Пъзели 54

• 24 770
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз още не съм видяла Пеперудката само.
Лелее ,тази жена със синята тениска откъде се появи с този а-ха а-ха завършен пъзел!!! А, и още една такава!

# 151
Браво на Eleyn, супер напред е. Докато я разпозная седнала, първо мислех, че е на пода, а после ми светна, че е на масата, както си обича. Heart
Пеперудката и аз не можах да я отлича за сега.

# 152
  • гр. София
Сега изведнъж дадоха някаква жена Петя, която е напреднала много. И още една, не й виждам името. Как стана това?

# 153
  • София
Петя е втора, първа го нареди Мария. Двете дами, които не бях мяркала преди това, но не значи, че не са редили. Те и Евето почти не я показаха или поне аз я видях само веднъж, в общ кадър. Докаот eleyn я видях поне 4 пъти качена при пъзела Simple Smile

Интересно как даваш сигнал, че си готов(а) като риключиш? Дали им казваш и те те чуват, а просто в излъчването си згалушен? Zoom съм ползвала само веднъж досега, с един приятел си говорихме, та не съм го разцъквала.

# 154
  • гр. София
Аз даже не разбрах кога Петя го е наредила. Видях само, че Мария беше първа. И после прочетох в групата, че има двама финалисти.
Не са ги показвали. Аз  и Евето и Елейн ги видях Simple Smile

# 155
Ох, аз от телефона не можах нищо да видя. Петя е добра по принцип, но не съм сигурна коя стана първа, Марина ли беше, Мария ли. С Елейн какво стана не разбрах.

Ето снимки на другите зодии, въпреки че те са пипнали илюстрацията, вкарали са малко цвят - https://stock.adobe.com/search?filters%5Bcontent_type%3Aphoto%5D … erie_id=548773010

# 156
  • гр. София
Кой завърши шести, въобще не разбрах?

# 157
  • София
Ох, аз от телефона не можах нищо да видя. Петя е добра по принцип, но не съм сигурна коя стана първа, Марина ли беше, Мария ли. С Елейн какво стана не разбрах.

Ето снимки на другите зодии, въпреки че те са пипнали илюстрацията, вкарали са малко цвят - https://stock.adobe.com/search?filters%5Bcontent_type%3Aphoto%5D … erie_id=548773010

Елейн излезе напред, каза, че 3-та го е направила, но не са я видяли навреме и я обявили 4-та, че излиза за финал. Последните 5 минути бяха супер оспорвани наистина. Останалите са много красиви, има ги и на гърба на кутията.

# 158
1:20 Марина и Петя
1:29 и 1:30 за Таня Пенкова и Катерина Киндекова
1:30 и 1:32 за Мария Димитрова, Ваня Матева и бонус Силвия Милева

Бравоооо!

# 159
Ау много се изнервих , само се изложих и наредих половината пъзел ….

# 160
Бътърфлай, труден беше, със сигурност не си се изложила Hug

# 161
  • Fairbanks, Alaska
На мен ми изглежда труден пъзела, много "едноцветен". Иначе ми харесва.
Ей, нито един мъж няма. Не редят ли пъзели? Поне един да имаше за цвят...
Много са малки и буквите, и прозорците. Изобщо не виждам имената...
За повечето мъже реденето на пъзели е скучно занимание. Задай си въпроса колко мъже имате в темата? За мен е гимнастика за мозъка.
Ако следващата година успея да наглася почивките с Пъзелмания, току виж се запиша за цвят.

# 162
  • гр. София
Браво на класиралите се !

Butterfly ,не си се изложила. Пъзелът е труден.

# 163
Никой не се е изложил. Браво.

Разгледах ги, благодаря Бухтичка.

Всички са AI генерирани изображения. Как не го понасям тези изкуственяци. Persevere

# 164
  • София
Да, и всичко на черен фона... толкова са ми еднакви! Само тази лъвица е по-различна, сигурно затова са я избрали за състезанието.

Наистина, как човек обявава, че е готов? Махаш с ръце и ако те видят - видят те?! Ето сега, ситуацията на eleyn ако беше за последното място, щеше да е адски тъпо да не се класира!

Общи условия

Активация на акаунт