Опита за самоубийство, като някакъв вид вина на Фара ли го разгледаш?
Мисля,че тя няма никаква вина в случая. Първо той е доста хлътнал и обсебен от нея. На моменти чак ми се струва плащешо,след този случай. Като последен шанс, мечта, някакъв стереотип, отдавник за сламка. Второ, допусна да мечтае твърде рано за общото им бъдеще. Най-малко са си напълно непознати, все още нямат изградена връзка.
Фара ясно показа,че нейния свят е различен от този на Тахир. Друг е въпроса,че най-вероятно ще бъде винаги под неговата закрила, оттук нататък. Ще ми се да видим едни различни техни взаимоотношения, без насилие, пистолети и кръв. Изграждани спокойно без претискане. Тогава нещата щяха да са други. Много по-красиви .
Надявам се Тахир да не е наранен, след появата на бащата на Керим. Първо детето гледа на него, като на Аби. Второ- Какви ли емоции ще предизвика срещата на Фара с бившия й любим?
Трябва да призная,че Али Галип ясно прозря нещата. Заради Фара Тахир си изгуби ума.
Това което ми се,иска е той да спре да е активната страна и да бъде майка орлица за нея. За да видим Фара,която признава чувства си, търси го и го иска в живота си. Това което ми се,иска е той да спре да е активната страна и да бъде майка орлица за нея. За да видим Фара,която признава чувства си, търси го и го иска в живота си.

дано да е скоро ! Тахир е толкова внимателен с Фара, търси всякакви начини да я успокои. Търси и стрелеца, който уби донора, но дали ще стигне до него ? Може би следващите събития ще го накарат да остави разследването, но все ще дойде момента, когато ще разбере истината. Кръгът се стеснява около тайната на Орхан и Али Галип, докога ще я удържат, доста са самонадеяни. Дали няма Иляс да кривне из пътя. Сега се замислих пак за големия въпрос, всъщност Алп с кого е имал среща преди да го убият?? Той е бил под прикритие, но е минал на другия фронт, кого е искал да предупреди за това, което е разбрал за връзката между полиция и мафия ?
По добре така ...