Пъзели 54

• 24 785
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, в документа сложих Рибите =)

# 421
  • София
mimok, искаш ли моите риби? Така и така мексиканскят (с пясъка) е за теб, направо във вторник да се намерим да ти дам него и рибите? Или утре по Еконт да пусна двата (доставката не я мисли)?

# 422
Eurographics - Harmony

Много красив, наистина! И така лесно се подреди след като му свиках.

# 423
  • София
Няма да взимам никой пъзел за сега, че май днес заминавам извънредно. Само преди това ще си ги размениме с Happy , че е близо до нас.
Благодаря на всички за бързата реакция.

# 424
  • София, България
Няма да взимам никой пъзел за сега, че май днес заминавам извънредно. Само преди това ще си ги размениме с Happy , че е близо до нас.
Благодаря на всички за бързата реакция.

Иначе как си, пооздравя ли?

Големи вълнения бяха този уикенд, гордея се с всички участвали!

# 425
Аз се амбицирах дали мога да наредя 5 зодии за 5 дни, но ще е сложно с логистиката, здраве да е Laughing

Макарони
1000 части
Вретено отново по фотография на Ивелина Чолакова

# 426
  • София
А вижте аз какво имам Simple Smile сега остава само да го получа в България

# 427

Bluebird-1000
Разкошен ❤️

# 428
Еве, супер е, ако ще го продаваш и не го заредят тук се нареждам Laughing

Малко нови Гибсъни - https://gibsonsgames.co.uk/collections/new

В някой от двата дни между всичките емоции писа някакво ново момиче, да се представи пак, че тогава не можахме да й обърнем внимание Joy

# 429
  • София
Момичета, всички бяхте страхотни, евала за реденето Ви. Аз пъзел о 500 части редя 2 дни, но аз обичам да го правя бавно, че да избягам от забързаното ежедневие. Беше ми много интересно да Ви гледам, видях учасници, които съм виждала и в постовете на пъзели Вретено. Някоя от Вас ходи ли на техните състезания?

# 430
Бътърфлай е много мила и сладка, взех лъва и ми се искаше да пробвам да го наредя довечера. Ще видим дали ще се разберем с детето, в краен случай ще редя без да засичам или на пресекулки, както дойде.

# 431
  • София
Ето едни Куфари на Кобъл Хил, нестандартни 1000 части. Първо си помислих, защо съм го купила - отвратителен. Но сега се радвам че купих още 3 броя от същите нестандартни части.

# 432
  • София
Хора, този пъзел запазила ли съм го от някого? Че ще пускам поръчка Grinning

# 433
Цяла вечер чакам някой да пише, че да публикувам Joy

Тони, аз го имам, но не съм те писала. Ако не бързаш ще ти го запазя.

С големи благодарности към Бътърфлай, нямаше да успея толкова бързо да се сдобия с друг пъзел иначе Hug
Метнах го веднага като се прибрах от работа и оставих децата да се гледат Smile
Имах 2-3 незначителни прекъсвания и се надпреварвах със слънцето, последните части довърших на лампа.
Честно казано много по-гаден ми беше, изобщо не можех да отлича толкова добре кое от къде е. И как финиширах за почти идентично време още не мога да си обясня - 1:17.
Замаскирах липсата доколкото беше възможно Joy

Знаците на зодиака - Лъв
500 части
Black Sea Puzzles

И вчерашния така и не го показах

Знаците на зодиака - Риби
500 части
Black Sea Puzzles

# 434
  • София
Бухтич, аз също засичах вчера и днес на Девата (благодаря на Весе Весе) и на Стрелеца (благодаря на Мимок и Хепи). Ми... Девата я редих на лампа, 1:45. На дневна светлина сигурно щеше да е колкото Лъва. Стрелеца обаче, както не харесвам лилаво, така изведнъж го направих за 1:20 което е най-бързото ми време някога.

Утре нареждам Овена, който Евето ще ми донесе и ги пускам трите към теб. Виж как ще стане все пак по един пъзел на ден до финала да редиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт