ОКТОМВРИйските сладури правят майките си луди

• 8 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
а аз разбрах че съм бременна на една нощна смяна - толкова гадно ми беше - някой запали цигара до мен и като се затворих в тоалетната неможах да изляза чудех се дали да не повикам даже някоя колежка да ме замести че незнам дали щяха да се справят без мен - това стана на 10 януари - помислих че е грип или нещо вирусно - но като ми закъсня - и направих тест края на януари разбрах че чакаме бебондел  Mr. Green метнахме се на колата и в торакс  ни го показаха малкото сърчице  Heart Eyes бащатко ни както се беше шашнал от неочакването съобщение - така се зарадва като го видя да си тупка  Mr. Green крихме от майка му дори три месеца че чакаме бебе - и накрая като напуснах работа -/ а тя като незнаеше защо едни намеци ми правеше че едва ли не като ми било тежко и съм си подвивала опашката  Close , а аз на 12 часови дневни и нощтни смени работех и то дотакава степен се уморявах че неможех да заспя от преумора като се върна чак   Crazy / а после започна да ме разубеждава как съм щяла да ги гледам две деца - нямало ли да ми бъдело тръдно да сме били изчакали - още - какво ли предлагаше се чудя  newsm78 след като съм бременна в трети месец  #2gunfire
казах и само че нейните деца са с по малка разлика

# 46
хай и от нас  Hug

тази нощ Пламена реши че трябва да гука Crazy като я нахраних в 3 че до 5 часа гука и се смя на тавана, какво толкова му хареса на този таван  newsm78 та хем ми беше хубаво хем така ми се спеше  Mr. Green дано да не е като племенника ми, той като научеше нещо ново и по нощите само това правеше  hahaha я се обръщаше, я пълзеше, майка му в чудо се е виждала  ooooh!

Честито на всички именици и празнуващи месечинки днес на Броко Вики и Мишо да растат здрави и да радват мама и татко

Хера айрян кафе или бира  newsm78 все за теб са от мен че знам какво е кофти на другия ден Hug

AIR и аз мисля че е превъзбуден , не знам с какво легло си защо малко не го полюлееш преди сън тези разгъваемите кошари имат такава опция  Thinking

Мачо дано се си оправила че е кофти болна да се гледа дете  Hug

туй за сега от нас Hug

# 47
  • Някъде в Европа...
Зелче, с такава кошара сме, но той въобще не иска в хоринзонтално положение.  Как ли не пробвахме, да го ллеем , да му пеем, в момента в който го обърнем да ляга и пищи. Вече няколко пъти заспива прав. Офф, утре си оставам самичка за няколко дни дано се подобри положението Praynig

# 48
  • София
Браво, Зеля!
Pats , понякога има спадове в растежа, ако детето ти изглежда жизнено не се притеснявай. Можеш да пробваш да я кърмиш по-често, например на два часа (ако си кърмила преди на 3).

Ние Димитърче го заченахме на 12.01.2006, след страхотен купон по случай рожденния ден на детето на кумата ми, която всъщност ми е и гиниколог и тя извади Димитърче. А всъщност бях точно след цикъл и си мислехме, че няма да "се напълни фурната" (така се изрази един военен, не съм аз да знаете Wink ) Не че много можехме да мислим след 4-5 ракии и още малко бири де.

Евелинка аз ги правя по 8 пъти, и аз се чудя дали е достатъчно, но сега 2-3 дена не правя масаж, защото Димитърче беше настинало и вчера ми се изака 14 пъти зелено горкото, измъчи се. Но го водих на лекар, чисти са му гърдичките, слава Богу, въпреки кашлянето и хремата, а хълцащият звук е нормален. НЕСА тук има обяснение, в т. 312: http://www.bghelp.co.uk/forums/archive/index.php/t-11534.html

После ще пиша пак, че пиша от компа на свеки, айде чао за сега и целувки на бебешките дупета!

# 49
  • Стара Загора
Да ви се оплача -  не знам какво му става вечер - пищи, много му се спи, а не може да се унесе. И най- лошото е, че категорично отказва бибата, а беше свикнал с нея да заспива Sad. Сега  я замества гърдата, вечер добре, ама през деня newsm78. Не ми се иска да го свиквам да заспива така, ето и сега пищи, очите му зачервени за сън, а не може и съм сигурна,ч е дам ли му да суче ще суче 1-2 мин и ще заспи. А трябва да яде в 12ч, сега просто търси да се приспи Sad. Напоследък му се появиха и колики и сериозно си мисля, че е заради това приспиване с гърдата, защото през час, час и нещо все суква по малко, освен яденето му. Огфффф, преди време ви питах дали ще се откаже от сукането зарди бибата, а сега как да го приуча пак на бибата Wink.
Същите сме и ние Confused Отказва бибата си...не ще да лежи..все някой да дрънка нещо..да го носи..иначе пищи та се къса Tired Явно са в някакви кризи на растежа...ама стига вече кризи де...аз страдам от ПМС а той от критическа ooooh! до де ще я докараме така незнам Mr. Green
За зачеването - незнам точно кога сме направили Слави но януари месец сме правили секс 3-4 пъти само /въпреки, че до тогава постоянно правехме защото нали и проблеми със зачеването имахме та.../ и на 30.01 имах два дена закъснение но никакви признаци и аз реших, че просто цикъла ми ще е пак дълъг Twisted Evil Но на инат си купих тест за бременност...макар мъжо да беше против защото декември месец имах 10 дена закъснение и пет положителни теста и накрая нула Close Тестта веднага лъсна със втора черта...полудах направо..плаках...изпаднах в транс..абе луда работа. Та сега съм решила на вески 30.01 да си правя банкет Mr. Green
Зелче мерси за почерпката..знам, че ме разбираш как се чувствам днес Mr. Green  Heart Eyes
Честити месечинки на Борко, Вики и Мишо   bouquet Heart Eyes
Честито и на всички именници Heart Eyes

# 50
Здравейте мамчета Simple Smile

Ема също е неспокойна и си плаче без видима причина от Коледа насам. Поне бибата си иска, но понякога и тя не помага. Ваксината я понесе добре, само на крачето малко й се поду, но закъсняхме с компреса, а то почна да се разнася.
Ние Ема си я направихме на 30.01. преди да отидем на концерта на Хелоин:-) а разбрахме, че сме си я направили на 14.02., защото цикъла ми беше редовен и като не ми дойде лентичките станаха две. А тест си направих защото, бяхме решили, че няма да се пазим, пък когато стане... Grinning
Ха честито на всички именяци  bouquet Да са здрави и щастливи!!! Аз си имам двама, че и една рожденичка:-)
А пък утре мъжа ми е именяк Heart Eyes Ееееее............. като мине 7.1. и основните празници попривършват, ама само основните, то иначе поводи за веселби винаги се намират.
Лека и спокойна вечер на всички ви Hug

# 51
Здравейте момичета

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ - ДА НЕ СЕ ОТЪРВАМЕ ОТ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПАРИЧКИ Mr. Green

аЗ СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ОТ пЛЕВЕН, А ВИЕ СТЕ ИЗПИСАЛИ СТРААААШНО МНОГО. щЕ ИЗЧЕТА ВСИЧКО И ЧАК ТОГАВА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА ПАК

# 52
  • София
Честито на всички празнуващи именници и мини рожденници.  newsm51 newsm51 newsm51
Патс, какво ти казаха педиатрите за пъпчиците и за грапавата кожа?
Тъкмо ви се похвалих, че съм намерила изход от т.нар. стачки и бебо реши да ме опровергае. От вчера вечерта само рев и на ръце. Може би усеща моето настроение newsm45, а може и защото имах гости newsm78 Лошото е, че съм абсолютно сама и вече не си усещам гръб, ръце... Таткото е тук, но прави шкафове в кухнята и няма как да помага. Около мен е строителен обект, но се надявам да си имам шкафове скоро. Вчера дойдоха на гости приятелки, които не бях виждала от бременността. Ахнаха, като ме видяха: "Ах, колко си напълняла." И таткото това повтаря, а лошото е че на мен ми е все едно.
Ето пак ме вика отивам да се носим, после пак

# 53
Здравейте,
Честито на всички именяци! Да са здрави и щастливи   bouquet

Благодаря за поздравленията за месечинката. И нашето е криво от няколко дена. Тъкмо се чудех дали нещо не съм го повредила, но щом и вие се оплаквате от същото, малко се поуспокоих.

Срещата за София с бебчетата ли ще е? Борислав изобщо не е ваксиниран с ДТК и полио и още се чудя дали да го разнасям по метро и автобуси, ама ако мога ще дойдем.

За направата му си знам, че беше на 08.01. Имахме още един опит, но завърши със спонтанен аборт в края на ноември. Гинекологът обаче ми рече, че мога да си правя каквото искам и си направихме Борислав. Даже малко изнудих баща му, че не беше добре, ама овулацията е само веднъж в месеца и се стегна човека.

Отивам да видя какъв е тоя рев. Лека вечер.

# 54
Влизам само да се похваля - днес бяхме на консултация - Мартин е наддал 800г и 5см и така вече е 63см и 6.400кг! Голямо човече,бре!
Лови, тежки дни си имаме всички, важното е да не ни развалят и околните! А пък кг после се оправят! Сега нали знаеш кое е най-важното!
Кръц, ха добре си се завърнала!  bouquet
Зелче, благодаря оправих се, къде щеходя! Толкова ми беше мъчно, че нем ога да си нагушкам децата, че ми изфиряса боластта Mr. Green

# 55
  • -
Момичетаааааааа ще се побъркам вече от това дете #Crazy Crazy...но като чета не съм сама и това ме успоява.Не иска да суче-5-10минути в най-добрия случай и после рев и дърпане все едно че сме на тепих за борба,мрънка постоянно,спи малко ужас е просто.Нощес заспа в 4 без 20 чак #2gunfire #Cussing outи се събуди в 11,30 сутринта.Дето казва леля Зеля прави си всичките номера през ноща-смее се,пее лапа си юмруците/бибата я плюе веднага/.Дано да е криза на растежа,а не нещо по-сериозно.А най-новото което прави е,че се опитва да се изправи-като е легнала на леглото по гръб или е в шезлонга леко надигнат и се напъва и стига почти до седнало положение.... #Crazy newsm78
Честито на всички празнуващи имен ден и месечинки!Да са живи и здрави!  bouquet
Кръц добре дошла!Какво има в родния Плевен/не съм си ходила от юли месец/?
За зачеването-не знам кога точно е станало-някъде между 15 и 20.01.На 17-ти бях на проф.преглед и казах на доктора че бебеправим и той каза,че имам хубав фоликул и реален шанс да стане и ние само това чакахме... Mr. GreenНа 26-ти трябваше да ми дойде и си направих тест и едва се виждаше втората чертичка...но ето я сега спи в кошарата Joy
И да питам -за очите на бебчетата и то по-скоро мамите дето вече не кърмят дали се промениха оченцата след това?Защото Мария се роди със сиво-зелени очи и още са и такива,но вече не са мътни и се надявам такива да и останат Rolling Eyes

# 56
Момичета четох днес в 24h, че майчинството можеш да го прехвърлиш на някоя баба или на бащата, но те ниама да се възползват от сумичката за отглеждането му.
Да Ви питам и нещо друго.Вие пазите ли се от забременяване и ако Да с какво?Питам, защото мисля да си взема противозачатъчни, но не знам какви newsm78?

# 57
Мише,ти както не кърмиш можеш да си вземеш каквито и да са противоза4атъ4ни,проблема е ако кърмиш,защото не вси4ки стават.А ако мислиш за спирали или под. не е добре преди 5,6 месеца след раждането,тоест докато матката не възстанови реалните си размери.
Аз пък разбрах,4е сме бременни 4ак на 27.март Shocked.Откакто бях оставила противоза4атъ4ните имах големи нередовности в цикъла,така 4е предния пут бях 70 дни без цикъл.УСЪРДНО бебеправихме декември,януари и до 19 февруари.По средата на февруари направих седем теста и вси4ките бяха отрицателни.На 20 февруари запо4нах работа и реших да попрекъснем с тези опити докато не се установя добре на новата работа.Да ама целия март ходех като пребита и мнооооооого ми се спеше.Абе труден месец изкарах.Отидох до доки да ми прави анализи дали не съм пак с анемия и тя ме попита дали не съм бременна,на което аз казах,4е твърдо не,щото съм си направила седем отрицателни теста.Каза ми все пак да си направя пак тест за бременност и като видях двете 4ерти4ки гледах много същисано.Ех,4е хубави спомени......Много мило ми става като си спомням.

