ОКТОМВРИйските сладури правят майките си луди

• 8 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Поздравления на Леля Зеля за успешното представяне!!!   bouquet
Най-накрая и аз да намеря няколко свободни минутки да седна да се разпиша и да се отчета:
Ние вчера бяхме на консултадия-биха ни поредната ваксина,понесохме я добре:с малко рев и без температура. Претеглиха ни-вече сме 6 кила-с цял килограм повече от предния път, а сме само на кърма и сок от ябълка от време на време. Докторката каза че добре напредваме. На височина сме пораснали само с 2 см и вече сме59 см., ама аз като гледам колко точно ги мерят и теглят,все ми е на ума че тия данни са абсолютно точни. Както и да е,важното е че манджата ни стига и за сега ще отложим пюретата,макар че докито каза че вече можем да мятаме плодовите. Противно на очакванията ми не се възпративи,като и казах,че ще поотложа този момент малко във времето...
За болничните: използвах консултацията за да си взема и последния болничен.Както бях писала в предната темичка,сестрата на нашата докторка ми беше издала предния болничен само до 31-ви декември,щото не можела да издава за следващата година,та се наложи сега да ми пише нов.Та 135-те дни ми изтичат на 14-ти януари и съответно болничния,който ми издаде вчера е до тая дата.Това ще е последно от тях.Междувременно говорих и с нашето ТРЗ и тя ми каза като да ида да си зонеса болничния да нося и акта за раждане на детето,за да му направим копие и заедно с него ще подам молба за отпуска и ще попълня някаква декларация,можеби такава дето Слийпи е попълнила.Мисля другата седмица да свърша тази работа и тогава вече ще мога да ви информирам какво точно са ми искали.Само дето и на мен нещо не ми е яснодали ще чакаме мангите от работодателя си и той после ще ги взема от НОИ или ще си ги търсим директно от тях.Щото ако се окаже второто ми се струва че доста ще има да почакаме докато всичко се нареди и нещата си влязат в релси... Cry
Айде ще се ориентирам към кревата,че нещо взеха да ми се затварят очичиките.Уж малката буболечка ме оставя да се наспивам-като си легне вечер в 10 се събужда чак на сутринта в 7 или 8-а пак нещо не ми е достатъчно...

# 31
  • Откъм Варната
...Междувременно говорих и с нашето ТРЗ и тя ми каза като да ида да си зонеса болничния да нося и акта за раждане на детето,за да му направим копие и заедно с него ще подам молба за отпуска и ще попълня някаква декларация,можеби такава дето Слийпи е попълнила.Мисля другата седмица да свърша тази работа и тогава вече ще мога да ви информирам какво точно са ми искали.Само дето и на мен нещо не ми е яснодали ще чакаме мангите от работодателя си и той после ще ги взема от НОИ или ще си ги търсим директно от тях....

Аз ориентирах тези документи към работното място тази вечер с таткото, ще видим какво ще стане, би трябвало да е наред всичко защото такава е процедурата, ама те може и да не знаят

А мангите работодателя ще ги изплаща, Ной ще изплаща на тези който излизат в болнични след 01.01.2007 г.

# 32
Привет и от  мен Hug Hug на всички мами на октомврийските сладури
 newsm03,
Моля една от вас да ми заключи темата,защото незнам как,хубава тема е тази в която пишем всички.Поздравления на леля Зеля newsm03 newsm10.
Много се извинявам,че пуснах мойта,ама какво да се прави вече няма да правя така Embarassed
Гледам че всички пишете за последният болничен вчера моят мъж занесе в службата ми остатъка от 135 дена и заявлеие,декларация и копие от акта за раждането на Сашето за продължаване на др 180 дена,да видим сега др седмица какво ще кажат от службата,че те горките хич не са на ясно,аз съм била първата майка сега с ползването на 315 дена та както вика мъжа  ми все има един пръв във всичко Simple Smile та така и аз със тия 315 дена Laughing
Това на кратичко от мен
Много целувки на всички бебоции newsm51 и весело изкарване на всички именяци newsm03 cheers Wine Glass beer3

# 33
казах ви аз че сън не ме лови  Mr. Green и ей го на виж какво правя - дундуркам щерката и чета форум  Crazy, нещо и е криво тази нощ и на нея не и се спи от нетърпение  Joy

# 34
Ей,Криси,я марш в леглото.Коли4ката е супер.Аз имам Jane и съм особено доволна.Не е триколка,но е супер маневрена и лека.Колко сравнявахме по магазините и накрая си я избрахме нея и сега сме доволни  Mr. Green.
Аз пък идея си нямам кога то4но сме за4енали,никой от двамата не е ходил по командировки и сексувахме яко Laughing
Зел4е,мерсаж за теми4ката.

# 35
Здравейте,мами
браво на Леля Зеля за бързото реагиране!  bouquet
krissie разгледах количката много е хубава!
Саши от вчера вече реши да си вдига главичката като е по корем и само я върти наляво надясно да оглежда.Милите ни малки сладури откриват света.
Относно времето за масажа и гимнастика  30-40мин.преди баня  го събличам говорим пеем играем масажираме се и правим упражнения/танцуването ,каране на колело и обръщането по коремче/.Най му харесва масажа по гърдичките дето завършва с пляскане на ръцете и ако го озвуча правилно направо се залива от смях.
Lovi   как ще даваш АМ като имаш кърма и желание да кърмиш тия дето ти се месят що не им теглиш една..........
Хера много банкети блазе ти!Аз съм се заканила като спра да кърмя с две приятелки/едната е зълвата ще съм под контрал все пак/ да отидем за два дни в София на "семинар" та да наваксам.
За кърмаческата стачка Сашко като си поцока интензивно 10-15мин. почва засмуква пуска и върти глава и така докато не ми писне .Хитър е гледа първо да се наяде и тогава да придава фасони.
Хайде Чао ,че стана дълго.

# 36
Забравих

Честити месечинки на всички празнуващи бебоци!

Честито на всички празнуващи Йорданов ден!-живи здрави и щастливи!

# 37
Честито на всички празнуващи днес. smile3525 newsm51
Нека носят името си с гордост,да са живи и здрави ,любимите им хора винаги да са около тях и любовта да е вечно тяхна спътница

# 38
Добро утро и от нас с Габи/тя ми е в ръцете/!  love001

Аз да се отчета,че днес ще си ходим при мама и няма да имаме нет.Ние спахме добре - от 12 до 7. Аз твърдо давам само гърдата и никаква дохранка,даже от вчера и вода не давам,дано забрави това шише.Стачката май е към своя край,но не е съвсем затихнала.Едно се убедих,че за всеки проблем като майка е нужно много търпение,интуиция и увереност,че ще дадеш най-доброто на детето си,а и да не спираш да се интересуваш и да споделяш.Абе изби ме на философия,ама какво да се прави...Ле-ле,какво хубаво слънце изгря,айде мами,бебоци, хубавото време ни зове!
Хубав ден! И ще се "чуем" след седмица.Дано стачката да е отшумяла при всички! 
А, може и да се видим!Пред Onda 14.30 сряда, нали?
 Честито на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави! smile3525

# 39
  • Някъде в Европа...
Честит имен ден на всички празнуващи! да сте здрави и много щастливи!
Честито и на всички бебоци, които  имат или  са имали месечинка!

За масажа - аз го правя сутрин, когато преобличам нощничката, всеки ден е според зависи, защото някой път Ради се буди непосредствено преди ядене от нощния си сън и тогава го оставям за следващото будуване. А така ми се иска да е вечер преди баня, но той е доста кисел тогава и няма да издържи и банята, защото след масажа ми заспива почти винаги.
За зачеването - ами при нас е станало май около средата на месеца. Аз тогава имах изпити и бяхме на Търново, преди това бях една седмица болна с разтройство и повръщане и за изпитите тъкмо се бях стабилизирала Grinning, така 4е Ради си е болярче Simple Smile

Да ви се оплача -  не знам какво му става вечер - пищи, много му се спи, а не може да се унесе. И най- лошото е, че категорично отказва бибата, а беше свикнал с нея да заспива Sad. Сега  я замества гърдата, вечер добре, ама през деня newsm78. Не ми се иска да го свиквам да заспива така, ето и сега пищи, очите му зачервени за сън, а не може и съм сигурна,ч е дам ли му да суче ще суче 1-2 мин и ще заспи. А трябва да яде в 12ч, сега просто търси да се приспи Sad. Напоследък му се появиха и колики и сериозно си мисля, че е заради това приспиване с гърдата, защото през час, час и нещо все суква по малко, освен яденето му. Огфффф, преди време ви питах дали ще се откаже от сукането зарди бибата, а сега как да го приуча пак на бибата Wink.

Това е засега. Нещо се умири, явно баба му е успяла да го приспи.
Лек ден на всички и много целувки!

# 40
Здравейте момичета
Честито на всички именяци   bouquet

Айр според мен ти плачка от нерви Превъзбуден е и си освобождава нервната система чрез рев И Алексче е така Плачка мърка търси ме иска да го гушкам е галя и се предава Но съм забелязала че колкото по-спокойна и любвеобилна съм толкова по-лесно заспива Ако проявявам и най-малкото нетърпение / например бързам да нахраня Дари / веднага усеща маймуната и реве по-дълго

Криси знаех си че тия от Премам товарят много но не знаех от къде да си я купя а буквално се влюбих в тая количка и не исках и да чуя зя друга Дай ми моля те координати защото искам да си  купя чадърче за слънце Само да ти каже че Алексче не му е удобно столчето за кола Когато е облечен за навън няма проблеми но вкъщи много се прегъва и плаче Може би му е малко големичко newsm78

Днес май ще бъде много готин ден

Хайде на разходка

# 41
яни искаш официален сайт ли или ? аз я купувам от продавалника - от мама - стори ми се изгодна и запазена затова се реших - а и търсихме с приятелка от франция каде ли не ако може да ми я достави но и тяказва че този модел се намира за най малко над 500 евро   пак втора ръка - и то с не толкова екстри  Mr. Green, но мога да попитам да потърсят ина теб акоискаш - във франция има магазини с много ефтини детски стоки - едни приятели са там с бебе и само от там си купуват неща или ако ма нещо ново в ебей което да ми харесва си гопоръчвам пак чрез тях досега - нали искаха европейски адрес а вече и ние сме в европа незнам дали става вече и за тук  newsm78

честито на именниците и честито ни покръстване христово - моята щерка е в хора на една църква и днес пеят - баба и я води на неделно училище и е доста възпитателно - ако има такова и покрай вас в някоя църква - пробвайте и вие ако имате каки или батковци - успяват да им вземат вниманието и да ги учат на доста духовни неща  Peace

# 42
а столчетата на всички са ни големи ние слагахме възглавничка на старото - има кошнички който имат по добра извивка но за три четири месеца да си купуваме и кошничка и стол... плюс това аз си я возя в порт бебето в колата легнала като се налага често - а столчето два пъти съм я возила в него - вкъщи само съм го ползвала и го продавам за 30 лева в момента в продавалника имам и две колички и двете ги продавам  Mr. Green едната майка ми излезна пеш с каката и се върнаха с количка - дала е 60 лева за нея - но явно доста сме мрънкали някае като я е влачила напред назад по магазини  Joy та само веднъж е ползвана и сега я продавам за 27 лева и нея но е само за по големки човеци с полулегнало положение - от чадърчетата на бертони е

# 43
Здравейте няй-пасле и от нас с Марти!
Първо Честита Нова Година на всички! Желая много здраве, късмет и сладки грии за малките ни съкровища!
Честит имен ден и на всички празнуващи - моят татко и племенника ми са от тях!
Честито и на всички бебчовци, които имат днес месечинка!
Ние бяхме уж за малко на гости на мама, но аз се разболях доста, та поостанахме, зада гледа дребосъка!
Мартин иначе е много добре, спи, яде и ми върти и на мен номерата с кърмаческата стачка, ама аз все му се смея и мувикам, че се бори като прасе с тикви Joy
Криси, много е хубава количката, да си я ползвате с удоволстрвие. Аз също бих си я купила, ама нали си имам вече една на Чико и трябва да я продавам и т.н. Мисля лятото просто да си взема една хубава лятна количка, а тази да я продам!
За зачеването - Мартин е заченат точно на 01.01.06  Бяхме на вилата с приятели и след тежката нощ се отдадохме на отморяващи масажи Embarassed и без да сме го планирали малко след това тестът ни и зненада. Какво ни изненада, аз стоях като тресната цял ден. Че то си не е малка работа, като не го очакваш! Mr. Green Тогава се бяхме разкрачили между София и Добрич, нямахме работа, хиляди проблеми, но ето че се справихме и за миг не съжалявам! Laughing
Айде чао засега, че ще се храним и после на разходка!

# 44
  • Някъде в Европа...
Айр според мен ти плачка от нерви Превъзбуден е и си освобождава нервната система чрез рев И Алексче е така Плачка мърка търси ме иска да го гушкам е галя и се предава Но съм забелязала че колкото по-спокойна и любвеобилна съм толкова по-лесно заспива Ако проявявам и най-малкото нетърпение / например бързам да нахраня Дари / веднага усеща маймуната и реве по-дълго

Яни, сигурно е така. Със свекито решихме, че най-вероятно е заради нея.   Mr. Green Все пак нов човек вкъщи, не го гушкам само аз, не му приказвам само аз (а досега е бил само с мен и с баща си, не сме имали така за дълго гости) и с това постоянно търсене на гърдата явно иска да покаже, че му липсвам. Знам ли newsm78. И щом ме усети се успокоява и си заспива детето. Хубаво е, че сама свекито предположи това Wink

Мачо и аз малко бях като тресната, когато на 30.01 видях двете чертички. Въпреки че Ради бе плануван, не очаквах да се получи още първия месец Simple Smile. Така си бях намислила нещата - след Нова година почваме бебеправенето, та да се получи лятото, та да може да се роди пролетта Laughing, да ама нееее. Бебчо си е бързак, явно още от сперматозоидчето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт