Пъзели 54

• 24 756
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Записвайте се, добавих ги във файла Grinning

# 526
Graffiti on the brick 1000 Huadada

Само каква бъркотия. Много ми се искаше да наредя пъзел с подобни илюстрации, обаче беше пълна каша. Hushed

# 527
Този ми беше първия нареден Simple Smile

Последното парче го бях изръсила пред входната врата, влязло ми бе някакси в подгъва на крачола и явно като съм се обувала е паднало там, а се утрепах да го търся в хола...

# 528
Бъркотията много ми харесва.
От мен Cobble Hill - Golden puppies 500xl

# 529
  • София, България
Супер е, Весе! Точно от любимите ми! Grinning

# 530
И едни гъбки и от мен. По-хубави от колкото очаквах.

# 531
Добро утро в четвъртък! Coffee
Този месец съм много бедна откъм наредени пъзели. То не беше работа, рожден ден, почивка, Великден, имен ден, тиймбилдинг, гледане на детето на леля ми...
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Японска градинска чайна в Киото. Heart Eyes Успях да го наредя помежду другото... обаче имаше доста фабрично дефекти парченца. Много обичам марката, но явно не ми се беше паднала хубава партида.

Ето какво има в нашия сайт! Blush
https://www.ozone.bg/series-black-sea-znatsite-na-zodiaka/

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 07:52 от Angel_baby88

# 532
Знаците на зодиака - Дева
500 части
Black Sea Puzzles

Благодарности на Весето и Елейн, че стигна до мен Hug
Моята зодия, но...половината го редих на лампа и ме измъчи. От целия фон не отличавах никакви нюанси, само по формите се ориентирах, даже сортирах накрая. 1:31 ми отне.

Сега се чудя дали да се престраха с овена довечера, изглежда ужасно само на картинката, представям си как ще се реди Satisfied Честно да ви кажа моите риби май си бяха най-лесни.

# 533
Момичета, ще се събираме ли да редим скоро?

# 534
  • София
То се задават едни почивни и празнични дни и не се знае.

От мен един Хари Потър от Мона Лиза, за което Благодаря!

# 535
Venice la Dolce Vita, 1000, Ravensburger:

Хареса ми, за втори път вадих лупата (след плажния бар на Black Sea), но поне разгледах артикулите в сладкарницата Smiley Мисля, че ми е първият, при който картинката на кутията е с по-широк обхват от пъзела, няма го готиния таван на сладкарницата Smiley:
Скрит текст:
Пропуснах преди 4 пъзела да се похваля, че отделих рамката от раз, след това и на следващия така се получи, и сега на последните два - пак търся по още 1-2 парчета, след първоначалното сортиране. Smile

Сега съм подхванала този:
https://www.ozone.bg/product/standard-1000-pieces-wachtmeister-rosina-lilies/
Чак като го отворих видях, че всъщност част от парченцата са със златисто покритие - мноого ми харесват, жалко само, че все редя вечер и малко се разваля ефектът.

Този Gibsons някой показа по-нагоре (тематичния със зодиите Smile) - и аз съм го приготвила в любими, ще следя дали ще споделите отзиви, докато му дойде ред:
https://www.ozone.bg/product/written-in-the-stars-500pc/

А това е последната ми придобивка Colosseo Romano, скромните 300 части, но специалното му е, че е купен от мястото на събитието Smile

# 536
Харесва ли ви това за пътуващ пъзел? Биха ли се включили повече хора? Марката е Clementoni

# 537
  • София, България
Много ми харесва, даже щях да го купувам като го пуснаха във фб, но се бях забавила.

# 538
  • гр. София
Изглежда чудесен Simple Smile

# 539
  • София
Мен ако питаш, взимай го, Йоанко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт