Пъзели 54

• 24 760
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
SunsOut 1000 - Chicago nights. Трудно небе и релси. Нестандартните части помогнаха. Мислех, че е силно обработена снимка, а то се оказа рисунка.
Извинявам се за лошата снимка
Скрит текст:
Относно израза с циганката, никога не съм го срещала в контекст за трети лица. Винаги е било за самоирония. Иначе е същият, както евето казва.

# 496
  • София
евето, за харченето на моите пари ли се чудиш, не разбрах? И написаното за групата също не разбрах. Rolling Eyes
За общото харчене Simple Smile
А другото телефона ме е поправил и вече нямам идея какво съм искала да кажа.

# 497
  • София
Според мен си имала предвид, че отстъпката може да идва от групата клиенти, в която им е vox (сигурно Злато или Платина)? И че все пак, дори да имаш същата отстъпка, ще си го чакаш от Полша. Връзкарка! Joy
Скрит текст:
Нали си личи кой е писал мнооого преразкази с елементи на разсъждение? Нас ни не плаши въпросът "Какво е искал да каже авторът?"

# 498
Тони, аз си помислих същото Joy

# 499
  • София
За видимия или скрития текст?

# 500
Видимата по принцип Joy Отстъпката е от потребителската група.

# 501
  • София
Еййй, не щя да ме похвалиш значи... язък Grinning Stuck Out Tongue

# 502
  • София
Според мен си имала предвид, че отстъпката може да идва от групата клиенти, в която им е vox (сигурно Злато или Платина)? И че все пак, дори да имаш същата отстъпка, ще си го чакаш от Полша. Връзкарка! Joy
Скрит текст:
Нали си личи кой е писал мнооого преразкази с елементи на разсъждение? Нас ни не плаши въпросът "Какво е искал да каже авторът?"
Явно да Simple Smile аз хич не харесвам нито преразказите, нито тезите дето пишат сега Simple Smile  не им е лесно на младите в училищна възраст.

# 503
Аз по друг начин я разбрах евето, но това е риска на онлайн общуването. А щом се е намесил и автокоректора тогава вече само хора, на които им се отдават преразказите с елементи на разсъждение могат да се справят ( Тони Kissing Heart ). Аз съм с афинитет към математиката. Simple Smile

# 504
  • София
Важното е че се изяснихме Simple Smile аз нали съм група платина и понякога ми намалява и нещо намалено.

# 505
Само този от тройката показвам, отдавна не се бях кефила толкова на пъзел, а и това е най-бързо наредената ми хилядарка, песен просто. Много благодаря на mikok, че имах възможност да го наредя!

Аз от самото начало реших, че е така ориентиран и едва вчера като влязох да видя кой е след мен, се усетих, но пък на мен така повече ми допадна и така го довърших и снимах 😀

# 506
Важното е че се изяснихме Simple Smile аз нали съм група платина и понякога ми намалява и нещо намалено.
Вие докато се изясните и аз се загубих във вашия разговор Simple Smile
И в нашия край (Ловеч) се казва: Умря циганката дето те хвалеше - т.е. сам си се хвалиш.
Аз вече 2 вечери по малко редя гъбите, нямам никакво време, но днес се надявам да го завърша
Mimi_Demi, да ти го дам уикенда?

# 507
Galison 1000 части - Reader's Society

Тони, да ти го изпращам ли?

# 508
NalSi, много е хубав този, не го бях виждала до сега

# 509
  • Варна
Мона Лиза, ако имаш виждане с Тони, може да й дадеш лилавия Eurographics, който си запазила за мен. Тя така и така в някой момент ще ми прати нейния Трефл, така че може да дойдат двата с една доставка. И двете да знаете, че нищо не ми е спешно ❤️

Общи условия

Активация на акаунт