Пъзели 54

• 24 781
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Боже какъв отврат, много са ми грозни всички!
Браво на вас, аз даже не знам бих ли се борила с такъв пъзел.
Вижда ми се леко нечестно, ако дадат от другите зодии, след като един вид са изтекли.

# 181
Щом ги има така на кутията отзад и аз си мисля, че ще ги пуснат.

Весе, успех, ще се справиш, всички ще викаме за теб HugHeart Eyes

Елейн, ти си герой, особено предвид перипетиите с детето, аз съм имала една такава кошмарна нощ с малката и изобщо не вярвам, че щях да се справя да редя на сутринта Hug

Тони, махаш и скачаш докато те видят. Мисля, че има опция да се ънмютнеш, огледайте зуума докато чакате.

Йоана, да е жива и здрава твоята прекрасница Hug А пъзелът с кучето и колелото беше гаден, не се сдухвай Hug

Бътърфлай
, и според мен се пробвай и утре, не се отказвай, може пък да е по-добре Hug

# 182
Благодаря ви за хубавите мисли. Влизам

А дано ми се падне нещо зелено.

# 183
Може да се пробвам , благодаря за подкрепата момичета ! Иначе за първи път редя пъзел на тази марка и съм възхитена , всяко парченце си знае мястото , а не да става на 1000 места. Пасват си частите и се реди леко и приятно . Пъзела е хубав , на мен ми допада , просто явно нямам тренинг . Не е чак толкова труден . В момента ми остана лицето , но се надявам до края на деня да го направя , че да освободя място за утрешния пъзел .
Не ми хареса обаче , че много прахоляк падна от пъзела и цялата маса е прашна вече .

# 184
Леле, какъв пъзел. Цялата серия изглежда тегава. Май везните са най-леки за редене. Надявам се да разнообразят, но не вярвам, според мен това им е новата серия и нея ще пуснат на всички. Eleyn, браво, супер си. Весе, успех. Butterfly, не се отказвай, давай и утре

# 185
  • София
Butterfly, не те видях днес, но разбрха, че си редила този череникав пъзел върху червена маса. За утре, ако имаш как, метни нещо в неутрален цвят върху масата - бяло, сиво, черно; предполага се, че така ще виждаш по-добре парченцата.  
Аз имам теория, че моята маса с филц не е най-доброто за състезание. Но нямам дори чаршаф в правилен цвят, с който да я покрия Simple Smile

# 186
# 187
Явно ще е цялата серия зодии. Линк няма още, нали?

# 188
Да, аз не очаквах, че ще ми се падне червен пъзел ..
този сегашния пъзел “Дева” обаче хич не ми е по вкуса , така че успех !

# 189
Този изглежда една идея по-добре сякаш..

Тони, може би нещо по-гладко?

# 190
# 191
  • гр. София
На мен този ми харесва, има повече цветове. Прилича на фея Simple Smile

# 192
  • София
Ако ще е зодия, дано поне е моята. Водолей

# 193
Аз съм си харесала рибите май засега.
Иначе белия и лилавия също биват сякаш.

Е тук има мъж вече, даже имаше снимка във  фб колко е щастлив, че му се е паднала неговата зодия Satisfied

Иначе мъжете просто спечелиха първо и трето място предния път и затова не могат да участват сега, иначе си има Grinning

# 194
Ей, сега като гледам ми направи впечатление, трябва да се подготвим за вертикален пъзел.
Само да не се паднат близнаци. Те са за финал

Общи условия

Активация на акаунт