# 58
Мише караш ме да ровя по вестниците рано сутрин  Laughing да така пише ама всъщност те си получават 180 лв. просто за тях няма да важи 90 % от основната заплата, това е само за майките  Wink

Хай и от нас, ние спахме супер от 9.30 до 5  Shocked до сега такова нещо е нямало дано така да се задържи  Praynig ама впредвид вчерашните и нощни изцепки може да му се е спяло на детето Grinning Аз пък чак сега се оциклих и тече като река някои да го е имал този проблем  newsm78

За зачеването нямам никакъв спомен кога е станало имам съмнения ама по скоро за мястото отколкото за времето  ooooh! на всичко отгоре като си направих теста и го показах на мъжо, реакцията му беше , това значи ли че си бременна  hahaha виж девера ми взе да подскача и от началото каза че ще е племенница Crazy за да можел да я води по дискотеките Laughing

туй то отивам да простирам  Crossing Arms ама как го мразя това задължение ooooh!

# 59
Здравейте мацки Hug

Ние днес станахме в 7:30 и сега се напапкахме, поговори малко на играчките и заспа. Откакто си отидохме на Плевен започна да се събуйда с час по-късно от преди. Явно си пораства вече момченцето и спинка като големите хора Heart Eyes

Ние изкарахме много хубаво на Плевен. Много исках да ви пиша, но мама ме изненада неприятно, че нямаме нет и изцяло сме изключени и сега ще търсят нов доставчик. Та цяла седмица без вас...беше ми мъчно Sad. Сега се радвам, че пак съм тук. Зелче много благодаря и аз за старанието при направата на темата ни - супер си. Hug

Цеци получи мнооого подаръци - играчки, дрешки - толкова много дрешки, че мога да отворя сергия Mr. Green, незнам кога ще ги износи - страхотни анцунжета, якенца, дънки - ще направим една фотосесия и ще кача снимки на кокончо Mr. Green

Чета, че бебковците са ви нервни и ние сме така. Определено минават през някаква фаза на растеж и ще е така. Няма как трябва да се справяме. Да ви кажа, ние нали имахме хрема, тя отмина, но оченцето малко се възпали. Аз веднага усетих, че е конюнктивит - лепкави сълзички и малки гурелчета, като сополки стоят. Отиохме веднага на  лекар и ни предписаха капки. Док каза, че хубаво, че съм го видяла съвсем в началото - така по-бързо ще му мине. На него му мина, обаче аз.....ужас #Cussing out Като малка съм имала почти непрекъснато конюнктивит и много трудно се е лекувал - влачил ме е по месец. Сега слагам капки, но е много неприятно - сърби, наболява, лепи , гурели...дано не заразя малкия повторно. Praynig
Айде наоплаках се.... Mr. Green

Виждам, че говорите за зачатието. При нас стана много хубаво. Бях 3 месеца на противозачатъчни таблетки, защото имах проблеми с цикъла. Трябваше да ги пия 6 мсеца, но януари забравих да ги започна отново. Така и така искахме много бебче , а и тъкмо бях получила годежен пръстен Laughing, решихме да се възползваме от момента...и то си стана. Честно невярвах, че ще е от първия път, понеже един кретен тук в Русе, ме беше наплашил, че съм стерилна, че сигурно няма да имам деца и то без никакви изследвания. Така се бях стресирала, че цикъла ми съвсем се обърка - започна да прескача месеци, беше ад. Накрая в Плевен отидох на лекар и се поуспокоих. На 9-ти февруари видях двете чертички - и двете ясни и отчетливи Mr. Green Тази дата 9 май е много съдбовна за мен Grinning...Беше голяма радост, рев, смях, рев, смях и така, много хубав спомен. Сега докато пиша се обръщам и гледам малкото човече и не мога да повярвам, как всичко мина и се роди жив и здрав и вече е на 3 месеца. Времето лети Crazy

Хайде, че пак се улях. Но като не бях писала отдавна, така е.Целувки на всички Октомврийски сладури  love001

Общи условия

Активация на акаунт