ОКТОМВРИйче мъничко в коремчето расте, очакваме пола да се разбере 💓👶💙"

• 47 095
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Когато имах зацапване и аз го пиех всеки ден плюс Дуфастона, но го спрях щом ми спря зацапването. Да и това го има с червата, стомаха…. На мен лично стомаха ми е станал явно доста чувствителен, когато хапна нещо не до толкова полезно и веднага ме свива корем. Неприятно.

# 151
Момичета, от няколко дни, даже може би седмици се чувствам ужасно. Чувствам се подута, дебела и грозна. Никога не съм имала проблеми със самочувствието и това ми идва като шок. Някоя има ли подобен проблем? Силно се надявам да е от хормоните и да премине в някакъв момент.

# 152
Според мен е от хормоните. Аз периодично се чувствам зле, след това ми идва някакъв пауър. После пак нещо ми скимва, че не съм хубава, дрехите не ми седят. Просто е период, който ще премине.

# 153
Мдааа и аз вече се чудя какво да обличам ..Дънките ми стават, но трябва да ги нося разкопчани, тоест не става 😂
Нося само клинове и анцузи и то добре, че винаги съм обичала по-широко да ми е, че сега имам мегдан и не ми стягат за сега ✊

# 154
Здравейте, момичета,
И на мен днес не ми е много добре. ВИе ми се свят, доста съм изморена и постоянно ми причернява, явно пак съм свалила кръвното. Но и не сме ходили никъде цял ден, защото много вали и може и от това да е. Тази седмица беше много натоварена от към работа и може и да съм преуморена.
С дрехите нямам проблем за сега, защото аз нося само рокли. Купих си единствено долнище на анцуг за бременни за вкъщи, защото ходех с клинове, а сега не ми е конфортно. Като цяло последните две-три години ми е трудно с намирането на дрехи, защото не обичам да пазарувам и поръчвам всичко онлайн, а не знам защо, всичко в С размер е станало огромно.... Та сега повечето ми рокли, понеже са широки, ще мога да си ги нося дълго време.
Аз също продължавам с Дуфастон-а, като от понеделник трябва да го намаля на 1 на ден. Но шпа пия при нужда. Като цяло приемам фолиева, дуфастон, витамин Д +К2 и витамин Б12. АГ каза за сега да не взимам комбинирани витамини, а да се храня пълноценно. 

# 155
Малко да се разсеем. Някой, който вече знае пола пробвал ли е със сода  какво показва 😋Днес пробвах вече от нетърпение и се чудя до колко е вярно 😊Показа момче, но аз си чакам панделката 😀

# 156
Малко да се разсеем. Някой, който вече знае пола пробвал ли е със сода  какво показва 😋Днес пробвах вече от нетърпение и се чудя до колко е вярно 😊Показа момче, но аз си чакам панделката 😀

Как се прави ? 😆

# 157
Аз знам пола. Изобщо не вярвам на бабини глупости, но ако държите ще пробвам и ще кажа какъв е резултатът. Simple Smile

# 158
Здравейте, момичета. Включвам се и при вас след като ми промениха датата на термина. Някакси личната ми го беше сметнала за 7ми Ноември, а сега АГ то каза 23ти Октомври. Та здравейте. В 14та седмица влизам утре, чакаме момиченце. Как успяхте да изпишете две теми? Хах ще има да наваксам докато ви поопозная. Казвам се Надя ат Варна, забременях след инвитро. Имам Хашимото и тромбофилия и след стимулацията доста кисти с които още се борим, но слава на бога започнаха да намаляват след като се образува плацентата. Вече почти не ми се гади, освен ако не си хапна повечко, което гледам да не правя. Пожелавам успех на всички мами Simple Smile

# 159

Как се прави ? 😆
Четох за две супени лъжици сода, сложих в чашка + малко урина. Ако шупне било момче, ако няма никаква реакция,момиче. Толкова съм нетърпелива,че реших да пробвам. Някой тук беше писал ,че имали засечка в резултата,та.. викам я да пробвам.

# 160
Аз нямам претенции за пол, така че каквото такова.🥰
Надявам се в Петък на прегледа да се покаже 😁

Дузи Добре дошла.Явно вървим заедно,защото за сега и аз съм с този термин, а и утре влизам в 14 г.с ☺️

# 161
Добро утро, момичета 🌞 Както повечето от вас знаят, бяха ми казали, че ще си имам момиченце. Вчера на един семеен празник казахме и на моите баби и дядовци. Едната ми баба каза, че съм се разхубавила и нямам една пъпчица по лицето, следователно каза, че според нея ще имам момче, защото и тя е била така, когато е била бременна с баща ми. А пък след това със леля ми (сестрата на баща ми), каза, че е била погрозняла, имала пъпки по лицето и т.н. По принцип и аз съм чувала, че ако чакаш момче се разхубавяваш, ако пък е момиче погрозняваш, защото взима от красотата на майката.😆 Явно съм единичен случай, защото още от началото на бременността си казах, че ще е момиче и утре най - вероятно ще ми потвърдят.😂
Аз теста със содата все още се чудя да го направя ли

# 162
Здравейте момичета, добре дошла Надя!
Вкарахте ми мухата в главата за теста със содата и мисля утре да го направя. За сега две мнения имам, че прилича на момиче. Мъжът ми май все още тайничко се надява за момче. И аз имам леки болки или по скоро неразположения. Пия нош па ако ги усетя като болка, а не като дискомфорт. Хич не съм по лекарствата. Аз напоследък се чуствам страхотно, отмина гаденето и сънливостта, имам чудесен апетит и ми е много сладко, когато похапвам. За външния вид съм доволна, че вече си приличам на бременна, а не на дебела и се спрях да нося чувалите. Изкарахме страхотен уикенд, ММ вчера имаше рожден ден. Поздрави от нас!

# 163
Добре дошла, Надя! И аз съм от Варна Simple Smile
Други варненки има ли Simple Smile
Мами, утре съм на преглед, само аз ли съм винаги преди преглед супер притеснена дали всичко е наред.
Имам чувството, че ще се побъркам до утре
Хубава неделя

# 164
Добро утро, момичета 🌞 Както повечето от вас знаят, бяха ми казали, че ще си имам момиченце. Вчера на един семеен празник казахме и на моите баби и дядовци. Едната ми баба каза, че съм се разхубавила и нямам една пъпчица по лицето, следователно каза, че според нея ще имам момче, защото и тя е била така, когато е била бременна с баща ми. А пък след това със леля ми (сестрата на баща ми), каза, че е била погрозняла, имала пъпки по лицето и т.н. По принцип и аз съм чувала, че ако чакаш момче се разхубавяваш, ако пък е момиче погрозняваш, защото взима от красотата на майката.😆 Явно съм единичен случай, защото още от началото на бременността си казах, че ще е момиче и утре най - вероятно ще ми потвърдят.😂
Аз теста със содата все още се чудя да го направя ли
Най-хубава кожа, коса, нокти имах през първата бременност и от нея си имам страхотно момиченце на почти 5 Joy Въобще не вярвай на такива неща. Всеки ми обясняваше, че няма как да изглеждам толкова добре и да съм с момиче - било невъзможно просто... После ми обясняваха, че е невъзможно да кърмя с тези малки гърди, е 1.2 г я кърмих без никакви проблеми и детето ми не е опитвало АМ. Изобщо хорски работи, все да кажат нещо Grinning
Теста със содата по кое време на деня се прави? Със сутрешна урина ли?

Здравей, Надя,
Добре дошла при нас! Много ни е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт