Пъзели 54

• 24 799
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Еййй, аз този исках за мен! Успеееех!

# 376
Виктор дето все искаше везните Joy

Оо, Налси май я видях с розовата блуза, в тон с пъзела Heart EyesGrinning

# 377
  • Русе
Почти бях сигурна,че се падне този.
Да даваме предположения за финала Grinning
Успех Налси🍀

# 378
Налси се падаше под Виктор точно сега, а Хепи май беше вдясно през едно поле, ако не се лъжа, не се четат имената.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 17:06 от Бухтичка

# 379
  • София
Май NalSi е по-напреднала от Happy eyes (тя реди на кръгла маса). В момента двете са през един участник на втори ред.

# 380
Да, все още са си там. Налси е направила рамката и малко от вътрешността, има още няколко на нейното положение приблизително. Хепи няма рамка, реди отделните елементи и е трудно да се прецени накъде е.

Едит - Хепи е наредила цветята и е почнала от долната част, блузата и звездата има.

2-ри едит - Петя Душкова от световното е в тази група.
3-ти едит - А, и съотборничката й Зорница Стойкова също.
4-ти едит - Зорница е доста напред. Налси е направила горната част, фона с надписа и везната.
5-ти едит, аз ще трябва да изляза, не знам колко ще мога да следя, пишете накъде са момичетата.
17:23 - Хепи вече има и от лицето.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 17:23 от Бухтичка

# 381
  • София
Везните много ми харесва, а е и моята зодия Simple Smile

# 382
  • София
Леле, NalSi кърти направо! Щеше да е хубаво да ги виждам едновременно с Happy през цялото време Simple Smile Сега не знам до къде е Happy.
Аз този път също не започнах от рамката и както си редях отделни елементи, мисля, че беше правилен избор - изведнъж се оказах по-напреднала и по-ориентирана в картината и самите парченца. Дано и при Happy е така!

# 383
  • София
Happy е доста наредила. Но на вземе да ги съедини вече, че изтръпвам като гледам

# 384
Страхотна картина е везната , чак ме е яд , че я нямам ! Дали ще мога да се включа в групичката Ви , за да я наредя ?

# 385
  • София
Зорница Стойкова завърши първа, но не знам за какво време.

Аз НалСи не знам коя е, но Хепи е назад, май няма да се класира Sad

Едит: Жанета Недялкова е втора, но съм изпуснала кога е станало.

# 386
  • гр. София
Колко трябва да се класират?. Вече три го подредиха?

# 387
Какво стана с нашите? Много исках везните да ми се паднат, изглеждаха ми най-лесни. Butterfly, според мен можеш вече да се записваш за пътуващите пъзели

# 388
  • София
Много объркано накрая, нищо не се разбра. Някои махаха, че са наредили. Други си местеха камерите. Струваше ми се, че има повече готови.

# 389
  • София
Емиии, като видях розовото и ми беше ясен изхода. Не мога да го понасям Joy
Така завърших...

Ето го и нареден. На кой да го пращам да тренира за финала Joy

Общи условия

Активация на акаунт