ОКТОМВРИйските сладури правят майките си луди

• 8 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Нааааай-накрая сложих и наши снимки в октоврийчета 3-ти мвс. нищо, че още нямаме и ние там се курдисахме при големите  Grinning

Исках да питам понеже АИР спомена нещо за пижамка, вие обличате ли пижама за нощното спане? Аз лично обличам Стела с боди и гащеризон най-често след къпането после си яде и си спи пак така и после през деня си е така. Кога ги слагате и махате тия пижами? Те са доста тънки и ние като се изкъпем към 8, докато си легне към 12 ми се струва, че ще й е студено, а пък да я преобличам преди лягане е абсурд, тя си заспива в хола в шезлонга и после само я пренасяме  newsm78

# 76
 Joy Joy Joy Веничка, подкрепям предложението ти за прекръстване на темата! Въпреки, че аз не мога да се оплача от чак такива изпълнения като на Стела. Моят змей никак не е злояд (чукам на дърво!) и ми прави фасони само като гърдите ми не са много пълни - тогава ги опъва като ластици, нерви се и реве.
Аз, честно казано, не знаех, че и Калояновците празнуват днес - да са живи и здрави, да растат щастливи под грижите на страхотните си родители!
Ние с моя малък именник днес отидохме на черква и запалихме свещички за негово здраве и за здравето на дядо му - беше страхотна слънчева разходка! После хапнахме вкъщи и излязохме уж да му купя подарък от Premaman, но докато стигнем - затворили. Дано утре намеря време, да не остане капо детето (не за друго, ами бельото вече му умалява със страшна сила). От там се изстреляхме на пазар за памперси в МЕТРО, че и там вече минаваме на размер midi. Там беше голям купон - направо сме за скрита камера. Докато кротко си пазарувахме, стреснахме един куп народ. Хората масово го мислят за кукла и много смешно реагират като осъзнаят, че това в количката е живо бебе.  Mr. Green Днес имаше и обратната реакция - едно момиче обясни на близките си как си помислила, че е бебе, а то било кукла  JoyJoy Joy Щракнах го набързо - като намеря време, ще кача снимка да го видите кукльото на мама.
За зачеването - много мили спомени имаме всички от преди година Simple Smile. Иван също е много желано и чакано дете, правено старателно и по план. Бях се запасила със солидно количество тестове за овулация, така че знам едва ли не и часа, в който е заченат (сега май това няма голямо значение и започнах да позабравям). Преди това ми се случиха куп неприятности и изпитания -  последното беше операция на гърдата през декември, от която още не бях се възстановила напълно. Не можех да повярвам, че всичко е истина, докато не гушнах сладкото си момченце. Та в резюме - 2006-а определено е най-хубавата година в живота ми! За второ - с това секцио не мога да бързам много, но няма и да протакам повече от 2 години. Таткото е навит - той толкова си харесва резултата от първия опит, че няма нужда да бъде убеждаван  Wink
Кръци, добре дошла и бързо излекуване! Защо не капнеш кърма в очите си? Това действа безотказно - аз така излекувах Ваньо след като Тобрекса не помогна. Помоли някоя мама от Русе (примерно Илиянка) да ти услужи с няколко капки и така 2-3 дни.
За срещата - този път се налага да пропусна поради служебни ангажименти. Приятно изкарване и да разказвате, ей!

# 77
Ей... заспа нашето сладурче и ние сега се черпим с тати за негово здраве. Голям рев беше обаче днес по време на ядене ... чак започнах да мисля, че отново има колики. А може и ние да сме виновни, защото отскочихме на гости на наше приятели в съседния блок за един час преди банята и точно като си тръгнахме той заспа. Приготвихме всичко за банята и го събудих внимателно. Беше много спокоен и след банята, което е мнооооого рядко явление, но като почна да яде беше дърпане, рев, ядене, после пак - дърпане, рев... и т.н. Накрая се приспахме с бибата, а той почти не я понася. Обикновено ако се опитам да му я дам започва да бута и ако все пак я натикам отваря устата широко и се дави.  #Crazy Та аз и затова я предлагам много рядко.

Хайде лека нощ от мен!

# 78
Пак съм аз.
Миньон, в превод Калоян означава добър, хубав Иван, затова днес празнуват и Калояновците.
Хайде ... нацелувайте бебоците. Като спинкат са толкова сладки...

# 79
  • София
Голям рев беше обаче днес по време на ядене ... Беше много спокоен и след банята, което е мнооооого рядко явление, но като почна да яде беше дърпане, рев, ядене, после пак - дърпане, рев... и т.н. Накрая се приспахме с бибата
E, кога видя какво става у нас?  smile3534 Само дето ние мрънкахме, че ни е тежко, после се усрахме рекордьорската (памперса преливаше отпред, отзад и през двата крачола !!! Е такова изпълнение за първи път виждам)...И след банята дръпнахме 5 пъти за участие, па като ревна...То не било гладно детето, ама преди да се наака беше крива и аз-на моцата, че нали е наддала малко...Ама добре,че тя по-наясно за какво става дума  smile3520
 Относно пъпките по дупето - ами конкретна причина не ми казаха, просто тия нежни кожички бебешки явно са много чувствителни...Не е алергия към памперса, защото сме си със същите, а проблем няма.
 Коментирате бебеправенето, та да си кажа и аз. Нашата сладурка не е точно планирана, но всъщност си я искахме повече, отколкото сме си признавали...На Нова година бяхме в Каварна на концерта и аз се съмнявах, че сме оплескали нещо, но ми дойде абсолютно навреме. Явно съм се успокоила, а всъщност бях твърдо убедена, че точно този месец няма да е...ама ми закъсня.Реших да поизчакам, щото не съм от най-редовноте с цикъла...обаче нъц. Попитах половинката "Ами ако съм бременна?" а той "Ми няма да раждаш на 40, я!". Още същия ден на работа си купих тест, направих го...и тя втората чертичка беше по-ярка от първата! И двамата бяхме на седмото небе, пък и бяхме сигурни, че ще е момиче...Всъщност най-хубавите работи стават неочаквано, нали?
 Да не забравя да честитя на всички знайни и незнайни именници
 newsm18  bigdance2 Tada Two Hearts

Да сте здрави и шастливи, обичани и обичащи!
А на всички бебчета - именници пожелавам да ги слушат мамаи тате !

yesyes kiss People Angel nuts

# 80
Завърнах се от обикаляне на именници и ей ме на ..
Първо да почерпя за навършения 3-ти месец на Мишето

специално за Херка и Зеля
За срамотите и аз се превърнах в алкохолно петно - като приспя Михаил и после дай-дай бяло винце или пелин.. малее и като се събуди в 4-ри сутринта му се моля да заспи
За изнервянето и дзверко е така, цял след обяд не искаше да спи, и в 18:30 беше гроги .. Е ако го бях изкарала на разходка щеше да спи  Joy
Заравих да се оплача - пак имам болки в гърдата и пак съм с риванолов компрес, а Мишо яде АМ и една гърда ooooh!

# 81
Здравейте момичета!
Днес цял ден бях на разходка, че времето беше много хубаво.Вечерта обаче като решихме със свеки да къпем малкия, той едва стоеше в коритото, вика, пищя, а накрая се разрева.Имах чувството, че се е наплашил.Първо си помислих да не е от уши, но като поплака малко се успокои и реших, че не е от тях.Викам на свекърва ми да не би да сме го напарили, а понеже тя гласи водата за банята веднага ме скастри, че сутрин аз като съм му миела дуето съм я правила много топла водата.Да ама едното няма нищо общо с другото, защото едно е да ти оплискат само дупето, а друго да те потопят в корито пълно с топла вода.Ама и аз не казвам, че не съм виновна, но ме е яд, че винаги само аз съм виновна според нея, а никога не е признавала своите си грешки.И направо ми иидваше да я...........

# 82
  • София
Ох, Коте, откъде я намери тази торта.  Heart Eyes Ще си я запазя за после. Joy Да е живо и здраво малкото Мишленце, а за теб бързо оздравяване. За пижамките:  В 9:30ч. масаж, 10 ч. се къпе, облича пижама, 10:30 яде понякога и до 11:30 и спане до 5:00ч. Вечерният режим ни е железен, ноооо през деня. .. Обаче, днес малчо спа от 15 до19 часа. Сигурно заради двата дни рев. А пък и аз успях да си поспя с него. През това време татито почти довърши шкафовете и скоро ще се похваля.  Момичета, напоследък забелязвам, че ръчичките на Косето вечер са много студени. Температурата в стаята е около 21-22. Облечен е с боди, плюшена пижамка и тарлъчки. Незнам дали му е малко облеклото newsm78? При вас как е ?
А сега Лека и спокойна нощ на всички и  Hug  love001 на малките бонбончета.

# 83
Пфууу забравих да се отчета за  бебеправенето - Мишока сме го скътали или на 14 или на 21 януари- от многото работа не бебеправехме редовно.. но резултата  е на лице.. А потвърдението на бременността от лекар беше нашия подарък за Свети Валентин

Лови, ръчичките и на Мишо са ледено студени.. въпреки че поддържахме до 2-рия месец 23-24 градуса.. било въпрос на бебешко кръвообръщание каза док.

