Пъзели 54

• 24 779
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • София, България
Почти съм сигурна, че другите пъзели ще са другите зодии.
Няма логика да дадат само един Лъв.
Според мен повечето от предните места бяха редили вече пъзела.

# 166
  • София
Аз пък се надявам да не са от същата серия, защото не е честно една група да редят цветен пъзел, а другите да редим чернотии. А и е скучно да гледаш как се редят еднотипни пъзели.

Искате ли каквито пъзели се паднат, днес и утре, да ги съберем за пътуващи и да могат всички да им се пробват? Аз от сега казвам, че моят го пускам, стига да има желаещи.

# 167
Аз искам:)
Предполагам, че ще са другите зодии, но на пъзел трябва да са направени по-светли и цветни.

# 168
Аз написах, че са пипнали изображението и са му сложили цвят. Ако са останалите зодии няма да са със същите фонове.

# 169
Мм аз направо се отказвам утре да се явявам на състезанието , няма смисъл . На мен много ми хареса пъзела , но зодията козирог (моята) много ми допада и ще си го купя . Този бих го пуснала за пътуващи или да го подаря може би .

# 170
  • София
Хахаха, сега вече съвсем нямам търпение да отворя утре пъзела Grinning Аз пък някак си имам усещане, че няма да е зодия. Дано съм права, защото хич не са мой тип пъзели тези мадами Simple Smile

Butterfly, защо ще се отказваш - пари си давала, пореди си! Аз да не мислиш, че ще се класирам утре Joy
Този го запиши във файла с Пътуващите, а ако  не се съберат желаещи, после ще го махнеш Wink

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 12:00 от ToniShu

# 171
  • София
Останаха ми 150 части, не беше  удобно за редене. Трудничък е Simple Smile давам го за редене ако има желаещи и бих приела и другите да редя Simple Smile

# 172
За момента пъзелите май няма да ги пускат в продажба обаче. Събирали мнения, ако има интерес по-нататък сигурно.

# 173
  • София
Още по-добра причина да ги съберем и да може да ги реди нашата група Simple Smile
Еве, почти не те хванах, много тъпо ми беше да не мога да ви видя теб и Butterfly. Имам да ти връщам Равенсбургера, ако искаш запази ми този да му се пробвам. Иначе, предполагам, че Butterfly ще го пуска като първия си пътуващ Wink

# 174
  • София
Момичета, Елейн съм си вече.

Първо, честит празник на дъщеря ти, Йоанко, да е жива и здрава и по вода да и върви!

Второ, пъзелът се оказа не толкова труден, колкото мислех в първия момент, но пак не беше лесен. Просто като ми светна това оранжево пред очите, само си представих как ще редя цял пъзел по форма. После се окопитих и разделих мислено кои текстури биха се отличавали, точно както Весето предположи. Благодаря, Весе, реденето с теб на предното състезание се оказа добра школа.

Трето, имах кошмарна нощ, детето е болно с някакъв стомашно-чревен вирус и вдига температура, повръща - абе пълен комплект. Само си мислех да не взема да се успя сутринта, ама като наближи утрото установих, че ми е все тая, само да наредя по-бързо пъзела, та да си гушна детето.

Тони, мисля, че останалите квалификации, ще са все от тази серия със зодиите. Някъде във фейсбук прочетох, че нямали да ги пускат за продажба, освен ако няма интерес. Ще е много жалко, ако е така. На мен много ми хареса пъзелът, така че и аз съм За идеята да ги пуснем пътуващи и да обиколят всички ни. Само дето квалификациите са 6 пъзела, а зодиите 12. Да кажем, че на финал ще е още една зодия (макар да не съм сигурна), остават 5 ненаредени и невидяли бял свят. Някак абсурдно ми се струва. Просто трябва да ги пуснат за продажба. Laughing

Иначе наистина като финишираш махаш и викаш уж, ама си мютнат и аз поне не видях откъде да ънмютна микрофона. Почнах да се изнервям, особено като обявиха на трето място друг, а аз махам вече цяла минута и нещо. За другия път трябва да измисля как да сложа камерата да се виждам от близо.

# 175
  • София
Аз ще видя да гледам записа
Много се зарадвах като ти чух името Кате

# 176
Разочарована съм от избора на Black Sea за картини на новата им серия. Таргетират мъжката аудитория?
Ама хич, хич, хич  не ми допадат този тип  афро-азиатски пищни  мацки. Чудя се как  успяха да  ги  докарат с еднакви усти (поне 8 от тях), а 5 с еднакви очи- голям зор ще да е било...
Очаквам догодина да пуснат серия с мачо-културисти, та да си закача един в хола  Grinning..

# 177
  • София
Благодаря, Еве, аз съжалявам, че не чух твоето. Надявах се от форума да превземем финала Grinning

Ето другите от серията. Не се притеснявайте, няма да са толкова тъмни.

# 178
Ох, Кате, ти си успяла. Как се радвам, сега като чета разбирам. Heart

Картините са генерирани от изкуствен интелект, затова са еднакви плаймейтки  на макс.

Ще ги пуснат хич и не се съмнявам. Вече са ги разпечатали по гърба на кутиите. Правят супер пр кампания в момента, много ще са търсени. Като Албена , ако я помните, всички й се подиграват, но и досега е ултра търсена.

# 179
  • София
Весе, стискам ти палци сега. ММ също мисли че е ПР трик.

Общи условия

Активация на акаунт