Разширени вени- кой, как се бори с проблема? - тема 4

• 41 261
  • 439
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! Искам да направя консултация със съдов хирург за подходяща за мен процедура за премахване на разширени вени. Видях положителни коментари за доктор Милена Ангелова. Моя позната пък ми препоръча доктор Кючуков. Ще се радвам да ми помогнете с избора. Също ако някой е ходил скоро при доктор Ангелова- каква е цената на прегледа без направление?

В понеделник, 04-11, съм на консултация с д-р Кючуков, ще пиша след прегледа. Записах часа преди 3 седмици, беше първия свободен.

# 256
Здравейте! Искам да направя консултация със съдов хирург за подходяща за мен процедура за премахване на разширени вени. Видях положителни коментари за доктор Милена Ангелова. Моя позната пък ми препоръча доктор Кючуков. Ще се радвам да ми помогнете с избора. Също ако някой е ходил скоро при доктор Ангелова- каква е цената на прегледа без направление?
Препоръчвам ви д-р Ангелова. Цената за прегледа, лазера и нощувката общо беше около 100 лева, но това беше преди около 2 години.

# 257
Пропуснала съм препоръката за д-р Кючуков - къде работи?

# 258
Пропуснала съм препоръката за д-р Кючуков - къде работи?

Цената на прегледа с доплер е 120 лв.

# 259
  • София
Кючуков се е изместил от Здравето? В центъра ли вече оперира?

# 260
Здравейте, предстои ми отстраняване на вена с лазер. Докторът каза, че е необходим престой за една вечер, а аз четох, че това е амбулаторна процедура и не е необходимо. Споделете при вас дали се е налагало?

# 261
  • Sofia
Добре е да се остане, да се види как е минало и за нова превръзка.

# 262
  • София
Кючуков се е изместил от Здравето? В центъра ли вече оперира?

Да, в медицински център:
https://drkiuchukov.com/

Аз бях на консултация, доволна съм и ще действам. Манипулацията струва 2300 лева ( с 2 контролни прегледа), няма договор с НЗОК, няма болничен престой, дават 14 дни болничен.
https://drkiuchukov.com/lazerna-ablaciya-evla

# 263
  • София
Добра е цената, не е вдигнал много. Аз се оперирах при него 2021 г. (дано не бъркам), беше 1900 лв. пак с 2 безплатни прегледа след това. Болничен не ползвах аз тогава.

# 264
Здравейте. Може ли мнения за съдов хирург д-р Ивелина Борисова? Видях,че преглежда във Варна и в Бургас? Всъщност тя прави ли операции на разширени вени? Аз съм от Варна и съм решила да махам вените на единия крак, но с лазер няма да стане. От 20 години имам проблеми и просто вече е време. Търся хирург във Варна и Бургас за операция. За д-р Големанов не чувам добри отзиви затова питам. Благодаря

# 265
  • Варна
Здравейте. Може ли мнения за съдов хирург д-р Ивелина Борисова? Видях,че преглежда във Варна и в Бургас? Всъщност тя прави ли операции на разширени вени? Аз съм от Варна и съм решила да махам вените на единия крак, но с лазер няма да стане. От 20 години имам проблеми и просто вече е време. Търся хирург във Варна и Бургас за операция. За д-р Големанов не чувам добри отзиви затова питам. Благодаря

Мъжа ми се оперира при нея в Бургас,но на прегледи ходи тук във Варна.Ами добра е,маха му с лазер,отделно тробм и повърхностни вени.Беше с пълна упойка.Скоро ходи на преглед,ще оперира и други вени,на другия крак,но не с лазер.Борисова му беше препоръчана от позната,та и се довери.

# 266
Здравейте, през м. Октомври се оперирах при д-р Тодор Драганов в Бургасмед. Много съм доволна, операцията ми беше комбинирана - с лазер и с издърпване на вената. Две нощувки в болницата, със спинална упойка. Болницата е хубава и се държат с теб добре, млади и отзивчиви сестри и доктори. Операцията продължи около 2 часа. Платила съм около 550лв за всичко, останалото се пое от здравната каса. След което 1 месец носих чорап и 3 месеца пих Детралекс.
Успех.

# 267
J_M_L, има ли специална причина операцията ви да е по здравна каса? Обикновено се заплащат.

# 268
Явно отговорът е коректен лекар, работещ с НЗОК.
Аз по-скоро бих запитала, коя е пътеката, по която се поема от касата?

# 269
Здравейте, не се сещам по кое клинична пътека, бяха ми написали на листче,но не го пазя.
И аз останах изненадана,че е толкова евтино, но отговора на доктора беше,че ще бъде по Здравка каса.
Платила съм за избор на лекар, анестезия и болнични удобства.

Общи условия

Активация на акаунт