ОКТОМВРИйските сладури правят майките си луди

• 8 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте ,
Честити три месеца на Андрес и Ева да са здрави весели и усмихнати!
 newsm51 smile3525
Честит имен ден на всички малки и големи именници-да им е живо и здраво името!

Tada
Добре дошла на Кръц и бързо да се оправяш с конюнктивита!
 newsm10
Миналата година на Ивановден бяхме на имен ден на кръсника и след кръчмата другите отидоха на дискотека ,а на нас ни се спеше пуснаха ни само след обещание ,че се заемаме с бебеправене.Аз обаче бях неразположена , но следващата седмица сме я сколасали и тази работа Joy
Аз също бях наплашена ,че ще имам проблем с забременяването имам гуша и поликистозни яйчници .Месец преди забременяването ходих на преглед и тъпата докторка каза ,че имам запушени тръби  newsm45и да не правим бебе че можело ако забременея да е извънматочна.Предписа ми камара лекарства и нагревки ,добре че от лекарствата ми стана лошо спрах ги и си викам какво я слушам тази я да видам имам ли проблем наистина.И какво излезе накрая..........един малък сладък Сашко newsm32.
Ех,сега почва бебеправене октомври 2007г.
 luvbed
Целувки на всички  love001  love001  love001

# 61
Здравейте,момичета!
Аз най-после свърших с чистенето и седнах да си изпия кафето!
Кръц, Илияна, доста често нашите лекари ме карат да се замислям какви университети завършват? То и на мен ми измислиха сто глупости, че преждевремнно ще родя, защото бебето е огромно, че водите ми са замърсени... а какво стана в крайна сметка си родих ден след термина, а Мартин си беше едър, ама чак огромен. Като гледам колко бебчета са ни над 4кг, а той беше 3.650. За Лови пък да не говорим! Sick
Мартин тази нощ се пробуди към 4 часа, но после пак си заспа и се хранихме чак в 6.30 и после пак спа и сега пак спи и изобщо златно ми е детето. Joy
При нас неприятното е, че апарталентът, вкойто живеем под наем го продават и трябва да си търсим нов и да се местим и направо на ми се мисли.
Кога ще правите срещата софийските мами? Питам, защото аз и Мартин ще идваме в края на месеца и много ще се радвам, ако успея и аз да се включа!
Приятен ден от мен и мноооого усмивки!

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС И ВЧЕРА!!!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Честити месечинки на бебоците празнуващи вчера и днес!!! Много да са здрави и щастливи!!! Tada  party041  party041 balloon balloon

Кръц,  как може така да говори лекар, без да е направил изследвания Shocked  Само те психират излишно и после, защо всички сме с разклатена психика #Cussing out Стискам палци бързо да ти минава този гаден конюктивит и повече да не се появява!

Илиянка, наистина ли ще правите второто октомври? Браво!! Grinning

Анастасия ще става купонджийка-вече си е ясно! Пак си легна в 2.00 (яде в 23ч) и стана в 11.00ч #Crazy Laughing А аз не станах като добра домакиня в 8ч да подреждам и готвя, ами си спах с нея smile3534

Много  Hug на всички!!!

# 63
Много съм завеяна - Честит имен ден на всички именици днес! Да са живи и здрави!

# 64
Aaaaa, благодарим! Аз май съм първата майка (и дъщеря) на именник, която се разписва днес - сигурно другите се стягат за купона  dance  bigdance2 Tada  costumed034  Party Time  ura

Да са ни живи и здрави Ивановците!  Heart Eyes

А сега да почерпя, както си му е редът:
 beer beer3 beer2 Wine Glass cheers cook cook Popcorn... а това е за бебчовците Misc Baby Bottle

Сега отивам да преобуя напишкания именник и ще се включа пак по-късно. Hug

# 65
Привет и от нас  Hug Hug,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБОШОРИ ДНЕС И ВЧЕРА!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ!!  party041 Tada  party002  Party Time Tada
Добре дошла Кръц,не се притеснявай затова което ти казал тоя некъдърен доктор,ще ти мине  тоя гаден конюктивит,малко е гадно ама ще се оправиш. Simple Smile
Ние днес и вчера с децата бяхме на вън супер време беше,като пролет,особено днес,по нищо не личи че е зима.Сашето днес 3 часа на вън си поспа и полсе беше във вихъра си,много огладнял изяде цели 160 мл АМ и сега заспинка в леглото,дъщеричката и тя спи само аз съм се зачела в нета Simple Smile
Е и аз отморих тия дни бях както вика мъжа ми по глезотийки,вчера на фризьор,маникюр и педикюр,после на срещи с приятелки,абе супер си изкарах,а днес сутинта до обяд на SPA процедурии .Сега се чувствам свежарка newsm03 newsm10
Коя от вас ще може да ми каже как да затворя мойта тема,която открих,нещо незнам четох и пак не разбирам,голяма патка съм Embarassed
Целувки на всички ви newsm51
Теди

# 66
  • София
Честити месечинки на Андрес и Ева. Честито и на всички именници.  Много да са здрави и само хубави моменти на тях и близките им. newsm51 newsm51 newsm51
Мачо,
 В сряда ( 10.01.2007) в 14:30 ще има среща на софийските мами пред МОЛ-а на бул. "Стамболийски". Срещата е при централния вход, кафене "Онда". Който може да дойде е  добре дошъл. Grinning Но не пречи да направим още една в края на месеца. smile3521
Кръц, добре си дошла, а конюктивита ще го "смачкате" Grinning. А за лекарите какво да кажа?! На пук на тях оцеляхме и сме здрави. Лекари ни изтърваха, но и лекари ни спасиха. А иначе разбрах, че съм бременна на най хубавия празник " Свети Валентин". Тогава видях теста и казах на мъжа ми,  но нали съм Тома неверни, изчаках до март, за да съм  сигурна, преди да кажа на близките ни. Девет години ми трябваха да се реша на тази стъпка. Имам дискова херния на две нива и бях 6 месеца на легло с пареза на краката. Но не съжалявам за решението си. Това е най- голямата Joy ми награда. 

# 67
Ето ни и нас Hug
Честито на всички празнуващи днес по всякакъв повод  bouquet  bouquet
За бебеправенето :ние бяхме почнали от декември но нищо не стана на 8 януари се изциклих и му дръпнах един рев че нищо не става/каката стана от първия път/ ,явно Вилянче е станала по късно но кога не знам ,щото изтормозвах мъжо всекидневно Whistling Mr. Green
Ние още не сме в криза но и не е късно да влезем Flutter
Кръц ще го изтребите гадния конюктевит  Peace
Теди стига се коси за тази тема и нея ще изпишем Hug

# 68
И аз ще почерпя - имам си малък именик  baby_neutral
 beer newsm64
Да питам - само аз ли не виждам линийките в подписа или има някакъв проблем?

До после... че сме гладни

# 69
Здравейте момичета!
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet
Кръц Кръц, добре дошла Hug ! Всичко ще се оправи!
Теди, нищо не и прави на темата - след ден-два ще се прехвърлим там  Wink.
Момичета и ние гласим ново бебеправене, но мисля да е от лятото - ще се целя в теле или близначе, пък каквото стане. Другия месец ще ходя на доки да ми оправи раничката и като минат месец-два ще действаме. Илиянка, не си сама в лудостта си (поне мен вече ме обявиха за луда, че искам второ, а като кажа, че планът е за три на - всички им става лошо) Embarassed .
Благовест днес имаше жестоки колики  Sad . Горкото детенце ревеше, та се късаше и аз половин час се чудех как да го успокоя. Иначе сме добре. В промеждутъците  на рева се правех на домакиня и посрещах гости. Сега съм изчистила, дребос заспа, а аз разпускам пред компютъра.
Да ви се оплача - вчера жестоко се скарахме с мъжо. Много рядко ни се случва и сега още си "съскаме". Искаше днес да води змейко при свекърва ми, а тя е болна и аз не дадох. Сега отиде сам и не го очаквам скоро да се върне, ама ми е криво като се цупим.
Приятна вечер и много  Hug !

# 70
evelinar ,Ангелина   а не така не сте ме разбрали нещо. Искам наистина второ бебче ама след 2-3години.
evelinar ще си посъскате посъскате па ще ви мине.  bouquet

# 71
  • София
Евелинар, а колко е хубаво сдобряването luvbed newsm62. Ако не съснеш , как ще се сдобрите? Joy

# 72
Минавам само да поздравя празнуващите:

Честит имен ден на всички празнуващи вчера и днес  smile3525 newsm51!

Честити месечинки на Ева и Андрес newsm51 smile3525!

Да сте здрави и щастливи всички Two Hearts

# 73
Здравейте мамчета и от нас с Калоян Hug
ЧЕСТИТИ месечинки на Андрес и Ева да са живи и здрави малките бонбонки и големи да пораснат  newsm51  Gift  party023  ura  Party Time
Ние днес също сме именници и ви черпя виртуално по повода  smile3510 Popcorn cook Wine Glass
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ да са живи и здрави всички и много хубави мигове с тях.  bouquet  bouquet
Ние вчера бяхме с бебо на парти.На мъжо шефа му си освещаваше къщата и бяхме една тумба народ а бебо си спинкаше сладко в една от спалните му. Mr. Green LaughingАз малко се почувствах по-добре в такава обстановка понеже тази година нямах радоста да ходя на друго парти.А Зеля и Херка са наваксали и за мен. Party newsm10
Днес бяхме на разходка в Панагюрище и времето там беше разкошно а ние се насладихме на чистия въздух и тишината. smile3521
Кръц добре дошла и се радвам че бързо сте овладяли проблема с оченцето. Hug
Evelinar големи сте герои в решението си за второ бебе толкова скоро  Sick Laughing
Оф и ние сме много нервни когато не можем да заспим голямо мрънкане пада.
За бебеправенето ние изобщо не сме го планирали просто решихме да не се пазим вече и хоп веднага се появи малкия Калоян. Hug Mr. Green
Даже аз бях в командировка в Италия и там бях лида полудяла за кисело мляко и кисели краставички  Sick и освен това ми закъсняваше близо с 10 дни.При което взех вече да се усъмнявам че нещата не са съвсем нормални.Като се върнах в България при посрещането ми  мъжо ме попита: е какво ще ставам ли татко? EmbarassedА аз му викам о не изобщо не ми се вярва може би е от смяната на климата.На другия ден бях при гинеколожката и тя потвърди. #Crazy Shocked.В първия момен изобщо не и повярвах но след като излезох от кабинета и съобщих на мъжа ми започнах да осъзнавам всъщност че е истина. hahaha JoyИ така този беше моя радостен миг от 2006. newsm68 newsm44
Ами това е от нас а сега отиваме да се почерпим за здравето на нашето съкровище.
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ Drunk Wine Glass

# 74
Майчета, привет!

Честит имен ден на всички празнуващи, да им е живо и здраво името и те с него!   bouquet

На мен също ми бяха казали, че ако изобщо имам бебе, ще стане много трудно, защото имах поликистозни яйчници и години наред пиех противозачатъчни за регулиране на цикъла, който без хапчета така и не идваше точно, а Стела взе, че стана от раз! Аз бях сигурна, че ще ни отнеме поне няколко месеца и мислех да раждам чак сега напролет, но тя много пробивна се оказа нашата щерка  Joy

Аз бих прекръстила темата на "Октомврийски сладури правят майките си луди!", това в кръга на майтапа, тенк ю Зелче за спасяването на положението  Hug

Какво щях да пиша, нямам спомен вече  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт