Пъзели 54

• 24 775
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не го бързам, Бухтич! Ако не съм го запазила при някой друг, ще може ли да го купя или да го заема от теб? Че да си пусна поръчката тази вечер, да не чакам всички да ми видят поста Simple Smile
Иначе и двете с Еleyn направо ми събирате очите, как за час и има-няма 20 минути ще наредите подобен пъзел... Вие на световното сигурно ще спечелите първо място!

Еleyn , искаш ли рибите или вече ги уреди от някой?

# 436
Тони, записвам те.

Виж как ще стане все пак по един пъзел на ден до финала да редиш Simple Smile
Да, ще е велико ако успея Smile Велико заради това каква организация сме успели да постигнем Hug И ако ти не ги отмяташе толкова бързо изобщо нямаше да е възможно Hug

# 437
  • София
Предимството на това да съм майчинство е това да имам малко време.

Тони, уредих ги, Рибите идват при мен утре от Пеперудката Hug

# 438
  • София
Ми аз тогава моите ще ги продам, няма какво да ги правя вкъщи Simple Smile
Поръчах си тъкмо ей тези:

# 439
Тони, от мен го запази, чисто нов. Бях го пуснала за продажба във фб и ми писа да е за теб.

# 440
Благодаря Бухтич за милите думи и олеле колко си бърза ! Браво , значи ще ги разбиеш на финал !
Благодаря и на останалите момичета , че ми позволихте да се присъединя в групичката ви !

# 441
  • София
Тони ще ги взема от теб зодиите Simple Smile

# 442
Добро утро от мен! Събуждам се аз преди малко и си спомням какво сънувах:
Прибирам се вкъщи и мъжът ми казва, че имам пакет. Отварям го и гледам: Свят от конци, при което мъжът ми ме пита: "Оф, пак ли си купила пъзел?!" И аз: "Не, не, този е от пътуващите от форума. Ама откъде ми знаят адреса? Аз не съм се записвала." Grinning
И така... Не съм ви виждала дори, а вече ви сънувам. Лек ден пожелавам!

# 443
О, уау, не помня дали го коментирахме тук, в нашата група двама или трима човека получиха пъзела за финала вместо рибите. Те ги видяха и ги изключиха, казаха им, че отиват директно на финал. Мен сууууупер много щеше да ме е яд ако ми се беше случило такова нещо, аз на финал нищо не мога да направя, само на квалификацията имам шанс и те да ми го отнемат Joy
Както и да е, взели са решение за да е честно пъзелите за финала ще са без черно фолио и всички ще може да ги видим предварително Open Mouth
Айде, който получи пръв да пише, че надали ще съм аз Smile

# 444
  • София
Бухтичка, и аз тъкмо прочетох мейла от Озон за прозрачното фолио. От мейла не разбрах че директно са отишли на финал обаче. Тъкмо се чудех какво са ги правили тия хора, какъв пъзел са редили. По начина, по който е писан мейла, оставам едва ли не с впечатлението, че на финала няма да редим зодии.

# 445
  • Варна
Тони, този Трефл (Пътища) ме интересува после, ако нямаш планове за него Simple Smile

# 446
Eleyn, нищо не редиха, изключиха ги по най-бързия начин и им казаха, че отиват на финал. Наистина досега не е имало такъв гаф. 
Не знам дали ще е зодия, всичко е възможно...

# 447
  • София, България
Няма такава простотия, която е станала. Значи едните се бъхтат и в крайна сметка получават 2 пъзела, а другите директно на финал с един пъзел.
Нямам търпение да покажете какво са ви изпратили.
(предполагам, че изрязването е еднакво, евентуално можете да разпечатите корицата и да нарисувате парчетата отгоре, за да можете визуално да се опитате да запомните кое парче горе долу как изглежда и къде е)

# 448
  • София
Е голям гаф Simple Smile
видяла съм Елейн и съм дала пъзела от Йоана да тренира Simple Smile

# 449
Ох, хора и в нашата група имаше гаф. Едно от момичетата беше получила пъзел от миналата есенна соло пъзел мания. В крайна сметка намериха решение, казаха, ако може да се състезава в неделя ще и пратят пъзел за тогава. Тя се съгласи и вместо в събота 13.00, остана за неделя 13.00, надявам се да е успяла, защото си е разочароващо.

Въобще с пъзелите изненада не им се получи. Уж щяха да са неизвестни , за да има равностойност, но всъщност само първа група беше изненадана, всички останали знаехме какво може да ни се падне. Но нищо, като ПР проработи доста успешно.

Общи условия

Активация на акаунт