Пъзели 54

• 24 746
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
След трите отговора и защото още го няма в България, а и понеже и аз много го харесах, го поръчах. Ще се забави де, че го поръчах от Амазон.

# 541
  • София
Regatta, 1000
New York Puzzle Co.

# 542
  • София
Йоана супер е Simple Smile

# 543
  • София, България
Йоанка, наистина е невероятен, мисля че няма кой да не го хареса. Аз и самата марка много си я харесвам, дебели парченца, супер са.

# 544

Птичарката, трудничък изглежда този Smile И с тези нестандартни части ...

# 545
Знаците на зодиака - Овен
500 части
Black Sea Puzzles

Благодарности на Йоана и Елейн отново, че стигна до мен Hug
Бях толкова щастлива, че виждам и мога да редя на естествена светлина, че нищо не можеше да ме спре Joy 1:09, най-бързото ми време за пъзел от серията дотук.

# 546
  • София
Бухтич, а кой ти е най-бързият изобщо? И с какво време? Със сигурност си казвала, но ме знаеш каква съм... кажи пак, моля Simple Smile

# 547
Тони, за пъзел реден за първи път няколко пъти съм правила 54 минути и не мога да падна под това, трябва да си го татуирам на другата ръка:
Иначе на момичето с чадъра на блек сий на второто редене направих 48 минути, което ми е най-доброто време изобщо.

# 548
Някой може ли да ми обясни каква е тази глупава политика на Озон да таксуват 5 лв. за доставка до офис на куриер при достигната сума за безплатна доставка? Много ме издразниха! Не съм поръчвала от години, винаги ли е било така?

# 549
  • София
Значи като паднеш под 54 минути ще ти пратя торта Grinning Много гадно така, и аз с моя час и половина почти се дразня (ама при мен е лесно - спирам да редя за време и си лекувам самочувствието). Веднъж стигнах до 1:20 и край, повече не успях.
Хахахах, може който си подобри рекорда, всички да му пращаме бонбони Grinning

Jenaiassez, сравнително скоро го промениха това. Понякога не се плаща, понякога се плаща, но не знам точния принцип - аз винаги съм плащала доставка, защото съм във вилна зона. Сега ми е 5 лв до вкъщи. Ако пусна до магазина им в Студентски град, ми е без пари (ама да ида и да се върна струва хем време, хем гориво).

# 550
Вкъщи няма никого по цял ден... Ако поръчам до вкъщи и няма кой да приеме пратката, ще я пратят ли до най-близкия офис или ще я върнат?

# 551
  • София
О, не знам Sad Аз съм хоум офис и никога не съм се чудила. Обаче утре трябва да идва чичо Емо с пратката и ще гледам да го питам Wink

# 552
  • София
Освен това, уви, нито една от трите ни още не е получила пъзела. Надявам се утре да дойде, защото мен повече ме притеснява да не стане втори гаф и да го доставят след състезанието.

# 553
  • София, България
Ох, Eleyn, разсмя ме.
Аз на озон съм бясна, след като пратката ми трябваше да бъде доставена най-късно на 26-ти, вчера вечерта дори не можеха да ми кажат кога ще ми я доставят. След повишаване на тон, Бойко ми казва, че ще е днес. Бързам аз да се върна от училището на детето и чакам и чакам и по едно време получавам съобщение, че ще е днес, но без час. Продължавам да чакам до пълно откачане и пак им пиша. След 40 минути ми казаха, че щяло да е след 15 часа, като точно бях предупредила, че след 15:30 аз не мога. И сега за утре не знам какво ще става. Пеша да бях отишла да си взема проклетата пратка от Елин Пелин, по-лесно щеше да ми е.
Най-дразнещото е, че са ми казвали, че трасето им почва от моя квартал, винаги са били при мен рано сутрин, може би ако не се бях обадила да кажа, че не мога след 15:30, просто пак никой нямаше да мине. Уран ли поръчах, не знам, 3 дни пратката стоя на статус Пътува към разпределителен център.

# 554
Елейн, аз виждам в профила си в еконт, че са ми го пратили. Не се тревожи, особено в София дори да се обърка нещо ще оправят нещата навреме.

Не са ни инструктирали нищо подобно. Аз лично нямам проблем да го покажа, но ще го взема чак вечерта, така че е малко безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт