Пъзели 54

• 24 759
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Искам гооо! Пращай, NalSi! И аз ще ти пратя книгите Simple Smile Правим направо размяна, нали? Само доставката си плащаме? Да не сме се разбрали нещо друго?
Йоанко, щом те радва, после ще ти го дам (ако искаш назаем, ако искаш да си го имаш).

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:50 от ToniShu

# 511
Супер Тони, мерси.

# 512
Тони, аз само да напомня, че Мона Лиза го запази после от теб Grinning

Правим направо размяна, нали? Само доставката си плащаме? Да не сме се разбрали нещо друго?
Да, разменяме си ги Grinning

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:38 от NalSi

# 513
Бухтичка, тези които редиш на Вретено, ще се разделяш ли с тях? Видях люляците преди време, а днес и макароните

# 514
Имам ги четирите от новата колекция, ако искаш да те запиша кажи за кои. За Макароните записах един човек вече.
По принцип съм ги прибрала наредени в кутиите и ще изчакам малко да видя дали ще ми дадат да ги закача на едно място. Ако не, ще ги махам.

Сега ми връщат дето казах, че цените на Трефл тук са добре, гледам че качват някакви, има детски по 70 части с брокат за 40 лв.

# 515
  • София
Броката скъп, Бухтич Grinning
Значи, Йоанко, този от NalSi отива през Мона Лиза към теб. Или през теб към Мона Лиза - знаете се, ще се разберете. Ей така като не  запиша в Airtable, гледай какво става... Трябва да си направя навик да свалям снимката от тук, да качвам там, че да мога да запиша от кого какво чакам и за кого е след мен пъзелът.

# 516
Имам ги четирите от новата колекция, ако искаш да те запиша кажи за кои. За Макароните записах един човек вече.
Бонбоните са пуснати като пътуващи, така че другите три бих ги взела Simple Smile Макароните си ги обещала. Останаха Люляците и кафе ли беше другия, не си спомням.

Ааа, видях, декемврийски беше другия.

# 517
  • София
Момичета, пътуващият Ravensburger - Forest house може ли да го дам на Йоанка или Мона Лиза да редят след мен? Мислех, че ми е назаем от Евето, той бил пътуващ. Та го позадържах и понеже с Йоанка ще се виждам в петък, дали сте окей да мине след мен през нея или Мона Лиза?

# 518
Аз нямам против, отдавна му се точа и без това Simple Smile

# 519
Galison 1000 части - Reader's Society

Тони, да ти го изпращам ли?

NalSi, този съм го сложила в любими, хареса ли ти като качество?

Да поздравя всички участници в състезанието! Аз смятам, че човек в живота трябва да има страсти, така че - моите симпатии и респект Hands Thumbsup

# 520
Да добавя ли Везните към пътуващите пъзели? Бухтичка ще го изпрати към Елейн днес и след това да го наредят и всички други желаещи Simple Smile

Да, хареса ми. Има няколко прегънати парченца, но други забележки нямам Simple Smile

# 521
  • Русе
Сега ми връщат дето казах, че цените на Трефл тук са добре, гледам че качват някакви, има детски по 70 части с брокат за 40 лв.

Бухтич,и мен ме изненадаха с новите си цени.От Velvet серията не харесвам животните,а ето този
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-500-chasti-quarantine-moods/, но тази цена ми е много висока,ще дебна за хубаво намаление

# 522
eeBoo, 1000 части🐨
Мона Лиза, благодаря💐

# 523
Да добавя ли Везните към пътуващите пъзели? Бухтичка ще го изпрати към Елейн днес и след това да го наредят и всички други желаещи Simple Smile

Да, хареса ми. Има няколко прегънати парченца, но други забележки нямам Simple Smile

Аз много бих искала да наредя везни Simple Smile

# 524
И аз бих се включила за везни

Общи условия

Активация на акаунт