Пъзели 54

• 24 798
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
  • София
От 16 ч ли са нашите момичета?
Ако знаете как от седмица повтарям на ММ, че съм от 13:30 и днес как за малко щях да си изпусна състезанието, ако не бях си отворила мейла от по-раничко Grinning Но има и по-зле от мен - някой влезе почти към края; не запомних кой, но имаше такъв човек. А, освен това питах и казаха, че не се очакват други нови пъзели по 500 части на black sea, евентуално тези щели да отпечатат. 

П.П. играх си половин час да си направя плакат и накрая установих, че нищо не се разчита на камерата, та не можах да ви поздравя "в ефир" (затова го снимах) Simple Smile

# 361
Успех, Хепи!
От 16.30ч сме. Аз съм с розово горнище и черен панталон

# 362
Браво на Бътърфлай, че не се отказа Hug Имаш нужда от малко повече редене като цяло, а скоростта ще дойде след това Hug

Тони, супер си се справила за първо състезание, браво Heart Успях да те видя малко, но ще въртя пак записа.

Аз си пуснах едната слушалка и първите 40-50 минути беше супер, музика, концентрация - топ, но после албумът свърши и вместо да почне отначало както обикновено почна някаква друга музика. Аз я спрях, после се опитах да я пусна пак, но не стана, накрая хвърлих слушалката. Кучето се събуди, почна да се боксира с купичката за вода, че беше свършила. Съответно аз само му викам да спре, и че не мога сега Joy На 1:18 от стрийма се вижда зад мен как побутва топка калпазанинът Joy

Успех на Налси и Хепи, давайте момичета, с вас сме Hug

# 363
  • София
Успех, мацки! Дано и при вас пъзелът е по-лек, отколкото изглежда! Поне парченцата наистина влизат само на мястото си!

# 364
Елица Керефейска - 1:16
Соня Найденова - 1:20 (моята съотборничка Smile )
Кати Хубавенска - 1:32
Велислава Лозева - 1:35
Мюжде Йозай - 1:38
Гери Славова - 1:39

# 365
  • София
Тогава аз мога да смятам 1:39 + 8, нали не бъркам? Че излиза малко по-малко като време. а верно спрях, щом казаха последното име. Много ме е яд, че не си пуснах хронометър (телефонът бше на зарядното), точно такъв не мой стил пъзел и да не му засека Sad

# 366
Да, Тони, аз си пуснах хронометъра, те на предишни състезание не винаги са засичали и съм свикнала Grinning

Качеството на уеб каметрата ми е потресаващо Satisfied

# 367
  • гр. София
Тони и ти си се справила страхотно Simple Smile

Успех на NalSi и Happy eyes! Simple Smile

Кой ли пъзел ще се падне?

# 368
  • София
Къде ги гледаш записите? Ако видиш къде бъркам с реденето, казвай. Интересно ми е да пробвам различни съвети Simple Smile

# 369
  • Fairbanks, Alaska
Записите ги има във ФБ страницата на Озон, където беше и стрийма.

# 370
Групата е 30 човека. Трима ще се класират

# 371
  • София
Успех NalSi! Само трима продължават напред. Демек още един ни трябва Wink

# 372
Линк - https://fb.watch/k4XwJIFplp/

Оо, това май е най-малката група, давайте момичета! Точно така, Хепи Hug

Ето го записът - https://www.facebook.com/Ozone.bg/videos/3088412028128381

Тони, не те дават през цялото време, за да преценя какво правиш, в началото честно казано и не разбирам какво се случва и какво ги правиш тези кутии. Мога да кажа какво направих аз - пръснах всички части на масата и започнах да ги обръщам по най-бързия начин като отделях рамката. Според мен е по-лесно на маса където се приплъзват частите, скоростно редене на филц не съм правила. Този път като никога реших да си наредя рамката първо защото бях много наплашена, че ще е труден пъзелът. После гледам парчетата и си отделям каквото ми се набие на очи. Започнах с надписа Риби и най-светлите части по лицето. По някое време си отделих всички със златисто от едната страна. Зелените горе също много лесно заминаха. Двете цветя в косите също бяха лесни.
После се прехвърлих на огърлицата, която се нареди учудващо лесно. Някак просто хванах ориентацията на парчетата и много бързо влизаха. После косата, забих малко и накрая най-тъмните.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 16:37 от Бухтичка

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт