачка по неволя, с болно дете и става свидетелка на убийство, с което се забърква с мафията. Всички други образи, сюжетни линии и обрати са изцяло плод на сценарийния екип Hands V
super_katia Two Hearts благодаря ти за отговора, предположих, че са го потурчили здраво Smile
Но поне основни персонажи, примерно бащата на детето има ли го ?
И края какъв е ?? Thinking  Не знам дали другите момичета искат да знаят, но аз искам , може и на лични Smile ако знаеш разбира се !

Да се разведрим малко с тези страстни целувки😊

Снощи гледах и в тубето сцената, всичко са орязали. Ужас. После само в Инстаграма си я превъртах, там е със 175 хиляди гледания в момента, но цялата сцена.
ейй, че тъпо, те с техните морални стожери Smiling Imp големи моралисти ....

# 625

Добро утро - да не забравите да направите утринна гимнастика...

Марианче , добре започваме, как му стърчат краката на Тахир, трябва му легло по поръчка Joy

Добро утро! Да гледаме положително, Марта, живей за мига Simple Smile Аз по-реалистична целувка и естествена сцена в турско дизи не съм гледала, ако някой може да покаже - чакам (щото аз и не съм гледала много сериали, ама те такива неща из туитъра не остават незабелязани)

# 626
  • Пловдив

Толкова сме нагоре, че ще стигнем върха на черешата.

Да сложа и конкуренцията:

Скрит текст:

Както винаги благодарят на зрителите гледали сериала.

И социалният рейтинг.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1656560939322187776

Сред сериалите, излъчени снощи, "Казвам се Фара" беше единственият сериал, който повиши процентите си във всичките 3 групи.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 10:47 от mariana51

# 627
Рейтинги-мрейтинги, в туитър цяла нощ беше купон , още сме на черешата и ще продължи поне до другата седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

Д-р Фара беше много красива и елегантна като отиде в болницата Sunglasses

Енгин пак ги е разсмивал Grinning

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:53 от araselia

# 628
  • Пловдив

Не мога да им се нагледам.
Такова уважение от Тахир, да не съжалява утре...

# 629
Момичета Two Hearts
Сега гледам в Ютуб - целувка йок. Поне тази която снощи успях да видя на онлайн гледането.
Да ги и ******* моралистите. Кога Тахир  трябваше да убива Фара - можеше всичко. Кога да се целуват - не може.

Общи условия

Активация на акаунт