Ългаз му бил виновен, че скрил какво е казал татко му в последният разговор. Какво, по-добре ли щеше да се почувства, ако му беше казал "Татко каза че от теб човек няма да излезе". Ългаз искаше да му спести болката, че баща му си е тръгнал, ядосан на Чънар.
Айлин аз пак да си кажа е отвратително същество.Нагло, неблагодарно.... Чак ми стана жал за Осман. Сега вярно, Осман е идиот, ама има моменти в които и той дори ми се струва цвете пред Айлин. Тази вечер пак беше такъв момент.
За Ефе ми стана много жал. Никое дете не трябва да разбира, че е заченато по този начин. Миличкият, мислеше че ще има силите да се появи пред "баща си" и да му каже каквото има да казва....Но нямаше тази сила. Напълно разбираемо.
Ще има сватба. Йекта и Лачин. Така де...
По криминалните случаи
Бащата на Мелтем е убит. Не се знае от кого. Джейлин подозира Мелтем. Според мен е малкото братче. Бабата, която е сляпа, казва че го е направила тя. Оказа се, че бащата /уф, на тези не можеш да им кажеш бащи/ е продал дъщеря си на негов приятел, демек изживявал се като сводник и то в собственият му дом. Това го разбраха от по-големият брат на Мелтем /който е същият изрод, защото е искал част от парите, нали/. Ерен подивя. Джейлин и Йекта отказаха да са адвокати на баткото /иначе бяха поели да представляват семейството/.
При Йекта в кантората бяха дошли възрастни баба и дядо. Дядото искал да съди една болница, защото "не умрял". Един лекар му бил поставил диагноза рак в последна степен, 3 месеца оставащ живот. Дядото решил като за последно да си поживеят добре с бабата, продали къщата и колата и го ударили на живот, екскурзии... Да, ама трите месеца минали, минали още месеци и не умрял. Не умрял. Оказало се грешна диагноза, дядото си бил съвсем здрав. Сега иска да съди лекаря и болницата.
Дефне видя със собствените си очи как пращат Кадир в затвора. Имаха много хубави сцени батко и сестричка. Чънар продължи да се изживява като жертва, спал цяла нощ на онзи изоставен строеж където убиха Сердар. Парла го намери там, но нашият лигльо и пред нея игра по струната "аз съм вечно неразбран, мен никой не ме иска". Да хванеш и да го плеснеш. Или да ги затвориш в една стая с Айлин и да се оплакват заедно един на друг. Поне да не пречат на другите.

Не успях да помогна.