бащатко ни както се беше шашнал от неочакването съобщение - така се зарадва като го видя да си тупка
, а аз на 12 часови дневни и нощтни смени работех и то дотакава степен се уморявах че неможех да заспя от преумора като се върна чак
/ а после започна да ме разубеждава как съм щяла да ги гледам две деца - нямало ли да ми бъдело тръдно да сме били изчакали - още - какво ли предлагаше се чудя
след като съм бременна в трети месец 

като я нахраних в 3 че до 5 часа гука и се смя на тавана, какво толкова му хареса на този таван
та хем ми беше хубаво хем така ми се спеше
я се обръщаше, я пълзеше, майка му в чудо се е виждала 
все за теб са от мен че знам какво е кофти на другия ден 

) Не че много можехме да мислим след 4-5 ракии и още малко бири де.
. Сега я замества гърдата, вечер добре, ама през деня
. Не ми се иска да го свиквам да заспива така, ето и сега пищи, очите му зачервени за сън, а не може и съм сигурна,ч е дам ли му да суче ще суче 1-2 мин и ще заспи. А трябва да яде в 12ч, сега просто търси да се приспи
. Напоследък му се появиха и колики и сериозно си мисля, че е заради това приспиване с гърдата, защото през час, час и нещо все суква по малко, освен яденето му. Огфффф, преди време ви питах дали ще се откаже от сукането зарди бибата, а сега как да го приуча пак на бибата
.
Явно са в някакви кризи на растежа...ама стига вече кризи де...аз страдам от ПМС а той от критическа
до де ще я докараме така незнам
Тестта веднага лъсна със втора черта...полудах направо..плаках...изпаднах в транс..абе луда работа. Та сега съм решила на вески 30.01 да си правя банкет 

Да са здрави и щастливи!!! Аз си имам двама, че и една рожденичка:-)
Ееееее............. като мине 7.1. и основните празници попривършват, ама само основните, то иначе поводи за веселби винаги се намират.

, а може и защото имах гости
Лошото е, че съм абсолютно сама и вече не си усещам гръб, ръце... Таткото е тук, но прави шкафове в кухнята и няма как да помага. Около мен е строителен обект, но се надявам да си имам шкафове скоро. Вчера дойдоха на гости приятелки, които не бях виждала от бременността. Ахнаха, като ме видяха: "Ах, колко си напълняла." И таткото това повтаря, а лошото е че на мен ми е все едно. 
...но като чета не съм сама и това ме успоява.Не иска да суче-5-10минути в най-добрия случай и после рев и дърпане все едно че сме на тепих за борба,мрънка постоянно,спи малко ужас е просто.Нощес заспа в 4 без 20 чак
и се събуди в 11,30 сутринта.Дето казва леля Зеля прави си всичките номера през ноща-смее се,пее лапа си юмруците/бибата я плюе веднага/.Дано да е криза на растежа,а не нещо по-сериозно.А най-новото което прави е,че се опитва да се изправи-като е легнала на леглото по гръб или е в шезлонга леко надигнат и се напъва и стига почти до седнало положение....

? 
ама впредвид вчерашните и нощни изцепки може да му се е спяло на детето
Аз пък чак сега се оциклих и тече като река някои да го е имал този проблем 
на всичко отгоре като си направих теста и го показах на мъжо, реакцията му беше , това значи ли че си бременна
виж девера ми взе да подскача и от началото каза че ще е племенница
за да можел да я води по дискотеките
ама как го мразя това задължение

. Сега се радвам, че пак съм тук. Зелче много благодаря и аз за старанието при направата на темата ни - супер си. 
Като малка съм имала почти непрекъснато конюнктивит и много трудно се е лекувал - влачил ме е по месец. Сега слагам капки, но е много неприятно - сърби, наболява, лепи , гурели...дано не заразя малкия повторно. 
...Беше голяма радост, рев, смях, рев, смях и така, много хубав спомен. Сега докато пиша се обръщам и гледам малкото човече и не мога да повярвам, как всичко мина и се роди жив и здрав и вече е на 3 месеца. Времето лети