А и при нас нощния режим е железен - в 20:30 най-късно вече спинкаме блаженно..и се будим нормално към 5:30-6:00, е има и изцепки в 3 часа понякога

# 84
  • София
Пак аз. Забравих да се похваля, че Косето тази вечер се обърна от гръб по корем. Така се радваме. Мишка, защо не мерите водичката с лакът. Така се усеща по-добре. Пак Чао.  love001

# 85
Добро утро и от нас Hug,
Май ние сме най-ранобудни за днес,няма други като нас newsm07 Simple Smile
Направо ми се спи,ама няма как на наш Сашко хич не му се спинка,та докато той гука и пее и възторжено ръкомаха,мама на бързо оглади 2 перални и сложи една леща да ври.та да има за обяд за кака Елена и тате Йосиф. 1ironing
Днес се очертава пак хубаво време sun,пак ще сме на вън,таман сега като свърша  с домакинската работа,няма  да имам после та може и по-раничко да излезем на разходка newsm03 1stroller
 Седмица ще е хубава и ще сме навън,това време е като пролет,така беше и 2004 год когато родих Елена направо зимата цялата сме били на вън,почти никакъв сняг нямаше,и малката си спомня си спеше навън и беше страшно мирна ,гледам и че и САШЕТО като сме били на разходка не ми се нерви толкова и не мрънкоти,усещат децата кога са били на вън,а и мамите също иначе в къщи не си му е работа,направо се откача newsm03
И при нас както и при всички ви като чета са ни ледено студени ръчките,а нослето топло,в стаята на САШЕТО аз подържам 20 градуса,така е по-добре от колкото по-топло,иначе нослетата им се запушват,така поне ни каза наврмето нашият педи,аз и Елена на 20 градуса я гледахме,само че при нея ръцете никога не са и били студени,а напротив топли,въпрос на кръвобращение  е това newsm03
Това е от мен ние май заспахме нещо се укроти малкият,още малко и изключвам лещатата и ще ходя да  се опъна поне още 1 час да дремна че после като се събудят мойте хора става много весело newsm68 newsm44
Целувки на всички newsm51
До по-късно Simple Smile

# 86
Привет мили майчета и малки сладурчета!
Благодарности на Леля Зеля и Херка за чудесната тема!  bouquet
Добре дошла на Кръц!
Честито на всички Йордановци и Ивановци!Да са живи и здрави, много щастливи, винаги усмихнати , с много късмет , да обичат и да са обичани!  bouquet
Честити месечинки на всички малки човечета с чипи нослета! /на някои на патерица/!  bouquetДа растат щастливи обгърнати с майчина загриженост и бащина обич!  bouquet
Ние с Влади сме добре!Папка си малкия човек и си расте!Вече хитрее и все по-млако спи.Иска някой да му обръща внимание и да си играе с него.От напъването да се опитва да издава разни звуци и въртенето на езика из устата е целият в лиги и понякога повръща.
По въпроса за бебеправенето-ние си го правехме от есента.Но с нашата работа и вечната умора секса беше лукс.В началото на  февруари когато очаквах да ми дойде за пореден път цикъла казах на мъжа ми, че няма да ми дойде и съм бременна.Той ми викаше, че едва ли съм бременна.Аз му казах да не чакаме да видим дали ще ми закъснее и да купим тест.Така като се прибирахме от работа минахме през аптеката и купихме теста.Направих го още щом се прибрахме.Показаха се двете чертички, но тъй като едната беше по-бледа му казах, че има някаква грешка, а той започна да ме убеждава , че не е никаква грешка.Чете и листовката , за да ме убеди.Общо взето спорехме-като аз твърдях , че има грешка, а той че няма.Обади се на майка си да и каже да купи още един, който направих сутринта и той беше също положителен.Направо не повярвахме , че се е случило, защото тогава  бях много натоварена в работата, много изнервена и вечно заспиваща. Общо взето имах всички психофизически предпоставки това да се случи мнооогооо трудно.Преди да разбера се чудех защо като пазех малка диета не мога да сваля качените от мен 3 кг. около празниците и нередовния си живот по отношение на сън и хранене? newsm78 Е, причината сега спи до нас в креватчето си и ни се смее.
Целувки от нас!  bouquet
П.С.Ще трябва да изчета какво сте писали още...... Embarassed

# 87
  • Откъм Варната
Опа здравейте и от мен, бяхме малко на село и от снощи се опитвам да прочета какво сте писали докато ме нямаше ама все не мога да стигна до компа

