Пъзели 54

• 24 772
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Ама това е голяма излагация, знаете ли колко общо хора са се записали? Едва ли са толкова много, та да не могат да организират всичко добре.

# 451
Около 300, но не мисля, че бройката има значение, гафовете са станали в склада на озон от тези, които са опаковали пратките, някой не е догледал нещо.
А това с миналогодишния пъзел е уникално Joy Защо ги пазят изобщо...

# 452
В склада им, но при голяма бройка някак е по-приемливо да има грешки, но при 300 човека.. те толкова пратки опаковат сигурно само до обяд 😄
А и как така ще решат решават в ущърб на другите участници.

# 453
  • София, България
То ще стане забавно сега ако някой от допуснатите директно на финал със сгрешените пъзели вземе, че спечели някоя награда.

# 454
  • Русе
То ще стане забавно сега ако някой от допуснатите директно на финал със сгрешените пъзели вземе, че спечели някоя награда.
Точно си го мислех.Няма такава излагация,честно.
Бухтичка това на записите вижда ли сече ми стана много любопитно

# 455
Зори, най-вероятно не се вижда, ние сме в стаята 15 минути преди началото, това включва и момента с разопаковането на черното фолио и 5 минути да го разглеждаме и изграждаме стратегия, ако има разминаване в пъзелите, точно тогава се забелязва и се коментира как да се реши ситуацията, след това дават старт и отваряме прозрачното фолио и започваме с реденето, излъчва се от този момент нататък.

# 456
  • София
А големия цирк при мен беше с макетното ножче резнах всичко и махнах и фабричното фолио. Simple Smile

# 457
И при нас една мацка не разбра и махна фабричното фолио. Тогава ни казаха на всички да си го махнем, за да сме с равен старт.

# 458
Не се вижда, Зори, Весето е обяснила как се случват нещата.
И на нас ни казаха да махнем прозрачното фолио, изобщо не разбрах защо, аз наистина не бях на себе си Smile

Налси беше толкова скорострелна да ми изпрати везните, взех ги сега и довечера ги мятам Hug Даже се уредих без детето, но пък е мрачно навън, дано да не е прекалено тъмно.

# 459
  • гр. София
Интересен гаф се е получил, но това с автоматичното класиране не е ок, така може да спечели някой, който можеше да отпадне на квалификациите. Пък гафът със стария пъзел е странен.

Какъв ли пъзел са избрали за финала? Трябваше да го сменят при това положение.

# 460
  • Русе
Благодаря за отговорите,момичета!
Много странна ситуация,дали няма да сменята пъзела за финала при такъв случай? Пак става супер нечестен финал,ако оставят нещата така.
 Тони,ако някой не си е заплюл ветрилата,би ли ми ги запазила?

# 461
  • София

1ч30мин
Поздрави от Свиленград

# 462
Аз днес ще съм готова със сушито, бонбоните и подправките, писах на krem4eto да видим дали ще ги вземе, ако не - пращам на Olia?

ioana_g твоя Gibson също е у мен (виждам че съм последна, което ме успокоява), но ми предстои пътуване и изпит, така че ще го забавя докъм 4ти-5ти, извинявам се за което.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 13:59 от Г-жа Шантал

# 463
  • София
Еве, само рибите имам аз и ти ги запазвам, да знаеш.
Зори, отмъкнаха ти ветрилата - Мона Лиза беше, но тя продава след като нареди, така че направо да ти ги запазва, ако искаш Wink
Бухтич, отпиши ме, моля, от момичето на Educa - от Йоанка ще го взема, първо там съм го запазила. Сигурна съм, че разбираш, но все пак - извинявай!
Скоростната, пиша го Трефл-а за теб. И аз бая време го заглеждах преди да го купя сега.

Защо се ядосвате чак толкова много на хората със сгрешени пъзели и класирани на финал? Те ако са щели да отпаднат на квалификация, и на финала няма да победят останалите Simple Smile Случил се гаф - опитали се озонци да го оправят. Дано си стегнат хората в склада, защото не веднъж или два пъти аз лично, а и много от вас, сме им казвали, че имат проблеми там!
При нас с Бухтичка и Butterfly махнахме черното фолио по същата причина - един неразбрал участник го махна и за да имаме равен шанс, го свалихме всички. То пък един равен шанс - ние от БгМама знаехме, че ще са риби, а другите хора не знаеха. Това обаче всъщност не се отрази особено, защото само Бухтичка се класира от групата ни, а тя щеше да се класира без значение дали знае пъзела предварително или не. Иначе нямаше да е първа сред всички, а примерно трета (което пак не е важно за финала, де) Wink

И накрая да кажа, за да се знае, че всички сме коректни - Анита ми върна Крайбрежния и сега се чудя дали ще се сърдите, ако го подаря или продам? Аз нали не пазя пъзели, та рядко някой ми става сантиментален. Този е изтрит от файла и дори не знам кой го е редил Simple Smile И не ми е и зор, честно казано - идеята ми лично на мен винаги е била да може повече хора да редят каквото им харесва, без да го купуват. Пазя си един бивш Пътуващ, но не смятам да пазя всички, ако и вие сте окей с това. В тази връзка, ако някой иска подарък - да казва бърже!

# 464
Ако си е твой, ти си решаваш. Аз продадох двата, които тръгнаха от мен. Чакам кода за отстъпка от Озон и ще поръчам някой друг, който да пусна.
Г-жа Шантал, въобще не се притеснявай. Хич не бързам.

Общи условия

Активация на акаунт