Пъзели 54

• 24 765
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София, България
Успехът на един състезател не е просто най-доброто му време, на което е способен при идеални условия. Ако беше така нямаше да има състезания в реално време, а просто класации по най-добро време постигнато на еди какъв си тип пъзел. Това че някой би могъл да бие на финал, не означава, че на квалификациите автоматично ще се класира.  Никой не може да гарантира, че понеже някой е бърз, задължително ще продължи, всичко се случва  може и да му се доходи до тоалетната дето се вика. Joy

# 481
  • София
Ето аз съм примера, редя трудни пъзели за кратко време, както и големи, а на състезание за време не успях.
Това също си търси нова къща

Утре ще ги пусна във фейса предните и този.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 18:40 от евето

# 482
То го имало големия Дисни Трефл вече, не знам защо не ми излиза иначе в новите, само като влязох в големите пъзели  - https://www.ozone.bg/product/panoramen-pazel-trefl-ot-9000-chast … isney-collection/
Има и другия 9-хилядник с картините.

# 483
Еха, доста съм се прецакала. Аз го купих за 70 евро втора употреба.

# 484
  • Варна
Аз идвам да сменя малко темата. Гледам, че циганката, която хвали озон не се е вясвала, та аз да ги похваля за разнообразие. Нали имах липса на Графикс пъзела, вкъщи не излезе, затова им писах. Много професионално реагираха и вече имам цял пъзел:

Печатът е разместен, но на облака (където беше липсата) не си личи и няма нужда да редя втория пъзел.
Интересно е, че тази бройка няма огънати парчета, както на моята. Явно ми се е паднал някакъв дефектен. Втората бройка си е с доста добро качество.

# 485
  • Русе
То го имало големия Дисни Трефл вече, не знам защо не ми излиза иначе в новите, само като влязох в големите пъзели  - https://www.ozone.bg/product/panoramen-pazel-trefl-ot-9000-chast … isney-collection/
Има и другия 9-хилядник с картините.
Бухтичка ,има неща, които наистина не се виждат,не знам каква е причината . Трябва в търсачката да се напише Trefl и тогава излиза всичко на марката.Аз чакам една Velvet серия от 500ч ,но сега видях цената и не очаквах.... 35лв за 500ч.☹️

# 486
В озон Трефл-ите като цяло са на добри цени, а на намаление още повече. Не с всички марки е така де, с други е точно обратното.

white duckling, каква циганка? Нищо не разбрах Joy

Зори, тези със странните животни ли? Тъкмо ги гледах, но изображенията не ме грабнаха. Ако частите са по-интересни обаче бих ги пробвала. Изобщо не обърнах внимание на цената. За 500 части е доста наистина.

Знаците на зодиака - Везни
500 части
Black Sea Puzzles

Каръкът си е карък, тръгнах от работа и небето почерня, почна да присвятква. Прибирам се - тъмница. Нямаше как, редих на лампа и ме поизмъчи, мислех, че ще ми е по-лесен. Накрая доста забих. Приключих преди около час, а в момента пече слънце Satisfied
Замина за 1:12, все пак ако гледаме положително свалям времето Satisfied

# 487
  • Варна
Нали има едно лафче: "Циганката, която ме хвали умря, затова сама ще се похваля." Перефразирах го уж за по весело Rolling Eyes

# 488
Аз не съм го чувала, явно заради това не схванах Joy

# 489
  • гр. София
Другият израз е, че е заминала в чужбина и трябва сам да се похвалиш Joy

# 490
  • София
По нашия край е " Умря циганката която те хвалеше" като се хвалиш сам Simple Smile
Два дни съм почивка от редене.
Пъзела на Трефл от Полша ми излиза 90лв и ще ми го донесат лятото.

# 491
На мен ми излиза за 99 лв.
Скрит текст:
Имам и бонус за харчене, усещате ли накъде отиват нещата...Joy

# 492
  • София
Чудим се как да изхарчим едни пари. Да може да е заради групата. Ама имам вече и си го чакам Simple Smile

# 493
евето, за харченето на моите пари ли се чудиш, не разбрах? И написаното за групата също не разбрах. Rolling Eyes

# 494
  • София
Еве, ти не си ли от София? При нас по сливенско (ама и на село в асеновградско) лафът е "умря циганката дет' те хвали...", вие нещо много културно ги пишете тия приказки; народът все на книжовен български е говорил и писал Grinning
Моята поръчка сигурно към 28-ми ще пристигне. А-ха да направя забележка на озонци, ама като гледам как ми върви сега започнатият пъзел... дано новите не пристигнат по-рано от предвиденото Joy Не че нещо му има на пъзела, ами време няма. Днес, освен всичко друго, бях на оценяванеt по говорим английски и учителката като ме хареса, откарахме 40 минути и ми изяде време за пъзели Grinning

Общи условия

Активация на акаунт