За зачеването – станало е към 10 -20 януари, теста го правих към 15 Февруари, но се показа една много бледа втора чертичка и затова след една седмица пак направих и тогава вече беше ясно и повече не отидох на работа, и като се замисля то си е мало признаци, на работа понеже стоя права и търча между машините ми ставаше адски лошо напоследък, и корема ми една слабост, не можех да стоя права като клекнех и ми минаваше, и ми се гадеше много, а 2 седмици преди да разбера на един рожден ден така зверски се напих Embarassed, добре че нищо не е станало с бебо
Зелче и сестра ми се кани да води Митаче по дискотеки, ама тя тогава ще е на 33 поне и едва ли ще и се занимава с това

И аз искам пак да бебеправим, ама след секциото още е рано, пък и се очертава да се местим и тогава на ново и подредено след година и половина поне

Честито на именниците малко на патерици, да си носят имената със здраве

# 88
Добро ви утро и от нас с Ема Simple Smile
От днес пак сме си самички през деня, защото отпуската на татко й свърши Cry  Но пък времето беше страхотно, ходехме си тримката насам натам, даже играхме тенис на маса, докато бебка си правеше слънчеви и въздушни бани, а вчера даже и биричка навън пихме Simple Smile
Да ви се оплача, от около два-три дни кърмата ми намаля. Онзи ден храних бебка през два часа, взех си лактогонно чайче, ядох сурови бадеми, направихме си пилешка супичка и сега май нещата са по-добре. Мъжа ми смята, че съм се притеснила заради ваксината. Нали на 4.1.й я сложиха, пък аз преди това си нямах работа и сложих термометър на вратата на хладилника и той показа 9 градуса, а тя се съхранява от 2 до 8. Педиатърката каза, че не е проблем, но явно и двамата сме били доста притеснени. Предната вечер като изкъпахме Ема, чак ми се ревеше. Гледах я като, че е агне пред заколение...Важното е, че всичко си й е наред Heart Eyes
За ръчичките и нейните вечер са студени, но аз го отдавам на това, че се опитва да си набута юмручетата в устата и ги лигави. И тя се напъва когато издава звуци и е много смешна защото понякога изглежда все едно, че си дъвче езика Simple Smile
Пижамка не й слагам. Просто вечер след баня сменяме тоалета изцяло (баня към 21:15, после ядене, гушкане и в леглото), а през деня го подменям само ако има нужда. Мисля си обаче, че не би било проблем ако е с пижама да я преобличам сутрин след масажа, на за сега ми се струва излишно.
За бебеправенето ви писах, но пропуснах да ви кажа, как татко й беше категоричен, че ще е момиченце Heart Eyes А вчера в парка разхождаха три двойки близнаци и се смяхме на това какво би станало ако живот и здраве повторим пък бебчетата се окажат две Joy Joy Joy
Допълнението на заглавието е страхотно Mr. Green
Калоян означава хубав Иван, затова имат имен ден на 7.1.
А срещата е за мами с бебоци, ако някой иска да дойде без бебе, пък ако някой иска да прати само бебето Joy Joy Joy  Надявам се , че като се видим ще можем да си договорим ден от месеца или седмицата и да започнем да се събираме по-често Simple Smile

# 89
Добро утрооо smile3507
умирам за сън....

Благодаря ви момичета за пожеланията - дано наистина скоро се отърва от неприятния конюнктивит Hug

Времето е прекрасно за разходка и днес сме пак навън. Сега дават прогнозата за цялата седмица и ще е все така - не мисля да пропускаме ден newsm44

Миньон, благодаря за съвета. Аз също знам за кърмата. Започнала съм тези капки и ако не мине ще си изпрося от някого Blush а нас в МЕТРО не ни пускат Cry

Веничка, ама много хубава мома имате - пу, пу, за Цеци е. Той милия е добричък, и кротичък, и лакооом и ще й помага да си изяжда манджичките Mr. Green Кажи ми от къде са тези сладки терлички.Тук никъде няма такива

Мами, ние сме събрали от празниците добри парички и началото на февруари, хващаме пътя и на София. Ще използваме намаленията и ще си накупим мноого дрешки Mr. Green, като естествено Цеци най-много ще намаже. Него го оставяме на Плевен и от там ние изчезваме за София - ух, нямам търпение Mr. Green

Лови, нашите ръчички са почти винаги ледени, а когато го събуя да го преобличам и крачетата понякога са студени. То и аз съм така - нормално е. Най-важното е нослето и вратлето да са топли Peace

Ние се обличаме - памперс Mr. Green, боди с дълъг ръкав, ританки с терлички и блузка с дълъг ръкав. Когато е понастинал му слагам и елеченце вълнено отгоре. Нямаме си пижамка още. За по нататък, като поотрасне, тогава ще слагам пижамка Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕНЦА - ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНООГО ДА НИ РАДВАТ newsm51

Момичета, къде ни е албумчето от 2-рия месец. Няма го, да не е изтрит по погрешка newsm78

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 09:24 от кръц кръц

Общи условия

Активация на акаунт