Пъзели 54

• 24 794
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за подкрепата, момичета!
Точно този хич не исках да ми се падне, но пък взе че ми хареса много.
Съжалявам, че не го снимах като казаха край. Довърших го за 1.43 мин. Забавлявах се, което беше важното за мен и със сигурност ще участвам и следващия път Grinning
А аз на кого да изпратя моя?

# 391
  • София
То може би да обобщим кой се класира за финала и от там да тръгнем Wink Мимок ми е близо , Бухтичка и Елиен . Друг изпускам ли?

Сега като направих разбор, може би трябваше да наредя рамката, за да съм по-добре пространствено.

И нали искаха инфо - никога не бих си купила такъв пъзел, без значение коя зодия Joy

# 392
  • гр. София
Браво момичета, бяхте страхотни Simple Smile

Да, на финала ще стискаме палци за Бухтичка, Еleyn и Mimok Simple Smile

# 393
Еха, страхотни сте.
Аз нямах възможност да гледам, но все проверявах какво става във форума.
Да редят отиващите на финал, че става много горещо на това състезание.
А за финал една от черните зодии. Тайничко съм доволна, че няма да ги редя за време.
Когато се извъртят бих наредила всичко до сега без овена , твърде ми е страшен.
А за финала... Предстои да видим, кога в събота или в неделя?

# 394
  • София
Финала е в събота, но не помня часа, май в 9:30 пак.
Иначе имаме общо 6 различни пъзела форумната сила, 12 бройки, но единия Лъв е с липсващо парче (този от Бътерфлай). Ако всички са съгласни да пращат пъзели за пътуващи, имаме стабилно количество за подготовка 😊
Аз пак казвам, че моя Лъв го давам за редене на който иска, като с приоритет са Бухтичка и Мимок за подготовка.

# 395
Аз съм ок да ви изпратя рибите , за лъва още чакам отговор и обратна връзка дали могат да ми го заменят или какво ще се случва като цяло .
Аз наредих обаче рибите , но понеже го намразих тоя пъзел , 6 часа ми отне да го наредя , та си го надписах отзад с числа, та ако някой му е трудно да си подпомага .

# 396
  • София
Давай ги тия риби насам, надявам се да не опра до числата.

Впрочем вчера редих още един Блек сий, но 1000, довърших го сутринта на дневна светлина. Не можах да го снимам много хубаво обаче.

# 397
Евала на всички участници!
Успех на класиралите се на финала.Hug
Аз сякаш не съм много впечатлена от серията, не са по мой вкус рисунките.

# 398
Моята Дева също е на разположение, трябва да направим някакво разпределение, че и трите да наредите всичко.
Някой ако иска от София още тази вечер може да го вземе.
Мимок, как си? Съвземаш ли се от треската?

# 399
Сега нямам време да пиша повече, ако някой иска мога да изпратя рибите.

# 400
[img]https://prikachi.net/image/83Ez0U[img]

Ето ги . Ще ги кача във файла като се прибера довечера .

Ох тоя форум , не дава да кача снимки , ако направя скрийншот пък става по-голям размер . Пробвах от сайт , за да постна линк , то пак не дава картинката …

# 401
Май трябва още утре да пусна моя на някой, да мине през всички до събота. Само аз съм редила рогат, миже да помогне ако се паднат рога на финал. Как мислите?

# 402
  • София
Малко ми е неудобно, да разпределям аз, ама...
Евето каза, че има да праща кашон към Бухтичка, да вземе да прати и Лъвицата, а аз ще дам на Мимок моята Лъвица.
Весе, още тая вечер мога да дойда за Девата, утре съм готова и я давам нататък.

# 403
  • София
Аз също мога да пратя на Бухтич лъва щом ще дадем един на Мими, ако свършиш девата направо и нея Simple Smile

# 404
Аз сега се уговарям с Бътърфлай да го взема направо от нея лъва, не ми пречи липсата.

Общи условия

Активация на акаунт