Пъзели 54

• 24 793
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Ето го и моя Овен. 2:14 Мин. Довърших го сега вечерта и на лампа беше супер трудно. Денем определено е много по-лесно.

Някой иска ли го?

# 406
Браво, момичета! Честито на класиралите се, а и на тези, които не са, защото се осмелиха да участват. Всички сте машинки, просто страхотни!

# 407
Браво на всички участници! Heart
Поздравления на финалистките! Flowers Rose
С голямо вълнение ви следих тези дни. Чак ме вдъхновихте да наредя състезателните Пеперуди. Срам ме е да си кажа времето, ама за протокола няма как - 2 дни, има-няма 5-6 часа Sweat Smile

# 408
Бухтичка, искаш ли да ти изпратя Везните? Хепи може да даде нейните на момичетата в София

# 409
Поздравления за всички участници в състезанието! Страхотни сте, момичета!
Честито на класиралите се и успех в надпреварата на 29 април. Купата от финала трябва да си я приберем в темата. Trophy Simple Smile

# 410
Браво на всички участвали!
Поздрави за класиралите се!
Не съм се и съмнявала, че нашите момичета ще се представят подобаващо!
Както е написала vox, купата трябва да е наша!
Ако пък не е наша, важно е участието и забавлението!

# 411
Първо да поздравя Хепи и Налси, страхотно беше и се представихте много добре Hug Към края изпуснах, но ще си пусна видеото като ми остане време Blush Все си мисля, че бяха една идея по-лесни везните за редене, но не знам.

За размяната аз ще взема лъва от Бътърфлай последно. Ако някой иска да ми прати нещо ще го взема, но не се тревожете, честно казано не вярвам, че ще окаже особена разлика на представянето ми на финала.
Моите риби мога също да изпратя казвам отново, който иска да си каже.

# 412
  • София
В Пътуващите добавих нов списък - да видим с какво разполагаме, за да се разберем кой на кого ще дава пъзел(и). Хвърлете му едно око, сигурно пропускам някой. И предлагам там да запишем какви са уговорките, за да няма объркване Wink А каквото не искат състезателките за тренировка, можем да започваме да го въртим между останалите Wink

Happy, браво и на теб! Една коса те е препънала, като гледам. Мен така ме препъна огърлицата на синята мадама Simple Smile NalSi, не видях ти как си финиширала, че ми прекъснаха гледането, ако искаш покажи. Поздравления, мили момичета! Весело си беше да се помъчим заедно. То било по-готино да си учасник, отколкото агитка Grinning 
Аз съм наистина много навита да си организираме наше състезание! Кажете само кога и купувам пъзела и идвам!

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:15 от ToniShu

# 413
  • София
Йоанко, искам го Овена Simple Smile

# 414
  • София
Кате утре ще ми го донесе Йоана и вторник сутрин е при теб да тренираш Simple Smile
Дописах във файла Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:25 от евето

# 415
  • София
Тематично допълних с един пъзел тазвечершната поръчка с книги -

Моите везни отиват утре сутринта е Мимок. След това предполагам Eleyn ще ги подхване. Нямам претенции кой кога след това. Не държа да редя нищо спешно, просто в някакъв момент, когато не са актуални, за да засека време и на останалите "мацки". На моя си писах Ник нейма на едно парче отзад. Ако се сетите, ще е готино.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:44 от Happy eyes

# 416
  • София
Поздравления за всички участвали, честито на класиралите се!
В мен е Свят от конци, много ми хареса, благодаря на NalSi. На фона на днешните и вчерашни резултати е направо срамота да кажа, че го редих два дни и половина.
След мен няма други записани, но предвид, че е на Black see, може би ще го вземе Eleyn, Бухтичка?
Ако не, да го връщам на NalSi.

# 417
Поздравявам всички участвали и класирали се дами! Браво на вас за смелостта и авантюристичния дух!

Аз най-сетне довърших моите слонове. Тази трева направо ми убиваше желанието да редя. Небето поне имаше ясни хубави нюанси и по-лесно и бързо стана, но при тревата си редях по форма и някои парчета пасваха на съвсем неочаквани места. Имах доста грешки и размествания и в крайна сметка 2 дни само с нея се занимавах.

# 418
Момичета, поздравления за достойното представяне! Независимо дали ви се е паднал хубав или лош пъзел вярвам, че сте заредени с прекрасни емоции от състезанието. На по-късен етап и аз бих опила да наредя зодиите, просто за забавление. Събирането на всички на едно място ще намали разходите, но пък ще увеличи времето за престои в редящите. Освен това си мисля, че ако наредиш 6-те един след друг удоволствието ще се позагуби. Може би ще е добре да се разделят на 2 части. И все пак нека това го решат тези, които ще си предоставят пъзелите!:blush:
За финал си мисля за близнаците. Струва ми се, че ще е сложно да се редят два огледални образа.

# 419
  • Fairbanks, Alaska
Поздравления и от мен за успешното представяне. Като гледам празниците за следващата година, ако Пъзелмания е с 1 седмица по-рано от тазгодишната, може и да се запиша. Но нека да видим как ще ми тръгне реденето на пъзели. Още много вода има да изтече.
А и би било хубаво всички участници да са на едно място, а не онлайн-все ще се намери начин за хитруване.

Общи условия

Активация на акаунт